On aika Jokainen mies oppi eron muodollisen ja puolivartalon välillä

Anonim

Kerran sartorially taipuvainen aika, miehet säännöllisesti osallistui tapahtumiin, joissa musta solmio ja valkoinen solmio oli kulunut. Näissä kauniissa päivissä muodollinen tarkoitti valkoista solmioa ja pyrstöä, kun taas puolimuodollinen viittasi illallisvaatteisiin, tuxedoihin ja muihin mustan solmun iterointeihin. Alas, nämä päivät ovat takanamme ja meidät on upotettu maailmaan, jolla ei enää ole merkitse eron virallisen ja puolikierroksen välillä. Elämme pimeissä ajoissa, herrat.

Mutta harkitse! - mitä se on kaukana? Onko tunnelin päässä valo? Majakka pimeydessä? Pieni toivon pilkahdus?

Miksi kyllä ​​se on, koska tänään hajotamme pukeutumiskoodit, vaikka kaikkein tyylikkäämpi haastoi ihminen ymmärtää. Tässä ovat muodolliset ja puolittain muodolliset keskiarvot, kummankin teot ja toiveet sekä inspiraatio seuraavalle tapahtumallenne.

Ero virallisten ja puolueellisten välillä

Alkeellisimmassa, nykyaikaisessa muodollisessa pukeutumissäännöistään yleensä sekä valkoiset että mustat pukeutumiskoodit. Semi-muodollinen, kuten nimestä käy ilmi, on hieman rennompi - ajatella tummaa pukua ja solmioa tai jotain mitä viitata "cocktail" -pukeaksi.

Miesten muodollinen asu

Tom Ford

Tuxedo on muodollisen mekon sydän. Useimmissa DRESSIESTin tilaisuuksissa on joustava takki, valkoinen paita ja valkoinen rusetti. Hieman vähemmän karkeita olosuhteita varten mustat solmio on päivän järjestys - taitamaton takki, musta cummerbund tai liivitakka ja musta rusetti. Muut tapahtumat saattavat vaatia aamupukuja, päivällistä virallista pukeutumiskoodia, joka koostuu aamukudosta, liivistä ja raidoitetuista housuista. Huomaa: Kyllä, voit mennä siniseen tuxedoon, jos haluat ei ole niin muodollista muodollista.

RELATED: Kuinka käyttää tuxedo & Mistä saada yksi

Muodollinen teko ja ei

SuitSupply

Tutustu perinteiseen smoking-tyyliin.

Sieltä se tuli. Ja tässä on, miten sitä käytetään.

Älä improvisoi.

Tämä ei ole aika musta paita (tai muu väri kuin valkoinen, että asia), ilmeikäs solmio, tai suunnittelija lenkkarit. Pidä klassikoita ja näytä Rat Pack puhtaana.

Tunne siteesi.

Yllättäen on okei joko käyttää mustan / valkoisen keula-aukon tai valita tavallisen mustan perinteisen kaulansidoksen.

Tee naulaa istuvuus.

Räätälöinne on paras ystäväsi. Varmista, että housut eivät ole liian pitkiä ja takki ei ole liian löysä. Sinun tulee olla urheiluauto, ei maastoauto.

Älä laiminlyö hoitojasi.

Suihku. Parranajo. Käytä Kölnissä (mutta ei liikaa). Poista hohtavat korut. Vastusta haluun kokeilla rohkeaa uutta kampausta.

Ota asiat omiin käsiisi.

Opi sitomaan solmuke. Asut YouTuben opetusohjelman aikakauteen - ei ole mitään tekosyynä mitään ennalta sidottua. Ja kun olet siinä, vältä vuokraus tuxedos kanssa yhtä kiihkeästi.

Älä vastaa päivämäärääsi.

Tämä ei ole prom. Riippumatta kuinka sitkeästi hän voi olla, smokerin tarkoitus ei ole onnitella hänen pukeutumistaan. Se ansaitsee paistaa valokeilassa itsestään.

Tutustu miesten puolikasvaatteisiin

Canali

Tuxedo ei olisi sopiva puolamuotoiselle tapahtumalle, mutta silti on tärkeää säilyttää tyylikäs, hienostunut ja siisti. Tumma puku ja solmio on odotettavissa puoli muodollisille tapahtumille illalla. Päivän semi-muodollisissa tapahtumissa kevyempi puvut ovat hyväksyttäviä (mutta pitävät paitoja ja siteitä kohti taajuuden konservatiivista loppua). Kengät on pidettävä mukavina ja lisävarusteita, kuten taskun neliöitä ja rannekelloja, pitäisi olla vähäpätöisiä.

Päivän lopussa on yksi DO, joka on tärkeämpi kuin mikään muu: jos et ole koskaan epävarma siitä, mitä isäntä odottaa, kysy. Voit olla varma, että katsot osaa, ja he arvostavat sinun pyrkimystäsi saada se oikein. Muuten, nämä eivät ja don'ts saada sinut:

Semi Formal Do's & Don'ts

Zegna

Käytä oikeaa vaatetta.

Tuxedo on liikaa. Kesäpuku on liian pieni. Tumma villa, gabardine tai cashmere puku on juuri oikea. Jos tapahtuma tapahtuu päivän aikana, kevyempi puku on vaihtoehto.

Älä pelkää ojaa solmua.

Nykyään on okei mennä sitomattomiin semi-muodollisiin tapahtumiin. Jos haluat kiillotetun ulkonäön, joka solmi antaa, ohittaa kaiken liian kovaa. Tallenna uutuuskaulusi toimistosi joulupuolille.

Älä vähennä.

Huomaa, että puolamuodossa on edelleen sana "muodollinen". Pukeudu vastaavasti. Khakisilla, farkuilla ja shortseilla ei ole sijaa semi-muodollisissa tapahtumissa. Ei myöskään polo-paitoja. Ei myöskään lenkkareita. Saat kuvan.

Mutta noudata kultaista sääntöä.

Epävarmoissa tapauksissa on parempi liioitella kuin alitajuus. Jos päätät kahden kohteen välillä, virhettä muodollisen vaihtoehdon puolella. Jos sattuu näkymään tapahtumasta, joka on liian haastava, voit muodostaa epävarman asustasi, jossa on vähän temppuja, kuten solmun poistaminen.

Joten sinä olet sitä. Nyt voit ylpeillä paljon vähemmän muotitietoisille ystävillemme selkeästä erosta muodollisten ja puolikierrosten välillä. Muista, jos sinua on pyydetty nousemaan viralliseen pukeutumiseen, mene tupsuin ja älkää improvisoimaan tai laiminlyönyt sopivuuden merkitystä.

Jos sinua on pyydetty menemään puolimuotoisiksi, kuitenkin pimeä sovitus on paras panos illan tapahtumalle, kun taas konservatiivinen kevyempi väritys sopii paremmin tähän päivään. Älä pelkää ojaa solmua, mutta mikä tärkeintä, pidä hauskaa ulkoasulta ja muistakaa kultainen sääntö: kun on epävarmaa, on parempi liioitella kuin alihauna.

1/10

Muodollinen

Becks tietää hänen juttunsa.

2/10

Puolivirallinen

Suuri kaksinkertainen rintaruokintavaihtoehto lämpimille kuukausille.

3/10

Muodollinen

Klassinen musta tie / muodollinen ulkoasu.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta