Manchester United paljastaa heidän erityispainos TAG Heuer kellot

Anonim

On selvää, että on olemassa joitakin etuisuuksia, jotka ovat suuren jalkapallojoukkueen virallinen aikakausi.

Viimeisin esimerkki on TAG Heuerin Carrera Heuer 01: n ja Formula 1 -kellojen Manchester United -versio. Kellot on luotu merkitsemään Manchester Unitedin kiertue Yhdysvaltoihin ja tulevan Englannin Premiere League -kauden aikana. Kellot yhdistävät Sveitsin kellosepparin avantgarde-designin klubin allekirjoitusvärin kanssa.

Luonnollisesti punainen ja antrasiitti harmaa kellot kuluvat myös pelaajien 2018 - 2019 kaudella.

Mikä on laatikossa?

TAG Heuer Carrera Heuer 01: n erityisversio tulee 43 mm: n ruostumattomasta teräksestä, joka sisältää todistetun Caliber Heuer 01: n automaattisen liikkeen. Tämä liike tarjoaa tunteja, minuutteja ja sekuntia funktioita rinnalla päivämäärän ikkunan klo 03 merkkiä. Lisäksi on olemassa kolme muuta rodiumilla pinnoitettua kroonilaskuria kello 12, kello 6 ja kello 9, joista jälkimmäinen käyttää klubin logoa.

Käännä kelloa ympäri ja voit katsella mekanismia sapphire casebackin ansiosta. Urheilullinen ja maskuliininen esteettinen on kiillotettu kumihihnoilla, jotka urheilevat klubin symbolista allekirjoitusvärin. Se tarjoaa myös 100 metriä veden kestävyyttä.

Toinen malli, joka liittyy joukkoon, on TAG Heuer Formula 1 -kronografi. Se on helppokäyttöisempi kuin Heuer 01 sen 43mm kotelon täydellisen teräsrakenteen ja kvartsikronografisen liikkeen ansiosta. Kello tarjoaa tunteja, minuutteja ja sekuntia funktioita rinnalla päivämäärän ikkunan klo 4 merkkiä. Valintakiekko puolestaan ​​on valmis opaalin antrasiitissa, joka on vastakkainen punaisiin indekseihin ja ylisuuri "12" arabialaisessa numerossa keskipäivällä.

Tässä kappaleessa on myös kolme chrono-laskuria, jotka tekevät tästä mallista yhden TAG Heuer -tuotevalikoiman parhaista arvoista. Kello on yhdistetty mustalle kumihihnoille, joka takaa sen todellisen urheiluesteettisen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta