Tapaa "Nomad Barber", joka matkustaa maailmaan antamalla hiusleikkuja

Anonim

Useimmille miehille, seikkailunhaluinen hiustenleikkaus on sellainen, joka vie hieman enemmän kuin tavalliset. Liverpoolin äidinkielenään toimiva Miguel Gutierrez, jännittävä hiusleikkaus merkitsee Kickstarterin käynnistämistä, hyppäämistä useille lentokoneille ja dokumentaatiosta seurusteluun liittyvä odyssey Instagramissa ja YouTubessa.

Matka alkoi 12. kesäkuuta 2013, kymmenen vuotta sitten Gutierrezin alkua urallaan. Hän lensi Ateenaan saadakseen lisää tietoa Kreikan barberista, jotka toivat veneensä muualle Eurooppaan. Sieltä hän meni Turkkiin ja syntyi idea. Gutierrez aloitti 12 kuukauden pyhiinvaelluksen saadakseen lisätietoja naarmuuntumisesta ja miesten hoitamisesta maailmassa.

Kuten Nomad Barber, Gutierrez käyttää kampanjan sosiaalista osaa puhuakseen ihmisistä kaikilla elämänaloilla. Hän asettaa ulosteensa mihin tahansa tilaisuuteen, tarjoamalla hiustenleikkuja matkustajille puistoissa, rannoilla, aavikoissa, kallioilla ja millä tahansa muulla etäisellä ja viehättävällä paikalla. Tähän mennessä hän on vieraillut 30 maassa, keräämällä miljoonia näkemyksiä web-sarjansa ja tuhansia sosiaalisen median seuraajia.

Kokemattomat lukemattomat aallot ja hiusten leikkaukset useilla mantereilla, Gutierrez sanoo, että Intia on mielenkiintoisin parturi-kulttuuri. Parhaiden hoidettujen asiakkaiden osalta hän sanoo, että Lähi-idän miehet - etenkin Dubaissa - ottavat kampauksen kruunun.

Seuraa Nomad Barberin tyylikkäitä esityksiä YouTubessa ja Instagramissa. Seikkailu odottaa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti