Justin Bieber käytti 300 000 dollarin timanttikelloa nähdäkseen häät pastorinsa

Anonim

Kaksi sanaa. Hihnapyörät. Ja vielä kaksi sanaa. Patek Philippe.

Harvoin näet niitä samassa lauseessa, mutta tämä on Insta-celebsin ja miljardöiden vuosituhannen aikakausi, aika, jolloin kaikkein kyseenalaisimmat tyylivalinnat saumattomasti sekoittuvat luxe-kellon kanssa. Tapahtuma, Justin Bieber huomasi vieraillessaan hänen Hillsong häät pastori kanssa morsian Hailey Baldwin New Yorkissa.

Vaikka paljon keskityttiin valta-parin uusimpaan sitoutumiseen, emme voineet ottaa silmiämme pois siitä, mitä Biebs oli yllään. Sarjakuva-valkoisen tee, naurettavan saggyn Adidas-shortsit, nostivat sukat ja Vans Half-cab-lenkkarit kirkkaalla punaisella ja sinisellä. Ja miten voimme unohtaa kruununpitävän korun. custom-timantti Patek Nautilus, joka on arvokas £ 174, 494 tai AU $ 309, 706.

Nyt emme ole yhtä mieltä siitä, kuinka mega-tähti kuluttaa rahaaan, mutta täydellinen ulkoasu ei näytä hyvältä. Se on kuin hänen padsa oli tulessa ja hän vain päätti loppua yllään mitä hän löytäisi läheisyydessä.

Mutta emme ajaudu. Jos sinulla on Bieberin rahasummia, hän antaa halveksun sen, mitä muut ajattelevat. Toivottavasti toivottavasti tämä ei ole vihje hänen häät pukea.

1/5

2/5

3/5

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta