Kuinka Perfect Your Maskuliininen Look With Stubble

Anonim

Ennen päiviä hipster parvea ja epäselvä hiha tatuoinnit merkitä saapumista oman miehuutensa oli tavallinen vanha sänki.

Kyseiset lyhyet kasvot, jotka istuivat täydellisesti "Olen ollut yli 20 tuntia" ja "Äiti, wow! Olen todellinen mies nyt "on ollut ja tulee jatkossakin olemaan tukipilari miehille ympäri maailmaa, jotka haluavat hallita karuista ulkoasua hieman tyylikkäästi.

Kun loputon ikonimainen miesten kokoelma, jotka ovat edustaneet ulkonäköä ja tekevät niin edelleen tänään, on aika antaa meille upea paskiainen oppaamme oma sängyn omistaminen.

Puhdas ajeltu ja riehunut on pois, maskuliininen määritelmä on sisään. Kasvata ja katso.

Edut sänkestä

Ensimmäinen askel tappajalle on täysin äidin luontoon kuuluva. Jos et ole siunattu runsaasti kasvojen munarakkuloita, se vie sinut vähän kauemmin toimimaan sen kanssa, mitä sinulla on. Käännettävään puoliin keinutuen muotoiltu sänki voi parantaa huomattavasti kasvojen ominaisuuksia (tai sen puutetta) korostamalla ihmisen kasvojen viivoja.

Ei kaarevaa jawlinea? Ei ongelmia. Stubble auttaa tarjoamaan paljon tarvittavia "reunoja" korostaaksesi, missä kasvosi etuosa on loppunut. Tämä yksinkertainen raaputuskoukku voi toimia myös isommille miehille, joilla on usein heidän kaulaansa sekoittaminen leukaansa. Pieni sänki voi mennä pitkälle tähän.

Omistaa 5 O'clock Shadow

Kun parta on kasvanut noin 2-3 mm: n pituiseksi, pidä kiinni säädettävästä parran leikkuulaitteesta säädettävällä suojuksella, joka voi tarjota sinulle ennalta asetetut parranajon syvyydet. Jos olet vanha koulu, myös lyhyet vartijat tekevät työtä.

Varmista, että kun viimeistelet, teet useita läpikuluja tarkastaessasi peiliä joskus jääneistä pisteistä - kaulasta, puliskuista, leukasta ja korvien alta. Emme voi korostaa tätä tarpeeksi, koska se on joku, joka on käynyt julkisesti 3/4 sängyn ajeltu kasvot.

Kun olet tyytyväinen yleiseen trimmiin, pese kasvosi poistaaksesi leikatut hiukset ja kuivaa pyyhkeellä. Seuraavaksi on parin hoito sakset kätevä puhdistaa loppuun vinkkejä viikset, jotka ovat yleensä vaikea saada kanssa trimmeri.

Tämä pätee myös Aadamin omenaan, jota leikataan epätasaisesti. Kaikki muut harhattomat karvat on myös poistettava saksilla tai trimmillä ei ole vartijaa. Nämä ovat parhaiten havaitut kunnollisen kylpyhuoneen valaistuksessa.

Kasvumisestasi riippuen tavallinen sängyn trimmaus tapahtuu useimmilla miehillä 2-4 vuorokauden ympäri. Jätä se kauemmaksi ja sinä pääset partaalle alueelle.

Ihonhoito kasvojen hiuksille

Olisit yllättynyt, mutta monet miehet todella kasvattavat sängynsä, koska ihon ärsytys aiheutuu säännöllisesti puhdasta parranajoa partakoneella. Joka kerta, kun ihminen puhdistaa aistia, hän lähinnä pyyhkii pois ohuen kerroksen ihon pois hiukset, joten toistuva parranajo voi olla kuivia ja haitallisia vaikutuksia.

Tämä pätee erityisesti, jos et anna sen ihon uudistua ennen seuraavia parranajonne.

Täydellisen sänki- men harjoittaminen voi myös olla samanlainen vaikutus, mutta vähäisemmässä määrin. Tästä syystä suosittelemme, että käytät myös hyvää kosteusvoidetta parranajokoneesi mukaisesti. Tuotemerkit, kuten MILK, Lab Series ja Bull Dog, tarjoavat täydellisen kumppanin auttaa ihosi pysymään terveinä menossa sängyn ulkoasua.

Going Rugged

Niin kauan kuin kannatamme karuista ulkoasua, se ei ole kaikille. Kolme syytä, joiden vuoksi miehen pitäisi kasvattaa hänen sängynsä, on:

  1. Vältä vauvan näköinen
  2. Herkän ihon hoito parranajon vuoksi
  3. Pinnan purkamisen välttämiseksi parran ja puhtaan parranajon välillä

Yksi määriteltävä tekijä, miksi sinun ei pitäisi kasvaa sänki on melko ilmeinen - et yksinkertaisesti voi. Kuten mainittiin, vain jotkut miehet ovat siunattuja edes kasvojen kasvojen hiukset niin niille teistä, jotka eivät ole sitä, pitää se puhtaana. Ei ole mitään epäedullisempia potentiaaliseen päivämäärään kuin pimeä sänki, jolla ei ole koskaan päästy lähelle - tämä ei myöskään merkitse sinua kissy-kissyksi.

Säilyttäminen on melko helppoa, olen löytänyt, mutta jos olet lazier kuin minä, älkää häiritse sängyn ulkoasua. Se vie muutamia TLC-tiedostoja muutaman päivän välein ja jos olet rento tyyppi, näytät siltä, ​​että asut sillan alla olevalla ajalla.

Partainen viisas mies sanoo.

Joten tällä neuvoilla, jätämme sinut partakoneistasi ja inspiraation galleriamme. Gandhi kertoi kerran: "Jos voit kasvattaa sitä, kaveri sitä." Ei oikeastaan. Teimme sen juuri. Mutta jos Gandhilla olisi ollut sänkkeitä, niin hän sanoi.

Klikkaa gallerian kautta sängyn innoitusta ja ulkonäköä

1/21

2/21

3/21

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta