Justin Therouxin aseet nousevat liian suuriksi hänen Vintage Rolex Watch -liiketoimintaansa

Anonim

Sitä kutsutaan ensimmäisiksi maailmanongelmiksi. Sitä kutsutaan asevarustukseksi. Sitä kutsutaan laittomaksi aseiden näytöksi. Totuus on, että Justin Theroux on hyvin menossa ja hänen vintage-kultainen Rolex-kello ei enää voi selviytyä.

Amerikkalainen näyttelijä ja kertaluonteinen Jennifer Aniston aviomies hiljattain nähty New Yorkiin ympäriinsä hänen allekirjoituksensa kullatulla pyörällä. Tällä kertaa oli kuitenkin erilainen. Theroux keihäsi vakavasti naamioituja aseita hänen rentoon kesäpäiväänsä, joka koostui hihaton Newport-paidasta, jossa oli valkoiset denim, mokkakengät ja Wu-Tang-taksi.

Näyttelyn tähti oli kuitenkin hänen 1971 18K-kultainen Rolex Oyster Perpetual Submariner Date, joka otti jokaisen umpikujan ja shokin lähettämällä ne äskettäin kiillotetut puutukat. Kello itsessään ei ole mitään tähtitieteellistä Rolex-maailmassa - se myydään noin 30 000 - 40 000 dollarin alueella - mutta on hyvä nähdä joku, joka käyttää Rolexia, koska se on tarkoitettu käytettäväksi.

Kuva: Nick Sullivan / Esquire

Ainoa vastus Theroux tulee olemaan alaspäin radalla, onko hänen lihaksistansa kiinnittänyt enemmän huomiota kuin hänen ranteen karkkia. Annamme sinun päättää, että yksi.

Nyt voimme tarjota sinulle mahdollisuuden jäljentää Therouxin aseiden näyttely Amerikan miesten terveyteen kuuluvien hyvien ihmisten ansiosta.

Therouxin henkilökohtaisen kouluttajan haastattelussa julkaistun kunto-julkaisun mukaan tämän vuoden kesäkuussa ei ole salaisuuksia - vain klassisia paino-huoneharjoituksia.

"Me kiinni perusasiat", hänen kouluttajansa Rob Piela kertoi lehteä. Mutta odota, että siellä on enemmän. Näytti siltä, ​​että Theroux työskentelee viisi päivää viikossa useimmilla istunnoilla, jotka aloittavat 40 minuutin nyrkkeilykoulutuksen ennen päättymistä 20 minuutin paino-huoneeseen, jossa hän työskentelee absillaan, tekee piirejä tai pysähdyksiä.

Tässä on koko Justin Therouxin koulutusohjelma miesten terveydestä .

Abs Blaster

Tee 3 sarjaa jokaista harjoitusta, lepää 30-45 sekuntia sarjojen välillä.

1) Ripustettu jalkaterän nostaminen: Kiinnitä vetopalkista ylikuormituksella. Pidä jalat suorina, nosta ne niin korkealle kuin mahdollista, laske ne sitten. Se on 1 edustaja; tee 20-40.

2) Hylkää situp: Lepää laskupenkillä jalkasi lujasti ankkuroituna pitämällä painolevyn rinnassa. (Theroux käyttää 25 ja 45-kiloisia levyjä, mutta sinun pitäisi aloittaa 10 kiloa.) Kiristä abs ja nosta kehosi; kun teet tämän, nosta levyä pään päälle. Laske hitaasti takaisin lähtöasentoon. Se on 1 edustaja; tee 20-40.

3) Kaapelipuristus: Kiinnitä köyden kiinnitys korkeaan kaapeliin, jossa on keskipaino ja polvele sen vieressä. Tartu köysiin ja laske se niin, että sen kahvat ovat lähellä korvia. Tämä on alku. Ilman siirtää lantion, sopimaan abs, yritä koskettaa kyynärpäitä polvilleen. Palaa alkuun. Se on 1 edustaja; tee 20-40.

4) Pyöräretki: Aloita makaamassa selässä, kädet pääsi takana, jalat pois maasta ja polvet ja lantiot taivutettu 90 astetta. Paina alaselkä maahan. Tuo vasemman polven rinnalle. Kosketa oikeaa kyynärpääsi tuolle polville. Palaa alkuun; Toista toisella puolella. Se on 1 edustaja; tee 20-40.

Voimakkuuspiiri

Tee 8-12 toistoa jokaisesta liikkeestä; taistelu läpi 2-3 kierrosta. Lepää tarvittaessa liikkeiden välillä, mutta yritä pitää se lyhyenä.

Squat> Deadlift> Pullup> Pushup> Olkapään sivusuuntainen korotus> Käsipaino hauis-curl> Triceps-kaapelin painallus

1/2

2/2

3/2

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista