Alhainen Carb ruokavalio on suuri menettää painoa. Mutta siellä on saalis

Anonim

Toki, donut ovat täynnä sokeria ja kolesterolia, mutta suosikki vähärasvaisen ruokavalionne voi kestää vuosia elämästäsi. Jos olet Keto-asianajaja, Paleo-soturi tai Atkins-addikti, olet luultavasti vuodattanut muutaman kiloa - ja siitä me tervehdimme. Uusi tutkimus, joka koskee matalan hiilidioksidin ruokavalion pitkän aikavälin vaikutuksia, kertoo, että saatat joutua asettamaan #goodvibesin pitoon.

Ennen kuin pääset tekemään johtopäätöksiä, tämä ei ollut kahden minuutin mittainen biologian harjoittelijoiden tekemä tutkimus. Tämä tutkimus, jonka rahoitti National Institute of Health, tarkasteli tietoja, jotka palaavat 1980-luvulle, ja se on varoituksen sana niille, jotka syövät pihviä aamiaiseksi, munia lounaalle ja pekonia illalliselle.

Lancet Journal of Public Health -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että te sitoudutte tekemään pyhää tekoa korvata spagettia "kesäkurpitsa-pastalla" tai jäämäänkö pois ajattomasta leipä- ja krakkausruokavalion ruokavaliosta.

Kuten Maxim kertoo, "tutkijat havaitsivat, että sekä korkeat että matalat hiilihydraattitautien prosenttiosuudet liittyivät lisääntyneeseen kuolleisuuteen, ja vähäinen riski havaittiin 50-55% hiilihydraattien saannissa." Joten periaatteessa: maltillisuus on avainasemassa.

Valitettavasti ihmisille, jotka korvaavat valtaosan hiilihydraateistaan ​​eläimistä peräisin olevista proteiineista ja rasvoista (esimerkiksi lampaan, naudanlihan, sianlihan ja kanaalin lähteistä), tällainen ruokavalio korreloi lyhyemmän eliniän kanssa. Tämä päinvastoin oli niille, jotka saivat suurimman osan proteiineistaan ​​ja rasvastaan ​​"vihanneksista, pähkinöistä, maapähkinävoista ja täysjyväleipistä", joiden havaittiin elävän pidempään.

"Matala-carb-ruokavaliota voi lyhentää elinajanodotetta jopa neljällä vuodella", BBC .

Tutkijat päättivät, että "elintarvikkeiden lähde muokkaa merkittävästi hiilihydraattien saannin ja kuolleisuuden välistä yhteyttä" ( Maxim ). Joten pohjimmiltaan, jos otat vähän ruokavaliota, älä vain korvaa kaikkea lihaa. Ja jos aiot parantaa terveyttäsi, meneminen "täysi keto" ei ole ainoa vaihtoehto - voit vaihtaa ohuen viipaleidun valkoisen paahtoleivän jollekin kokojyvähyvyydelle.

Meidän takeaway? Kaikki maltillisesti. Mukaan lukien kylkiluun ja kolminkertaisen suklaakakun.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta