Kim Jong-Un on muotikuvake, jonka maailma tarvitsee juuri nyt

Anonim

Hänen tehtäviään Pohjois-Korean ylimpänä johtajana on ristiriitainen (kuten hänelle halutaan pyyhkiä epäilyttävät sisarukset), mutta kun on kyse miesten vaatetuksesta, Kim Jong-Un on aivan kirjaimellisesti pommi omassa liigassaan.

Hänen viimeisimmän Kiinan-matkallaan, jossa keskusteltiin maailmanlaajuisista ajankohtaisista asioista ja suhteista presidentti Xi Jinpingin kanssa, 34-vuotias diktaattori herätti yhtä huomiota kiinnostavimmista puvutuksista, joita tämä julkaisu on koskaan todistanut.

Pehmeä pehmustepuvut, viisi-nappi pajama-takki ja puoliksi kiillotetut oksfords tekivät kaiken näyttävän miehen tehtävästä. Joten päätimme murtaa ulkoasua bonafidisen Sydney-stylistin, Jeff Lackin avulla.

Housut

"Pitkä ja vankka on vauva! Kyse on kaikesta vaipasta ", sanoo Lack. "Housut ovat todella siistiä."

Vaikka suurin osa maailman miehistä näkee nykyään suppeampaan ja nykyaikaisempaan länsimaiseen trendiin suotuisaan ulkonäköön, Kim on toiminut joustavasti vaatekaapissaan, kun hän on sopeutunut 90-luvun esteettisyyteen, joka nyt näkee suuren nousun miesten kengissä. Emme ole varma, onko Kim halunnut sen olevan tällä tavalla tai se oli mitä hänellä oli hänen vaatekaapissaan koko ajan, mutta kuitenkin mies on ennen peliä vuonna 2018.

Hybridi Suit Takki

Hän ei kuitenkaan saa täydellisiä merkkejä. Kimin hybridi-takki on hieman hämmentävää tavalla, että ihmiset eivät voi sanoa, onko se klassinen Mao-puku tai Wall Streetin susi. Lopputulos? Miksi ei molempia?

"Vastaava pajama tyyli huiputtaa K-koiran. Parempi asenne vyötäröllä ja lanteilla olisi enemmän mairitteleva ", kertoo Lack.

Hiukset

Se haalistuu kuitenkin. Saamme, että tämä on pakollista leikkausta Korean ylimmille johtajille, mutta se on selvä ei meiltä. Yläosa on hiipunut takaisin viileällä tavalla, mutta siitä lähtien on paljon "wtf tapahtunut minun pulisseita ja miksi minun haalistua näyttää sivulta kouru?"

Se ei ole meiltä, ​​mutta kuka tietää, he sanoivat myös, että huippu-takit eivät palaisi yhdestä kohdasta.

RELATED: Inside Pohjois-Korean diktatuurien lentoyhtiö, joka lentää vain kahteen kohteeseen

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta