Kuinka Rock A Denim Shirt & Look Awesome Doing It

Anonim

Opi käyttämään denim-paitaa. Oli aika, jolloin nämä olivat varattuja vain muotojen vastaisille, mutta meillä on ilo ilmoittaa, että aika on kulunut. Nyt muodikkaat isät voivat tehdä denim-paidan, ja niin voit. Pue se, pukeudu alas, peitä se ja anna sen auki.

.

Mahdollisuudet ovat käytännöllisesti katsoen loputtomia, ja voit heittää kaikki ne aivan kuten nämä mahtavia tikkuja alla.

Beckham Half Tuck Special

Tiedän, mitä ajattelet: David Beckham voisi käyttää kirjaimellisesti kaikkea, kuten muinaisen isoäidin kukkavilkkailijaa, ja silti näyttää mahtavalta. Mutta se ei tarkoita sitä, ettet voi ottaa muutama osoita päälliköltä. Beckhamin lentokenttä-tyylikäs ulkoasu onnistuu saavuttamaan halutun "sotkuisen ja rikkoutuneen, mutta silti koottuneen" tilan, jossa on valssautuneet hihat, osittainen tuppi ja paljon puristettuja painikkeita. Lisävarusteet ovat myös avain: huomioi pipo, sävyt ja käsivarren bling.

Disick avoin yrityksille Super Casual Vibe

Sanat "super casual" ja "Scott Disick" eivät tavallisesti mene yhteen, mutta koska Kanye West on liittänyt Kardashin klaanin, Lord Disick on ojentanut kolmiosainen puvut rentoutuneempaan. Kyseessä on kaivaminen: yksinkertainen t-paita, viileät potkut, alhaalta pimeät denim ja ylhäällä oleva kerroksinen ja vasen avoin valokuvio. Sekoitusnauha ei ole amatööreille, mutta se näyttää siltä, ​​kun se on tehty oikein.

Koko tuck

Denim on saattanut alkunsa työvaatteina, mutta se ei tarkoita, että et voi pukea sitä joskus. Tämä näyttää tuppaa sen, yhdistää sen khakiin ja pudottaa sen huolellisesti harkittujen lisävarusteiden kanssa: rannekello yhdellä rannalla, kirkkaan helmillä koristellut rannekkeet toisella, klassikkopari aviatorilla ja vähällinen huivi kaulan ympärillä. Jopa paita itsessään on mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten kudoksen jyviä ja saumoja edessä. (Valokuvauskirje: Sartorialistinen)

Suit-up-yhdistelmä

Jos haluat todella työntää kirjekuoren, harkitse denim sisällyttämistä muodolliseen asuun. Emme aio sanoa, että sinun pitäisi käyttää farkkipuku parhaan ystäväsi häätsi varten (jos se ei toimi Justin Timberlaken kanssa, se ei varmasti toimi sinulle), mutta jos tunnet itsesi, miksi et käytä denim-paita, jossa takki ja solmio? Varmista vain, että se on hoikka paita (jossa on leikkaava kaulus), joten se ei ole kallis alle takin alla.

Ranta Casual Cool Variation

Harvat voivat tehdä rentoa surffaustyyliä kuten Zac Efron. Ota lehti pois hänen kirjastaan ​​muotoilemalla denim-paidasi rannalle. Valitse kevyt denim, joka ei jätä sinua hikoilemisesta merenrannassa ja sopii yhteen suosikkiparin khaki-shortseilla. Lisää sandaalit, Converse tai teidän Havaianas ja viimeistele ulkoasua tappaja-aviatorilla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yhteishankkeet käynnistää Bag Collection for AW15

Candice Swanepoel x Gilles Bensimon Maximille

Best Dressed miehet viikolla Feat. Liam Hemsworth & Chris Brown [06.11.15]

Mitä miehet käyttivät: 2016 Billboard Music Awards