Mepit hajottavat psyykkisen sairauden ympäröimä stigma

Anonim

Mepit, jotka innoittavat eksistentiaalisia pelkoja, saattavat vaikuttaa masentavilta. Mutta heidän tuhoisan rehellisyytensä on itse asiassa hajallaan tabuista puhuttaessa mielenterveydestä ja auttamassa ahdistuneisuutta, masentumista ja sosiaalista eristäytymistä kamppaavat ihmiset: he eivät ole yksin.

Headspace, Australian National Youth Foundation Center, totesi, että lähestyvän mielenterveyden "ei-kliinisellä" tavalla, "kuten muistin löytäminen, joka tarttuu tunteisiisi ja huoliin hauskaan kuvaan", hajottaa mielenterveysongelmiin liittyvän leimautumisen, erityisesti vuosituhannen aikana. Kauas patronisoivasta stereotypista, että "kumpuilevat" memeet ovat pahantahtoisia voimia, jotka voisivat vahingoittaa herkkiä mielentilastoja, käsitellä näitä kysymyksiä puoli-kielellä poskella todella helpottaa niiden käsittelyä.

"Kaksi asiaa helpottaa puhuttaessa vaikeista aiheista: huumori ja etäisyys - luontaisesti tarjoavat ominaisuudet" ( Headspace ).

He voivat jopa olla parempia kuin "terveysvaikutteiset vaikutteet", joiden hämmästyttävät innostamisvihjeet tekevät meistä vain pahempaa siitä, että he eivät ole onnellisia ja kiiltäviä 24/7. Itse asiassa australialainen psykologi Brock Bastian arvioi negatiivisten tunteiden ympäröimä stigma on yksi masennuksen tärkeimmistä syistä ja jos ihmiset voisivat vain ymmärtää sen, että se on täysin normaalia tuntua alas joka kerta (koska memes auttaa me ymmärtää), olisimme kaikki tasapainossa onnellisempia.

Lola Tashin ja Nicole Argirisin (@mytherapistsays) yhteinen viesti, elokuu 29, 2018 klo 12.28 PDT

Tämä idea tuodaan todella kotiin Headspace -tutkinnassa, kun yksi vapaaehtoinen paljasti, "Muistojen tekeminen antoi minulle mahdollisuuden keskustella kokemuksistani mielenterveydellisillä sairauksilla tai trauman tai jopa vain ruumiin osien ja osien vaikutuksilla, joita en yleensä näytä tavalla, jossa en ollut niin peloissaan, että tulisin liian "voimakkaaksi" tai "raskaseksi". ”

mitä kutsut hermoromahdiksi, soitan oopet, näen vahingossa asioita sellaisina kuin ne ovat

- niin surullinen tänään (@sosadtoday) 25. kesäkuuta 2018

"Ajatuksena on, että kun ihmiset löytävät itsensä tilanteessa, jossa onnellisuutta arvostetaan, se herättää paineita, joita heidän pitäisi tuntea tällä tavalla", Bastian kertoi Quartzille . Joten kun kokemme epäonnistumista, me ajattelemme, miksi me (emme) tunne sitä tapaa, jolla (me) ajattelemme (me) pitäisi tuntea, "mikä pahentaa entisestään mielentilaamme. Siksi on parempi katsoa todellisuutta (ja muisteja) suoraan kasvoihin.

Olen tehnyt tämän paskan.

Tuttujen Gentlemen Showin (@thetastelessgentlemen) jakama viesti 27. elokuuta 2018 kello 21.22 PDT

RELATED: Olut on parempi sinulle kuin Self Help Books, sano humalassa tutkijat

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista