MJ Bale tuo New Orleansin äänet innovatiivisimpiin kokoelmiinsa

Anonim

MJ Bale yrittää jälleen kerran Australian räätälöinnin rajoja uusimmalla teknisellä merinovilla-keruukerralla debytoimaan uuden kauden.

New Orleansin sileät ja jazzit äänet muodostavat suuren osan tämän kauden näyttämisestä, joka antaa nyökkäyksen klassikoille, kuten jazz-legendille Miles Davikselle ja hänen vaivatonta tyyliään. Tämä käsitys, jos se liitetään paremmin MJ Bale: n omaan työntöön, joka täyttää klassismin tasapainon ja jatkuvan uudistumisen miesten.

MJ Bale on menestyksekkäästi naimisissa ajaton vanhojen räätälöityjen niitteiden käsitteen kanssa uusilla rikkailla räätälöidyillä palasilla ja vaivatuilla vaatteiden innovaatioilla, joita miehet vaativat tänään.

Kokoelma "Coolen uudelleensyntyminen" -ominaisuudella on käytännölliset sovitustyöt jokaiseen vaatteeseen riippuen käyttäjän tarpeista. Tyypilliset miehet voivat valita kolmesta erillisestä kangasta.

Acqua on valmistettu trooppisesta painosta, joka on erittäin hieno merinovillainen kangas, joka on kudottu Italiassa Gold Woolmark-kuteen avulla. Tuloksena oleva kangas on vettähylkivä, rypistyvä, kevyt ja hengittävä, joten se sopii erinomaisesti kansainvälisille matkailijoille ja miehille, jotka ovat aina liikkeellä.

Dry 'n' Fly on MJ Bale'n 100% puuvillapaita, joka on kudottu ja viimeistelty erikoisrakenteella, joka tarjoaa helppohoitoisia ominaisuuksia. Kuinka helppoa? Pese vaate, kuivaa ripustin ja työnnä se ulos. Ei silitystä vaaditaan ja paita pitää muodonsa koko päivän.

Lopulta tulemme kangasrakentamiseen nimeltä Mooving. MJ Paalipuvut on valmistettu erityisestä merinovilla-kudoksesta, joka on kudottu vanhan italialaisen kutoja Loro Pianan kudos. Tuloksena on puolisäikeinen kangas, joka on rypistyä ja on valmistettu hieman löysällä joustavuuden takaamiseksi, kun keho liikkuu jatkuvasti. Tämä ylimääräinen annos on täydellinen niille, jotka eivät istu pöydällä koko päivän päivätyöhön.

Ja kun on kyse kuvioista, miehet ovat täynnä valinnanvaraa kaikesta pehmeästä harmaista flanellista Prinssi Walesiin Glenin ja ikkuna-ikkunoiden tarkastuksiin hienoimpiin liituharsoihin ja runsaisiin laivaston nelikokoisiin pukuihin, jotka kaikki tekevät merkinnän uudessa kokoelmassa.

"Tämä kokoelma on luotu ihmiselle, joka tutkii maailmaa ja kehittää myös omaa luonnettaan", sanoo etiketin perustaja Matt Jensen.

Cool-kokoelman uudelleennätys on saatavilla myymälöissä ja verkossa tänään MJ Bale -mallin kautta.

1/11

2/11

3/11

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta