Kanye West teki mahdottomaksi Louis Vuitton Suit

Anonim

Kutsu sitä pilkkaseksi. Kutsumme sen muodin uraauurtavaksi. Ei ole epäilystäkään siitä, että Kanye West on juuri luonut oman sääntöään yllään puku sandaaleilla - ovela mekon paita kokonaan.

UpscaleHypen (@upscalehype) jakama viesti, elokuu 18, 2018 klo 19:23 PDT

Vaikka jotkut teistä saattavat olla vaikeita kuvitella, miten helvetin sandaalit tekivät miesten sovituksellisista kielistä ensinnäkin, on oikein todeta, että Jason Statham teki sen ensimmäisenä vuonna 2018, kun hän nousi omaan punaisen matonsa ensi-iltaan Kiina, jossa on sandaali ja puku-yhdistelmä. Stathamin ilme herätti vaivattoman ja rennon viileyden, mutta Kanyen viimeisimmän katsauksen 2Chainzin Miami-hääpukuun otti sen houkuttelevan luxe-streetwear-pelissä.

Mr. Kardashian käytti Virgil Ablohin ensimmäistä pukua Louis Vuittonin kauden yksi kokoelmasta. Meri-vihreä kokoonpano sisältää LV: n allekirjoituskuvion, joka on kohokuvioitu koko pukuun, jotta herkkä ulkonäkö saadaan kauas mutta ylellinen. Kanye rohkein liike oli poismuutti mekko paita tästä ulkoasusta. Sen sijaan räppäri valitsi kultaketjun ja kaksi ohuempia kultakaulaketjuja.

Hänen jalkineensa? Yeezy-kausi kestää kuusi sandaalia sukkia tietenkin. Tallenna "WTF: t" myöhemmin vuonna, kun ennustamme tulevan lisää kopion kissapukeja.

Sivuhuomautus: Kun katsot tätä törkeää, varmista, että +1 on yllään mekko, joka vastaa fluori G-Wagenia. Koska Kardashian-West.

UpscaleHype (@upscalehype) jakama viesti, elokuu 19, 2018 klo 10:59 PDT

1/4

Kuva: Just Jared

2/4

Kuva: Just Jared

3/4

Kuva: Just Jared

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Valokuvan historia videopelien ohjaimista

Smart Casual on virallisesti Dead - tämä on miten pukeutua Dress Code vuonna 2018

Tamarama x Natalie Roser, jossa on nyt hienoa

Best Dressed miehet viikolla Feat. Joseph Gordon-Levitt, Rami Malek & Ty Burrell