John Legend vie takaisin Sheen & Make It Look Damn Fine

Anonim

Se ei ollut liian kauan sitten, että kiiltävät vaatteet peittyivät miesten vaatekaapissa. 1970-luvun ja 80-luvun alkupuolen valtavaa muotikuvaukselle kyseenalaisia ​​merkityksiä oli tavallisesti rock-tähtien, julkkisten ja niiden vierekkäisten ryhmittymien varassa.

Ei enää. John Legend tuli osa uudesta miesten sarjasta, jotka nyt omaksuvat raikasvärin heidän vaatekaapistaan ​​- eikä sääntöjä ole. Bomber-takkeista tuxedoihin, kiiltävä viimeistely on nyt tullut valikoima suosituimpia miesten vaatteita.

Tarkemmin sanottuna nämä kappaleet voivat vaivattomasti ottaa miehen muodollisesta cocktailtapahtumasta työhön juomien jälkeen ystävien kanssa.

Älä usko meihin? Tapaa galleria nähdäksesi, kuinka jotkut nykypäivän parhaista pukeutuneista miehistä, kuten Donald Glover, David Beckham ja Henry Golding, purotavat taistelussa loistaa.

1/5

John Legend

Legend kiviä helmiäisen hohtavan pommikoneen takin, jossa on kukka kirjonta, joka antaa katseen pienen yksityiskohdan.

2/5

Henry Golding

Hän on miehen kaikkien huulilla tällä hetkellä ja hän teki sen luotettavaksi Crazy Rich Asians -esityksessä. Henry Golding lähti purppuranpunaista tuxedo-tyyliä lisäämään tämän ylimääräisen arvostuksen vaatekappaleeseen.

3/5

Donald Glover

Kun Donald Glover ei ole räpyttelemättä tuskin lavalla, hän on puhdistanut kirkkaan määrän, kuten tämä oranssi silkkipuku. Huomio kiinnittyminen on vähättelevä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Tässä ovat parhaat kampaukset miehille ohut hiukset

Black Tie Dress Code - Iltapuku kuten James Bond

Shades Of Cool, Brooke Hogan & Max Made

Cool Home Office -ideoita, jotka tekevät sinusta rakastat työtä joka päivä