Man-Fringe on 90-luvun trendejä Awesomeness, Here's How to Rock It

Anonim

Kaksikymmentäviisitoista on kyse miehen luota. Muutamia kuukausia sitten kulkevia harjoittelua, miesten rakoja, otsapukeja tai kasvosuojia ovat "se" hiusten trendi, joka on sisällytetty hoitoalan sanastoon.

Terä kaartaa. Ohuet hiukset? Leikkaa kerroksellinen reunus täyteyden ilmestymiselle. Fuller-edessään? Ruusu lisää huomattavasti kattavuutta mukulasi ja tasapainottaa sitä poskipullosta. Mikään muu kampaus ei vaikuta yhtä paljon sinun yleiseen ulkoasuun (paitsi kokonaan pään peittämiseen), joten kaikkien ihmisten on tutkittava ja parannettava bangin voimaa.

Breaking The Man-Fringe Down

Miehen reuna on saanut viime vuosina valtavan seurannan. Niinpä on perinteisempää lyhyttä takaisin-ja-puolin leikkaus, joka näkee useimmat ihmiset erottavat hiukset sivulle tai työntää ylös taivaalle.

Muistettava asia on, että reunat ovat valtavia ja koskaan samaa kustakin kaverusta. On otettava huomioon kolme asiaa: pituus (pitkä tai lyhyt); tilavuus (korkea tai tasainen otsaan); ja muoto (pyöristetty tai terävämpi). Ja riippuen hiustesi omasta rakenteesta, tiheydestä ja luonnollisesta pudotuksesta, leikkaus istuu vastaavasti.

Pidä asiat yksinkertaisena, mene reunaan, joka etupuolella on lyhyt takaisin-ja-puolin leikkaus. Voit muuttaa asioita, kuten hiusten "haalistuminen" (kuinka lyhyt leikkaus on pään alareunassa ennen kuin vähitellen pääsee pidempään ylöspäin).

Mitä pienempi haalistuminen, sitä paremmin fringeille. Ja sopivat sitten yhteen lyhyellä kruunulla, joka on kerrostettu parantamaan profiilin pituutta. Liukkaus luodaan ylimääräisellä pituudella kasvoilla, mutta eri pituuksia on hienostuneesti valmistettava reunaan saadakseen sen muotoa ja kehoa. Ja se kattaa kaikki häivyttämättömät hiuslinjat, ilman kampauksen kauhuja.

Kuinka tyylistä Man-Fringe

Ota puhalluskuivain ja räjäytä hiuksesi kuivaksi. Harjan avulla saat pyöreämpi, sileämpi viimeistely tai laajakammioinen kampa on myös hieno, työskentelemällä hiusten luonnollisella tilalla kuivumisen aikana. Mitä tahansa valitset, sinut jäävät mukavalta kiilulta ja jonkin verran paljon tarvittavasta tilavuudesta ohuemmille puolille.

Käytä sitten vahaa. Se luo rakenteen ja määritelmän, eliminoimalla puff ja pitää asiat yhdessä - kauan sen jälkeen, kun olet jättänyt kylpyhuoneen peilin turvallisuuden. Hiustuotteen osalta vaihtoehdot ovat kiiltäviä tai mattoja. Ja valinta on sinun. Mutta käyttää säästeliäästi vähemmän on enemmän, herra Greaseball.

Tyypillisesti haaran yksittäisiä säikeitä, ja jos tarvitaan enemmän, käytä enemmän reunojen reunaan vinkkejä keskittyen. Koska hiukset ovat luonnollisestikin kiiltäviä, leikkauspinta on hieno tapa määritellä se hiustesi muusta.

Haudutettaville hiuksille puhalletaan kuivaksi ja työskentelet sitten teksturoidulla musteella. Tämä luo liikkeen, äänenvoimakkuuden ja vähän pomppia.

1/30

2/30

3/30

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista