Minulla oli vain suurin WTF-kahvimomentti, joka muuttui kaikesta siitä kuinka juon

Anonim

Kun hymyilet epämukavasti komea barista, tarkka kahvi, jonka latte on maahan, on todennäköisesti tuntematon. Samoin, kun osut aamulla alkamaan, aiot luultavasti ajatella enemmän "Mmm.life-blood" tai "This smells good" linjaa, sen sijaan, "Olenko sopinut oikeisiin makuprofiileihin täällä? ”

Mikä on riittävän tasainen. Kahvi sulkee aistit, mutta se on ilmaantunut koneesta (tai sinun hipstaristasi pehmeää). Se sanoi, että sitä voidaan aina parantaa, kuten havaitsimme Nespresson viimeisimmän alkuperämaidon illallisen aikana.

Viimeisimpien Nespresso-tuotemallien paljastamisen jälkeen meidät otettiin aistilliseen matkaan Indonesiasta aina Etiopiaan asti. Tässä on mitä opimme.

Getting Double Shot ei ole ainoa tapa tehdä Latte vahvempi

Se voi kestää vuoden, tai se voi kestää vain kuukausi, mutta jossain vaiheessa tavallinen latte ei aio enää leikata sitä. Se, joka alkoi kauniin katkeruuden ja kerman melaana, maistuu nyt maidolla. Vaikea, inhimillinen, lehmäkuori. Ei vuorovaikutusta. Kauko kaukaa muistia. Italialainen kumppanisi espresso on kuitenkin vielä liian myöhäistä.

Joten mitä sinä teet? Aloitat kertomalla bändistasi, "Tehkää sitä voimakkaaksi", yrittämällä olla kohtaamatta kammottavana huumeriippuvaisena. Huolimatta itsestäsi tulee yhä enemmän koukussa, ja ennen kuin tiedät sen, saat ravistelut, jos et siedä siirappia vähintään kaksi kertaa ennen kymmentä.

Onneksi sen ei tarvitse olla näin. Kuten löysimme kahvi-hullu tutkijoista yli Nespresso, jotkut tyypin kahvia, riippuen siitä, missä he ovat kasvaneet ja miten heitä hoidetaan, leikkaavat maitoa paremmin kuin toiset. Joten jos yksikerroksinen litteä valkoinen ei tee sitä enää, älä vain hypätä kaksoiskuvakokeiluun eri pavut ja paistit.

Nespresson massiivipuusta Indonesiasta on täydellinen esimerkki voimakkaasta "luonnonmukainen" kahvi, jossa on "Rich Velvety Texture", joka leikkaa maidon kuten veitsen mikroahdon avulla. Miksi ei anna sille mennä?

Kaikki espressiot eivät ole pistäviä ja siroja

Jos pidät itseäsi kahvinkeilijänä, mutta olette wussit espressoiden ja pitkien mustien suhteen, älä huoli: on olemassa ratkaisu. Hanki käsiisi Nespresso's Master Originista Etiopiasta, lempeästä, dekadenttisesti aromaattisesta, helppokäyttöisestä keitosta, jota myös latte-kavereilla on yksin. Bonus: runsaat, lämmin muistiinpanoja hedelmähilloista ja oranssin kukkasista. Sen jälkeen, kun maistelet tätä, et luultavasti halua pilaa kahvia maidon kanssa.

Hyvä kahvi tekee sinusta vaahtoa

Surf jibber syrjään (frooothin "bra), se on 100% totta, että ellei käytät ranskalaista lehdistöä tai Moka-potia, kahvilla, jolla on aikaa, on herkullinen kerros vaahtoa päälle. Ei poikkeuksia. Nestemäinen sametti tai gtfo.

"Hyvän kahvin todistus on kaikki vaahdossa."

Hyvä kahvipapu luo täydellisen creman - allekirjoittaneen ruskean värinen vaahtomuovin, joka lepää tuoretta vakiokuviota espresson päälle. Tämän creman läsnäolo osoittaa korkealaatuista, hyvin jauhettua kahvia ja ammattitaitoista barmistia. Se auttaa myös antamaan kahville täydellisempi maku ja pidempi jälkimaku kuin kahvia.

Jos kahveissasi ei ole kermaa, on olemassa kaikki mahdollisuudet, että papuja ei ole varastoitu ilmatiiviiseen säiliöön, eivät olleet tuoreita tai niitä uutettiin liian nopeasti.

Hajuhaara tekee sen paremmaksi

Tiedämme, että tiedät. Mutta äskettäinen kahvinmakuustekniikka on innoittanut meitä perustamaan perinpohjaisesti esiin seuraavan espresson. Oletteko yllättynyt siitä, kuinka paljon enemmän nenä-makua on machiaton mikro-vaahtosi ja espressokeittosi alla.

Kahvi menee hyvin Bolognese

Ripottele vähän tuoretta kahvipapua Nonna: n omille, tai istukaa hienoksi paahdettua espressoa. Kun kumppanisi / perheesi / ystäväsi pyydämme sinua ottamaan ruoanvalmistusta enemmän, älä sano ettemme ole varoittaneet sinua. Katso resepti täältä. Voi ja jos ei kahvia, joka juo paljon muuta, ei pidä suklaata, se voisi olla parempi tapa kehittää herkullisesti makuimut kuin Mochas.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista