Miten matkustaa ystävien kanssa ja lopettaa tappamisen toisistaan

Anonim

Arthur on hermostunut. Barney saa autoa sairas. Calvin on mahtava syöjä. Danny on valvontajoukko. Ed on edullinen. Fabio ei voi pitää kasvonsa puhelimestaan ​​pidempään kuin 5 minuuttia, ja Gus on ollut MIA, koska olet saapunut. Olet tuskin päivä matkalle ja jo tarvitset lomaa lomallasi. Ehkä Contiki olisi ollut parempi idea.

Kuten Mark Twain sanoi: "Ei ole olemassa varmempaa tapaa selvittää, pidätkö ihmisistä tai viheliä heitä kuin matkustaa heidän kanssaan." Loma kumppanisi kanssa voisi olla eeppinen kokemus, joka on täynnä kerran elämässä olevia muistoja - tai kallis kuolema-ottelu awkwardness, vihamielisyys ja subtweeted narttu.

Silti ilmeisistä riskeistä huolimatta saat tarpeeksi oluita ja on lähes väistämätöntä, että joku ehdottaa, että bändi saadaan takaisin yhteen, jotta välitys lopettaisi kaikki lähetykset. Ennen kuin aloitat seikkailun seurustelussa, tässä on se, mitä sinun tarvitsee tietää säilyttää terveytesi ja ystävyytesi ennallaan.

Valitse kumppanit viisaasti

Pidä väärä yritys ja ryhmäviettosi on ohi ennen kuin se alkaa. Jokainen ehdokas on arvioitava paitsi kuinka hyvin he saavat sinut mukaan, mutta myös kuinka hyvin he ovat verkossa muiden miehistön kanssa. Tavoitteena on koota joukko samanlaisia ​​tai ainakin toisiaan täydentäviä etuja, energiatasoja, matkakokemuksia, budjetteja, tottumuksia, viestintätyylejä ja sosiaalisia taitoja. Jos rakastat myöhään aamuisin ja uima-altaan rentoutua, et välttämättä halua matkustaa selviytyneen backpacker-kaverin kanssa. Varo myös: High-Care Henry, Penny-Pinching Pete, Sloppy Drunk Dennis ja sosiaalisesti hankala Ivan.

Aseta selkeät odotukset

Kun olet koonnut Avengers, varmista, että kaikki ovat samassa sivulla perusasiat. Aivan koska te kaikki haluavat mennä Thaimaahan, se ei tarkoita sitä, että haluat samaa asiaa. On ristiriitaa, jos yksi ihminen ajattelee rantoja, toinen on temppeleissä, ja kolmasosa on kyse Full Moon Partyista. Samoin taistelut hajautetaan, jos yksi henkilö odottaa viiden tähden oleskelua ja toisella vain hostellimaksu. Jokainen pitää tavoitteita, odotuksia ja matkustustyyppejä ennen kuin varaat mitään, ja rakenna karkea reitti, jonka kaikki voivat sopia ennen lentoonlähtöä.

Suunnittele polku

Ellei matkustat osana pakattua kiertuetta, odottakaa tuhlata aikaa keskustelemaan siitä, mitä tehdä. Menetät arvokkaita minuutteja, joissa keskustellaan metrojen ja taksien ansioista ja matkailijoiden kohokohdista paikallisiin kuormitusalueisiin verrattuna. Pienennä näitä hetkiä laatimalla suunnitelma, joka eliminoi tarvittavan merkittävän päätöksenteon lennossa. Anna kaikille mahdollisuus osallistua. Sitten järjestää reittisuunnitelma lisäämällä mahdollisimman monta pyyntöä, yhdistämällä samankaltaisia ​​tai kätevästi sijoitettuja toimintoja ja kokeilemalla uusia asioita, jotka ovat täysin uusia kaikille.

Tee järjestäytyminen helppoa

Olet samalla sivulla teoriassa, nyt teke se kirjaimellisesti. Järjestä seikkailusi yksityiskohdat tavalla, joka on kaikkien osapuolten käytettävissä ja ymmärrettävissä. Voit käyttää Google-dokumentteja ja laskentataulukoita jakamaan reittejä, budjetteja, puhelinnumeroita, pakkausluetteloita jne. Luo yhteinen kalenteri aikataulujen järjestämiseksi. Käytä yksityistä Facebook-ryhmää tai tapahtumaa keskittämään kaikki viestinnät. Lataa sovellus, kuten TripIt, antamaan kaikki matkasuunnitelmat yhteen paikkaan.

Money Talks (Heitä)

Raha tekee maailmasta kiertämisen, mutta kun olet menossa ympäri maailmaa, se voi olla vakava riita. Keskustele matkakustannuksista etukäteen, koska se voi olla eräiden ihmisten kauppa-erottelija, ja kaikkein arkaluonteisimmat aiheet käsitellään parhaiten ennen lentoonlähtöä. Ratakassan luominen pankkikulutukseen jaetut kulut toimivat hyvin joillekin ryhmille, kun taas toiset haluavat maksaa kaikki kulut erikseen. Ja tämä on vain kaksi monista, monista mahdollisuuksista elinkelpoisen ryhmän matkustussuunnitelmasta. Mittarilukema voi vaihdella, mutta nämä asiat ovat varmoja: se ei ole sen arvoista korjata muutamia dollareita täällä ja siellä, ja ainoa vastaus, joka on todella väärin on "Eh, me selvitämme sen myöhemmin."

Pro-kärki: jos miehistösi on tarpeeksi suuri, etsi ryhmätapoja aktiviteeteista ja nähtävyyksistä. Matkailun suunnittelupalvelu voi parhaiten auttaa sinua ja sinun roving-lauma hyödyntää ryhmän asemaa.

Jakaa ja valloittaa

Pelaa vahvuuksiasi. Määritä jokaiselle ryhmän jäsenelle rooli heidän etunsa ja taitojensa perusteella. Tee kaikkein oikeudenmukainen ja ratkaiseva henkilö ryhmänjohtaja. Tee Bourdain wannabe matka kokki. Aseta pakkomielteinen järjestäjä, joka vastaa tutkimuksesta ja aikataulusta. Muut jäsenet voivat olla asuva valokuvaaja, kuljettaja, kirjanpitäjä, kielentutkija, säätäjä, majoitustarkkailija tai GPS-navigaattori. Kukaan ei pidä valvontafriikkiä ja luottaa siihen, että yksi henkilö tekee kaiken suunnittelun ja varauksen, on varma tapa rakentaa uupumusta suhteissasi.

$config[ads_text5] not found

Ole varovainen pakkaaja

Avainsana tässä on "kevyt". Älä ole kusipää, joka vie noin puolta hänen omaisuutensa, pitävät ryhmän ylös matkatavaroita kohtaan ja pistävät sopivan joka kerta, kun kohtaat odottamattoman portaikon. Pakkaa, mikä on välttämätöntä, jotta emme jakaisi kaikkien muiden resursseja ja jätä loput kotona. Päätä etukäteen, tarkistakoko kaikki pussit vai käytätkö tiukasti kantolaukkuja, ja tietyistä pyydyksistä, jotka voidaan jakaa, luo yhteistoiminnallinen pakkausluettelo, jotta vältät kopioimatta päällekkäisiä kopioita, joita et tarvitse.

Järjestä Majoitustilat

Ole erittäin huomaavainen majoitusvaihtoehdossasi. Onko tarpeeksi tilaa? Mitkä ovat vuoteet? Kuka saa päällikön? Onko snorerillä kämppikirja? Onko riittävästi säilytystilaa? Kuinka monta kylpyhuonetta vaaditaan kaikkien aamusuihkulla? Jaettu asuintila voi tuntea paluuta kollegallesi asuntolan kunniaksi päivinä tai vankeusrangaistukseen ilman sananvapautta. Keskustele etukäteen siitä, mikä on ryhmälle tärkeintä: säästät rahaa keräämällä tai roiskumalla enemmän tilaa.

Mennä virran mukana

Käytä kärsivällisyyttä, viestintää ja kompromisseja. Tiedä, että et näe tai tee kaikkea luettelossasi (sillä asia ei kumpikaan kavereitasi). Jotkin päivät saatat maksaa enemmän kuin kohtuullinen osuus päivälliselle. Jotkut päivät saattavat olla myöhässä, koska joku tarvitsee kylpyhuoneen taukoa. Joitakin päiviä saatat joutua ottamaan keskimmäisen istuimen tai pohjakerroksen. Tee rauha sen kanssa. Muista, että vastineeksi pikku anna ja ota, saat jakaa uskomattoman kokemuksen suosikki ihmisiisi planeetalla.

$config[ads_text6] not found

tiedottaa

Joskus virtaus vain ei virtaa. Kun näin tapahtuu, puhukaa ennen kuin kysymyksessä on mahdollisuus jäädä ja tehostaa. On olemassa sellainen asia kuin liian rento, jos se merkitsee kasvavaa kaunaa. Et voi sivuuttaa mitään esittämiseen. Suhtaudu ongelmiin, kun ne syntyvät, ennen kuin liikaa jännitteitä rakennetaan ja joku lyö boolia.

Pidä tauko

Liikaa yhteenkuuluvuutta on katastrofin resepti. Helpoin tapa matkustaa sopusointuisesti on osittainen yritys vähän, antaa yksilöille aikaa ladata ja tutkia intressejä, joita ryhmä ei jakaa. Tee vapaa tuntia osa suunnitelmaa, ehkä jopa ajoittaa koko päivän tai kaksi käytettäväksi erikseen. Joku voi palata seuraavan suuren seikkailun kanssa.

Älä:

Ole liian kunnianhimoinen. Unohda seisokkien suunnittelu. Tee päätöksiä väsyneenä, nälkäisenä tai korostettuna. Vietä liikaa aikaa liimattuun näyttöön. Tule tuomitsemaan, kun matkan aiheuttamat paineet tuovat esiin oudot ja pahimmat kaverillesi. Maim kuka tahansa turhautumista.

RELATED: Suosituimmat matkakohteet miehille matkalla Solo

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista