Khaki-puvut ovat kuumimmat liput tänä kesänä - Hanki innostuneita siitä, miten päästä katsomaan

Anonim

Raskas musta villapaita ja kesä aurinko eivät vain sekoita. Kun sää lämmittyy, on aika hiekkavaihtoehtoa tummille väreille, joita olet keinuttanut koko talven. Tämä temppu oppii käyttämään khakiä ilman, että näytät siltä, ​​että olet päässyt safariin (ellei sinne johdattaa safariin, jolloin sinun pitäisi todennäköisesti ainakin vaihtaa pukesi jotain hieman kestävämpää). Kaki puku voi olla muodollinen tai rento, preppy tai edes hieman arka, jos käytät sitä oikein.

Mitä pitää mielessä ostaa puku

Muista, että khaki-puvut ovat yleisimpiä suunnittelijoiden kesäkokoelmissa. Löydät ne puuvillasta ja pellavakankaista, mutta joskus myös villaa sekoitetaan. Mieluummin kiinni vaimennettu väri kuin jotain, joka on liian kirkas, koska se voi joskus näyttää keltaiselta. Jos voit mennä rakenteettomaan pukuun, niin se toimii myös rento pukeutumisessa. Älä pelkää erottaa pukua.

Mitä pukeutua khaki-pukuasi

Haluan käyttää valkoisia tai vaaleansinisiä paitoja khaki-pukuilla. Se kiittää khaki-väriä ja ylläpitää tuoretta kesän tunnelmaa. Joskus pidän jopa purppuranpunaisena, jos käytän lisävarusteiden muita violetteja.

Tarvikkeet, jotka toimivat khakin kanssa

Kuten näet galleriassa, blues-siteet ovat suosituimpia, mutta älä anna sen estää sinua kokeilemasta vihreitä ja purppuja. Jos voit, mene ruskeat kengät ja sävy vastaa khaki, muuten navy kengät lisää mukava pop väriä. Mokkanahkat ja pitsit ovat molemmat sopivia. Ja kyllä, sopivat hihnalle kengillä.

SHOP KHAKI SUITS

1/50

2/50

3/50

Luottamus: köyhän miehen miljoonat

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta