Kingsman vain kaatui kaikkein sublimea tuxedo-takki. Ja me haluamme sitä

Anonim

Muista Kingsman? Devilishly komea joukkue, joka pelasti maailmaa, ei kerran, mutta kahdesti eeppisissä elokuvissa. Heidän ainutlaatuinen miesten muotiviiva on jo pitkään tunnettu tuottamaan kauniita esimerkkejä miesten vaatteista lisäksi tekemään kappaleita elokuvista kuluttajan saatavilla. Markkinointi nero.

Tällä viikolla Kingsman pudotti yhden kuumimmista tuxedo-takkeista, jotka olemme nähneet tänä vuonna. Älä koskaan pidä valkoisena, he ovat menneet paremmin. Kyseessä on kerma, luonnonvalkoinen ja beige. Beige ei ole koskaan näyttänyt niin hyvältä.

Mallinnettu räätälöinnin jälkeen Colin Firthin hahmo kuluu Kingsman-elokuvissa, "Harryn" tuxedo-takki on valmistettu puuvillasta, joka on kudottu pienellä määrällä venytystä, joten se ei ole rajoittava.

Harryn kermanvärinen satiinipuhdistettu vyötärönauha

Satinvuorattu villa-tuxedo-takki ei ole pelkästään lausuntokappale mustassa solmukohdassa vaan investointi, joka kestää useita vuosia. Mukana tuxedo housut ja patentti nahkakenkaat, se on muodin kannalta olennaista, että sinulla on onnea on seuraava häät. Vaikka jos se on oma.

Kingsman Harry's Cream Satin-Trimmed Stretch-Cotton Tuxedo Jacket on nyt saatavana Mr.Porterilta laiska $ 2, 200.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta