Miten pukeutua Singlet & Tank topit Ilman Look White Trash

Anonim

Singlets (säiliö topit ja liivit maailmanlaajuisille lukijoillemme) ovat osa Australian elämäntapaa. Sää vaatii niitä kesäkuukausina ja käytännöllinen kulutuksen helppous on johtanut siihen, että se on kansallinen kuvake ja valitettavasti villityypin univormu. Mutta oletko koskaan miettinyt, kuinka käyttää singlettiä, näyttämättä kuin valkoinen roskakori?

Tyylikkäässä perspektiivissä nöyrä singletti on siirtynyt viime kausina, keksimällä itsensä suosimalta alusvaatteelta hyväksyttäväksi rento hame-optioksi. Mutta ennen kuin nämä valkoiset aseet ovat poissa, sovelletaan tiettyjä sääntöjä. Tie on kapea, kun kyse on tämän tyyppisestä vaatteesta. Joten tässä on tyylit, tilaisuudet ja tuotemerkit, joihin sinun täytyy pysyä.

Tunne Singlet & Tank Styles

Tiukka

Soveltuva singletti on todellakin riski, kun se kuluu talon ulkopuolella, mikä vaatii itseluottamusta ylimieliselle / kuntosukupuolelle. Amerikkalainen trendi (ajattele Marlon Brando) jatkaa vuonna 2015, yhdistää raikas valkoinen säiliö (ajattele yksinkertaisia ​​ja minimaalisia, tulosteiden välttämiseksi) ja liinavaatteiden puuvillahousut. Nippaattinen ulkonäkö menemällä raskaammalle kankaalle, joka lisää syvyyttä ja koostumusta, kuten ristipuuvillaa.

Singletti olisi vaivattomasti kiinnitettävä tai istuttava vyötärökorkeudella - ja se voi kulkea nahkavyöhön tai ilman nahkaa riippuen mielialasta. Lopeta se plimsolls, vene kengät tai flat mokkasiineja, jos kaupungissa.

Tiukat säiliöt ovat myös erinomaisia ​​kerroksia, ja ne antavat enemmän jäähdytysarvoa kuin normaali puuvilla-tee. Aseta se neuletakkien, blazerin, takin tai jopa paidan alle, mikä tekee katsojille vaikeaksi erotella siitä, oletteko todellakin pukeutunut singlettiin.

Rento-Fit


Tämän leikkauksen joustavuus tekee siitä kesän keskeisen tärkeän (ja vähemmän kiistanalaisen) verrattuna sen tiiviisiin ja pitkisiin vastaaviin. Siirry tulostukseen tai värivalikoimaan tällä kertaa - onko se rohkea ja rohkea (ajattele tie-väriaine ja geometrinen muoto) tai hienovaraisempi Bretagne-raita.

Kuviot ovat loistava tapa antaa jotain persoonallisuutta katsojille ja antaa myös asustasi keskipisteen, jossa on kuvia ja silmiinpistävää yksityiskohtia. Yhdistä säiliö erinomaisesti räätälöidyillä shortseilla (polven yläpuolella on ihanteellinen), eivätkä ne mene liian lyhyiksi.

Lopuksi vastatkaa, että halutaan ottaa käyttöön muodottamattomat pohjat, kuten pitkät pituudet tai lastihousut, koska ne voivat tarjota paljon lisää irtotavarana. Viimeistele ulkonäkö parin minimiharjoittelijan, venekengän tai jopa nahkakengän kanssa erittäin rohkeille.

Pitkä jono

Vain muodikkaasti rohkeille, pitkospuoleille suunnitelluilla siluetteilla ennustetaan nousevan voimakkaasti kesän (ja talven) keskuudessa tänä vuonna - jopa singlettejä. Kuten tiukka, pitkäsiima voidaan käyttää yksin, mutta se sopii parhaiten tasoittamiseen - liukuminen hyvin pommikonsolun vaippaan tai löysästi asennettuun neuletakkiin.

Pitkäjohdon rytmittäminen urheiluvaatteiden ja athleisure: n kanssa, parin säiliö ratsupenkien kanssa (nilkan ympäröimä ranneke on paras muotoilun säilyttämiseen), rypytetty rento housu tai laiha farkut. Tämä suuntaus perustuu myös voimakkaasti mustavalkoisiin, joten pidä se värittömänä vain harmaalla, mustalla ja valkoisella tulostamalla.

Urheilu inspiroi

NBA: n ja vanhojen koululaitemallien nousun vuoksi ei ole ihme, että brändit ovat nopeasti siirtyneet tyylikkään kelkan päälle. Urheilullinen innoitettu singletti on täydellinen sneaker pään ja hypebeasts, jotka haluavat tehdä lausunnon eri tavalla. Farkut ja lenkkarit on yhdistetty toisiinsa hyvin rentoon, mutta oikea singlet-valinta voi olla voittaja.

Sopivat Singlet Occasions

Varmista, että kiinnität tarkkaan huomiota siihen, missä olet laulaessasi. Ranta, uima-allas, puisto ovat kaikki hienosti sinkittyä kulumista riippumatta sopivasta ja tyylistä. Samaan aikaan, missä tahansa kaupungeissa ja voimakkaasti asutuilla alueilla (ajattele ostoskeskus, päivälliselle, drinkkejä baarissa tai jossain määrin suavea) - singletti on kielletty. Tai vähintäänkin, päästä yli paita tai rento-blazer piilottaaksesi tosiasiat, että olet pukeutunut singlettiin.

Dos

  • Accessorise - kellot, rannekkeet, kaulakorut.
  • Harjoitus - lihakset tekevät säiliöstä näyttävän paremmalta
  • Pidä nukkumista varten nukkuminen

Älä tee näin

  • Käytä erityisiin tilaisuuksiin - eli. Häät, bah mitzvahs
  • Käytä tapaturmia. Heillä on tapana menettää muoto nopeasti, joten he haluavat päivittää joka kausi.

Tuotemerkit rakastamme

Alexander Wang

New York-pohjaiset Wangin singletit ovat klassisesti rentoja ja heijastavat kaupunkimaisia ​​makuja. Hänen uusimpia vaihtoehtojaan ovat alhainen niska-lihassäiliö, joka on valmistettu kevyestä rayon-jerseystä ja silkistä, sekä pehmeästä pima puuvillasta.

Bassike

Australian etiketti Bassike on kyse luomasta vaatekaappeja, joissa on pitkäikäisyys eli yhdistää perusasiat tyyliin korkealuokkaisella ja kestävillä kankailla. Orgaaninen jersey, jota käytetään viimeisimmässä valikoimassansa, on täydellinen off-duty, kuntosali näyttää ja pari hyvin alle liinavaatteen.

John Elliot

John Elliot on valmistettu pehmeästä puuvillasta, ja se tarjoaa valikoiman singlejä ympäri vuoden. Hit John Elliot täällä erityisesti plain singlet, jotka ovat hyvin tehty ja sopivat täydellisesti.

Mistä ostaa miesten kaksoset & säiliö

Suosituimmista brändin singleteista suosittelemme SSENSE
Edulliseen muotiin suosittelemme ASOS tai TOPMAN

Lopulliset sanat

Kun olet valinnut ja urheiluttanut singlettiasi, se kaikki tulee tähän: olla varma, itsevarma ja tarkoituksellisesti. Jos olet epävarma, valitse super puhtaita värejä ja rento sovittaminen kiistattomaan lähestymistapaan säiliöön.

Temaattiset yhdistelmät, kuten merenkulku, boheemi tai sportsluxe, vaativat hieman ylimääräistä suunnittelua (ja vähän rohkeutta) vetäytymään, mutta hyvin, he ottavat kesämuutosi toiseen tasoon.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta