Killer Menswear Combos, jotka edellyttävät vain kahta kohdetta

Anonim

On hämmästyttävää, mitä ihminen voi tehdä, eikö olekin? Vain housuilla ja housuilla olemme taas mukana neljällä go-menswear-komboilla (jotka vaativat vain kaksi kappaletta). Hitto, Daniel!

Jälleen nämä uusimmat komboja pidetään parhaiten viikonloppuna tai keskiviikkoisin työn jälkeisenä kiireisenä. Vaikka jokainen on erilainen, kaikki tämän vuoden trendikkäitä värejä, tekstuuria ja tulosteita voi peittää, joten voit valita yhden (tai enemmän) heijastuksestasi omasta tyyliltään tai mielialallasi.

Valitse täältä kengät - riippuen tilauksesta - ja lisävaruste (tai kaksi), ulkoasun personointi suosikki katsella, hattu tai korut. Kirottu!

Print & Denim

Miesten vaatteet ovat jumissa viime vuosisadan vaihteissa. 60-luvun tulosteiden ja seitsemänkymmentäluvun värit roiskuivat lyhyisiin hihansuihin, joten sinua haastetaan löytää tyyli, joka ei ole verkossa nykyisen vaatekaappisi kanssa. Kiinnitä yksivärisiä sävyjä ja hienompia tulosteita - pienet geometrian ja kukkakimppuiset - yötä varten, lisäämällä valkoinen farkku ja mokkanahkat tyylikkään, minimaalisen viimeistelyn ansiosta.

Päivän aikana voit pelata värejä ja tulosteita, jotka tavallisesti karkotetaan vaatekaappisi - oranssi ja keltainen ja jopa vaaleanpunainen; lyhythihainen paita (aivan kuin uida lyhyt), joka syntyi kesäisin lumottavaksi. Varmista, että paristat harjaksen kanssa ei-niin, kiinni vintage-denim - lievästi pestä ja / tai repäisi puhtaat tennis kengät - nahka tai kangas.

Kuuban / Camp Collar & Smart Trouser

Kun vietetään takaisin viisikymmentä, kuubalainen kauluspaita (kuten sikari) huokuu herrasmies charmia ja luokkaa. Kuubalainen on tunnetuin avoimella, lähes karkealla kauluskaulusrakenteella, joka on useimmiten lyhythihainen ja lyhyt, box-muotoinen muoto löysämpiä vyötäröä varten, kun se on vyön housut.

Koska paita on ilmeinen bowler-paita esteettinen, vältä uutuus tulostaa älykkäät tapahtumat valitsevat tumma ja neutraali colourway (ajatella laivasto, luumu tai oliivi). Rentouttava kauluspaita on täydellinen vaihtoehto Oxfordin painallukselle tai tavalliselle lyhyelle holkille. Ja yhdistettynä älykkään nesteen housut - villaa tai jersey-puuvillaa, etsit hauskaa - ja vähän erilainen - tavallisesta Joe-mallista. Lisää huovutettu fedora ja nahkaiset pitsit lopettaaksesi kuubalaisen kosketuksen.

RELATED: Trouserin taidetta - älykkään tyylin lisääminen

Plaid & Denim

Houkuttele itsesi enemmän lumbersexual? Hei, ruudullinen. Liittynyt skotlantilainen kilpailevien klaanien ja jopa Pohjois-Amerikan hipstereihin, huovutetut paidat ovat ystävällinen kasvot merihän hullujen kuvioiden ja tulosteiden välillä tällä kaudella. Plaidillä on tavallisesti tumma sävy (musta, ruskea tai puuhiiltä), jotka on heitetty palettien sekaan, mutta ruudullinen on rohkea ja värikäs kuvio, joten se saa suurimman osan puhetta ja muotoilee ne neutraaleilla väreillä, jotka täydentävät paitaasi palettia. Anna denim.

Kudosnauhan estetiikka (ajatella puunhakkaajia ja cowboyt), ruudullinen leikkaa sen denimin kovuus. Selvedge, paksussa, suorajalkaisessa farkkissa sopii fasaanin fiksumpiin versioihin; enemmän kuin housut, joiden ranneke on päällystetty - melkein hem-ish. Chuck Taylor's antaa takaisin yhdeksänkymmentä grunge ulkonäön tai valkoinen nahka vähäiset leikkaukset ovat rento päivitys.

Vaaleampi ulkonäkö pitää denim pesty, ohut ja ohut, liikkuvan mansetti tiukempi. Sitten istukaa pari sukkahousut tai alhaiset nousukengät saappaat, lyhyempi rungossa (niin, ettei se näyttäisikään varsinaiselta lumberjackilta) vaellusvaahdolla ja pehmoisella nupukkinahalla. Ja luonnollisesti neulottu sukat.

Button-alaspaita & lenkkitossut

Joggers ovat uusi farkut tällä kaudella. Kartiomaiset hihatyynyt korvaavat kireät ja trimmaiset silhouettes. Ylivoimpia materiaaleja, neutraaleja värejä ja puutteellisia malleja tekevät lenkkeilijöistä ylivertaisen talon ulkopuolisen pohjan. Ja paljon mukavampaa kuin jäykkä denim tai housu-ish chinos.

Joten, chino joggers ovat fiksu-rento hybridi edellä. Paired kanssa ohut, business blue button-down tai gingham tulostaa jotain tyylikkäästi kuvioitu, olet asetettu yö kaupunkiin sekä missä sinä sattuu herätä seuraavana aamuna. Sinun sänkysi, ei puistopenkki, rukoilemme.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta