Louis Vuittonin Kim Jones korvaa Kris Van Asschen Dior Hommen

Anonim

Kim Jones on virallisesti Dior Hommen uusi taiteellinen johtaja. Ison-Britannian suunnittelija, joka laski Louis Vuittonista tämänvuotisessa roolissa aiemmin tänä vuonna, tulee Kris Van Asschen seuraajan, joka oli aiemmin pitänyt asemansa 11 vuotta.

Tämä on yllättävää uutinen siitä, että Van Assche ei ollut ilmaissut aikomuksiaan siirtyä etiketistä aiemmin. Voidaan harkita tätä suurta sekoittamista Diorin nimitetyn puheenjohtajan ja toimitusjohtajan, Pietro Beccarin, työhön. Liikemies oli aiemmin työskennellyt Jonesin kanssa Louis Vuittonissa, ja hän aikoo luoda uudelleen tämän menestyksen Dior Hommessa.

Kiitos Pietro Beccikille ja Bernard Arnaultille urani seuraavasta luvusta

Toinen viesti on bymrkimjones (@mrkimjones) 19 maaliskuu 2018 klo 04:33 PDT

Beccari julkaisi lausunnon, jonka mukaan hän oli "iloinen toivottaa Kim Jonesin tervetulleeksi Dior Hommeen".

"Hän hyötyisi ryhmien tuesta ja Ateliersin" savoir-faire "-taidosta luomaan tyylikkään miesten vaatekaappi klassikkoon ja ankkuroituna nykykulttuuriin. Olen vakuuttunut siitä, että hän jatkaa edelleen Dior Hommen kehittämistä maailmanlaajuisesti. "

"Kiitän Kris Van Asscheä osallistumasta Dior Hommen hämmästyttävään kasvuun luomalla tyylikäs ja nykyaikainen siluetti miehille. Hän kirjoitti tärkeän luvun Dior Hommen historiasta ja hänellä oli keskeinen rooli sen kehityksessä. "

Jones lausui myös oman ilonsa sanoen, että hän oli "syvästi kunnia liittyä Diorin taloon, joka on lopullisen eleganssin symboli".

"Haluan lämpimästi kiittää Bernard Arnaultia ja Pietro Beccaria luottamuksestaan ​​antamaan minulle uskomattoman tilaisuuden. Olen sitoutunut luomaan nykyaikaisen ja innovatiivisen miehen siluetin, joka on rakennettu talon ainutlaatuiseen perintöön. "

WWD kertoo, että Van Assche pysyy LVMH: ssä yhä ylivoimaisesti ennalta määritellyssä roolissa ylellisessä talossa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta