Kuinka kallistaa värikäs housut toimimaan ja pelaamaan ilman naurettavaa

Anonim

Olemme suuria rohkeita värejä miehistä, mutta iso ei-ei, kun jotkut ottavat sen niin pitkälle, että he lopulta näyttävät houkuttelevilta gelato-kauppiailta, joilla on kyseenalaisia ​​meijeriä. Hänen muotinsa tai rakastetun jälkiruokansa eivät mene loppuun.

Se on osoitus siitä, että tyyli-pelin värit voivat mennä surkeasti väärin miehille, joten tänään katsomme, kuinka käyttää värikkäitä housuja.

Semi-muodolliset erotukset tehdään oikein

Valitse ja valitse värikäs erottaa varovaisesti menemällä alas reitille. Varmista, että housut ovat painopiste ja vapauta heittää myös joitain malleja, samanlaisia ​​kuin mitä Conor McGregor on tunnettu. Muiden vaatteiden säilyttäminen sinisen tai mustan alueen sisällä antaa koko näytelmän ponnahtaa jättämättä sinut näköiseksi sirkuskoiranjohtajalle. Muistathan, että värilliset housut täydentävät toisiaan, eivät täsmää täsmälleen.

Siirry hienostuneelle kalliolle (Jail Bird)

90-luvulla on takaisin vauva ja se on kyse siitä, että mod-grunge / sartorial rock-tähti näyttää. Miehet kuten Conor McGregor ovat johtava tapa tällä hetkellä sen sitkeys ja persoonallisuus mennä enemmän flamboyant värillinen housut täydellinen kukka kuviointi. Emme sano, että tämä on jotain, mitä kaikki miehet voisivat vetäytyä, mutta aloittaa muiden muotojen kanssa konservatiiviset parit kirkkaat ruudulliset housut ja korostavat sieltä.

Trick tässä on pitää kaikki muu hienovarainen ja housut ääneen. Huomaa McGregorin tavallinen valkoinen v -kaulus, joka murtaa upeat vaaleansiniset ja kukkaviljelyt täysin. Tasapaino on avain tässä.

Älä ylitä sitä

Ah Pitti, huipentuma "ylenmäärää". Vaikka jotkut ulkonäöltään kiinnittävät huomiota oikeista syistä, monet heistä ovat taipuisimmin menemään yli laidan, kun törmäät kirkkaisiin väreihin päälle sekä kuvion ylikuumenemisen ja värikkäät housut. Se yksinkertaisesti yrittää liian kovaa ja se ei ole vibe, jonka haluat antaa Pitti-kuplan (eli reaalimaailman) ulkopuolella.

Kokeile valkoista napitettava paita, joka kulkee millä tahansa ainutlaatuisella värillä housuilla, kun menetät, miten sovittaa. Tai heittäkää klassinen sininen blazersi ulkoasun yli ja sinä olet yhtä terävä kuin isän vaipan työkalut. Se vie myös vähän vaivaa.

Layer Up For The Kylmä

Ole viileä kaverit, ei kylmä. Kerrostaminen on mahdollista värikkäillä housuilla, mutta tarkoi- tuksenmukaisuus on otettava täältä. Yhdessä luottamuksen kanssa, yleissääntö on samanlainen kuin yllä - kiinni neutraaleille sävyille, kuten hiekalle, laivastolle, mustalle ja harmaalle, ja olet kunnossa.

Mukava valkoinen nappipyöräpaita takaa myös ylimääräisen kontrastin ponnahduksen ilman ylitystaulua. Tyylikäs standout niille kuukausille, kun kaikki muut näyttävät samanlaisilta.

Roll It Up For Ainutlaatuinen Look

Olkoon tiedossa, että kun kallistat värillisiä housuja, keräät paljon huomiota. Asusteesi keskipisteenä on tärkeää, että emme vain luota tyylipisteiden väriin. Roll kuten Jeff Goldblum hanskat ainutlaatuinen ilme ja muista tarkistaa, että sopivuus on piste - moderni ja räätälöity on parempi.

Ja älä koskaan unohda kunnollisia kenkiä, sillä hihansuut kiinnittävät huomiot jalkoihinsa.

1/10

2/10

3/10

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti