Melbourne -suitamyymälät, jotka varmistavat, että etsit terävää budjetilla

Anonim

Miehen ja hänen pukunsa välinen liitto on pyhä sidos. Koska 1800 - luvun lopulla puvut ovat pysyneet elementtinä jokaisen herrasmiehen vaatekaapissa.

Nykyään voit ostaa pukun melkein mistä tahansa verkosta, mutta säästää aikaa, rahaa ja taipumusta saada sartorial-pudotus, olemme koonneet parhaimmat pukukerhot Melbournessa pitämään sinut näyttävänä kauden ympäri.

Ei Melbourne? Tutustu Sydneyn parhaisiin sopiviin kauppoihin.

Oscar Hunt

Level 3/43 Hardware Lane

Oscar Hunt Hardware Lane on ylellinen, kun laitat jalkaasi kauppaan, sen mukavista nahkasohvista tahrattomiin kiillotettuihin betonilattioihin. Ne ylittävät ja tarjoavat sinulle unohtumattoman ostokokemuksen - mieti yksityisiä sovitustiloja, joissa hypnoottiset näkymät kaupunkiin, räätälöity työpiste aina esillä ja jopa lounge-baarikeittiö, joka lepää näitä väsyneitä jalkoja pitkän päivän jälkeen. Riippuen tarpeista, mittatilaustyöt alkavat edullisesta 845 dollarista ja nousevat noin 3000 dollariin. Jos etsit ostoskokemusta kuin kukaan muu, katso enää kuin Oscar Hunt.

Puvustyypit: Suunniteltu

TM Lewin

356 Collins Street (eri paikoissa)

Alusta lähtien Lontoossa, TM Lewin on sittemmin tehnyt vakaan kotiin kaupungissa neljä vuodenaikaa. Tämä myymälä on tarkoitettu kaikille no-hauskuille liikemiehille, jotka etsivät yksinkertaisia ​​miesten vaatteita ilman teknistä ammattikieltä. Heidän pukuvalikoimansa sopii jokaiseen sartorial-tyyliin, perinteisiltä räätälöidyiltä ja nykyaikaisemmille malleille, jos haluat enemmän arkahakuisuutta. Ne myös varustavat runsaasti neuleita, asusteita ja asusteita, joten se on yksi ainoa pysähdyspaikka kaikenlaisille miesten vaatteille.

Puvustyypit: Suunniteltu

Paul Smith

120 Collins Street

Britannia-tyyppejä ei voi mennä Paul Smithin putiikkiin Collins Streetillä. Sir Paul harvoin tekee huonoa pukua ja brändi tarjoaa erilaisia ​​alueita, jotka palvelevat keskikokoisia ja korkealaatuisia ostajia. Paul Smithin allekirjoitusvuorien ja muiden herkkujen avulla näytät melko vaivattomalta lähdettäessä.

Puvustyypit: Poispäin

P.Johnson

1 Crossley Street

Jokainen kaveri, joka kertoo minulle, että hän on menossa naimisiin, ensimmäinen asia, jonka kerron hänelle, on "miksi helvetti haluaisit tehdä sen?", Toinen on "saada mittatilauspuku P. Johnsonista". Tom ja Patrick varmistavat, että sinun ja sinun groomsmenesi näyttävät miljoonilta taidoilta vain hienoimmista italialaisista kankaista. Odotan maksaa noin 1800 dollaria ja yli teidän mittatilaustasi vaikka (se sopii kuin käsine). Jos olet budjetissa, kokeile halvempia sisarentarivaihtoehtoja, Suit Shop, joka käyttää samoja laadukkaita kankaita, mutta siirtyy valmistamaan Kiinaa.

Puvustyypit: Suunniteltu

Henry Bucks

320 Collins Street

Miesten myymäläketju, jolla on tällä hetkellä rypytyksen ja nykyaikaisen miesten vaatteita, on Henry Bucks. Henry Bucks sijaitsee sekä CBD: n että Melbourne-lentoaseman vieressä, ja se on paikka, johon voit tutustua perinteisiin mallistoihin kuten Boglioli, Canali ja Richard James. Se saattaa maksaa sinulle muutaman dollarin, mutta näytät ruhtinaalta, kun pääset ulos Henry Bucksista.

Puvustyypit: Poispäin

Huippumies

Säilytä 31/287 Lonsdale Street

Jotkut teistä saattavat ihmetellä, miksi Topman teki tämän luettelon, mutta emme kaikki meitä uimaan kauhan rahaa. Jos olet tiukassa budjetissa, mutta tarvitset vielä kunnon puku, harkitse Topmania. Saat tärkeimmät puvut tästä myymälästä, mukaan lukien puolueiden, tweed puvut ja run-of-the mill musta ohut leikkaus puvut, jotka toimivat useimmissa tapauksissa. Alkeellisimmat puku-mallit alkavat edullisesta 300 dollarista. Ainoa haittapuoli on pitkäikäisyys.

Puvustyypit: Poispäin

American Tailors

68 Bourke Street

American Tailors perustettiin vuonna 1950, jolloin kaikki amerikkalaiset olivat moderneja, ajattelevia ja vahvoja. Vaikka tämä ei ehkä ole enää nyt, niiden puku peli pysyy uskomattoman vahva niiden maine laadukkaita tuotteita ja käsityötaito tuntemus kaikkialla maailmassa. Kaupan pienikokoinen tila on intiimi ostokokemus, ja materiaalit, jotka on valmistettu sopimattomista pukuista, ovat peräisin Euroopasta.

Puvustyypit: Suunniteltu

MJ Bale

1/500 Collins Street

MJ Bale on yksi Australian innovatiivisimmista pukupäälliköistä, jotka ovat selkeästi keskittyneet rakentamiseen, monipuolisuuteen ja tunnelmaan. Tarra tarjoaa lukuisia kaupoissa ympäri kaupunkia, joten etsimällä ei pidä olla liian kovaa. Vielä tärkeämpää on, että MJ Bale tarjoaa eräitä markkinoiden parhaimpia vaatteita käyttämällä australialaista merinovillaa, joka lähetetään Italiaan jyrsintään ja Japani lopulliseen rakentamiseen.

Suitustyypit: Poikittainen / Suoramittari

Suit Shop

1A Crossley Street

Suit Shop on serkkamerkki P.Johnsonille. Ajatuksena on tarjota sama taso yksityiskohdat ja tyyli ilman suurta lippua hinta. Niinpä niiden puvut valmistetaan Kiinasta, mutta kaiken muun kangasvalinnasta tietoon ja palvelukseen on puhdasta P.Johnson. Suit Shopin mittatilauksin sopivat puvut ovat alle 1000 dollaria, ja siellä on runsaasti vaihtoehtoja, jotka sopivat vaihdettaviin, taskutyyppeihin ja liinoihin.

Puvustyypit: Suunniteltu

Calder Sartoria

305/37 Swanston Street

Melbournen historiallisessa Nicholas-rakennuksessa sijaitseva Steven Calder on rakennettu mainetta, joka tarjoaa italialaistyylisiä puvutuksia ilman pelottavaa italialaista hintalappua. Valmistaja on tyytyväinen tarjoamaan moitteetonta asiakaspalvelua menemään laadukkaisiin vaatteisiin. Tarkempia yksityiskohtia, kuten oikean värin määrittäminen ihon sävyyn parhaimman painon valitsemiseksi ilmastolle, on kaikki mukana Calder Sartoria -kokemuksessa. Jopa kankaat ja rakentaminen hoitaa perheyritys ja ajaa yrityksiä varmistaakseen, että kokonaan taitavasi puku sopii sinulle täydellisesti.

Puvustyypit: Suunniteltu

Räätälöity kulma

United Business Level 5, 95 Queen Street -klubi

Kuten nimensä mukaan, Räätälöity kulma mahdollistaa miesten rakentaa muokatun pukun kokonaan tyhjästä. Miles Whartonin ja hänen liikekumppaninsa johtama tyylikäs duo ylpeilee tarjoamalla kattavin räätälöintipalvelun Australiassa niin, että lopputulos on enemmän ilmoituskappale kuin vain toinen päiväpuku. Jokainen varausmaksu on ilmainen, ja oma räätälöidä vie runsaasti aikaa istua alas, jutella ja ymmärtää tarpeitasi ennen kuin annat pukun nimesi siihen. Ne ovat yksi uusimmista tarroista, jotka liittyisivät kukoistavaan Melbourne-mallistoon.

Puvustyypit: Suunniteltu

Adriano Carbone

100 Elizabeth Street

Adriano Carbone on yksi niistä nimistä, mihin mennä, kun olet vaativassa käsityötaidossa ja asiantuntemuksessa sovituspelissä. Jokainen Carbone'n luomama vaatekappale on 40 vuoden kokemus, joka ulottuu räätälöityjen ja räätälöityjen ja käsityönä tehtyjen tilausten mukaan.

Puvustyypit: Suunniteltu

InStitchu

Mitchell House, taso 3/358 Lonsdale Street

InStitchu aloitti elämästään mittatilauksena pukupalvelu talousarvion tietoisena. Vaikka tämä on edelleen ydin, niiden palvelu on laajentanut koko maassa tarjota räätälöityjä miesten vaatteita lupauksella täydellinen istuvuus.

Puvustyypit: Suunniteltu

muurareita

167 Flinders Lane

Masons on johtava kohde isojen nimien ylellisillä miesten vaatteilla ympäri maailmaa. Tässä tarjolla olevat pukukokoelmat ottavat innovatiivisen lähestymistavan nykyaikaisen vaikutuksen lisäämiseen alkuperäiseen räätälöintiin. Kurssin painopiste on laatuun ja aitouteen maineikkaiden nimien kuten Corneliani, Brunello Cucinelli, ISAIA ja sen myymälöiden valikoiman avulla.

Suitustyypit: Poikittainen / Suoramittari

Peter Jackson

420 Bourke Street

Peter Jackson on yksi Australian vaate-elokuvista kärsivistä. Avasi ensimmäisen ovensa vuonna 1948 Melbourne CBD: n sydämeen. Kangas on rakennettu maineeksi laadukkaiden miestenvaatteiden rakentamiseen intohimoisesti innovatiiviseen muotoiluun. Myymälöiden, jotka ovat nyt ostaneet kauppakeskuksia eri puolilla maata, Peter Jackson on sijoittunut makea paikka muotin, ylellisyyden ja esteettömyyden välisen kuilun välttämiseksi.

Suitustyypit: Poikittainen / Suoramittari

Joe Black

149 Little Collins Street

Joe Black on ylpeä voidakseen luoda kaikenlaisia ​​miehiä sopiviksi, olitpa ammattitaitoinen räiskintä tai asianajaja. Joe Blackin mittatilaustyönä tehdyt sovitukset sopivat kestämään, kun taas heidän myymälänsä on kuin miehen luola, joka on varastoitu mallasalilla ja kylmällä olulla kuulemisen aikana. T-perinnön paras ominaisuus? Räätälöidyt puvut ovat valmiita vain neljän viikon kuluttua kuulemisesta - täydellinen niille viime hetken tapahtumille.

Puvustyypit: Suunniteltu

Sarti Tailors

355 Clarendon Street

Niille miesten puku, joka on todella erityinen, pudota Sarti Tailors. Räätälörit täällä ylpeilevät hienoimmista vaatteista telineen yläpuolelle varmistaakseen lausunnon, kun poistut yhdestä pukuistasi. Saavuttaakseen tämän tason räätälöityjä ja mittaustekniikoita varten Sarti kutsuu yli 100 vuoden kokemuksen kollektiivisesta kokemuksesta. Ja kyllä, he tekevät myös hääpukuja.

Puvustyypit: Suunniteltu

Jack London

345-347 Collins Street

Moderni brittiläinen sovitustyyli ei tarvitse rikkoa pankkia. Australian tarra Jack London tuo kohtuuhintaisuuden off-the-rack-sovitustilaan ilman hätää. Ajattele lyhyet pukujalustat, joissa on kapeat hihat ja kapeat housut, anorakepyörät ja lyhyet kauluspaidat, jotka ovat kuluneet ohut solmiot 1960-luvun mod rocker vibeille. Vaikka niiden myymälä on Melbourne, tarra myös sivuliikkeitä myymälöissä Sydney, Adelaide ja Perth.

Puvustyypit: Poispäin

Rhodes & Beckett

345-347 Collins Street

Rhodes & Beckett on johtava nimi takana premium-vaatteisiin, jotka ovat valmiita käyttämään paloja Sydneyssä ja Melbournessa. Etiketti lanseerattiin Australiassa vuonna 2006 ja on sittemmin kasvattanut kaksi myymälää molemmissa kaupungeissa. Tarra ylpeilee kokoelmistaan ​​maailmanlaajuisesti tuotettujen hienojen materiaalien käytöstä.

Puvustyypit: Poispäin

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta