Miten saada tyylikäs ja ammattimaisen vaikutelman työssä

Anonim

Toimiston juhla-kauden saapuminen ei ole vapaata liikettä aloittaaksesi liikemies-shortsit töihin. Ei ole myöskään nyökkäys sille söpöiselle HR-naiselle. Todellinen herrasmies ei koskaan pudota hänen pelinsä edes viimeisen työpäivän päiväksi.

Tänään esitämme teille yksinkertaiset askeleet positiivisen työpaikkatyypin viljelemiseksi ja pitämisen suosiollisen maineen säilyttämiseksi toimistossa. Emme voi taata sinulle promootiota, mutta voimme varmistaa, että painat yli painosi.

Onko allekirjoituksen tuoksu

Miehen oma tuoksu on yhtä tärkeä kuin hänen vaatteensa. Emme puhu feromonien jättämisestä kullekin kaapin seinälle. Sen sijaan valita hienovarainen tuoksu, joka ei ole liian yleinen ja ylenmääräinen, ja käytä sitä toimistosi läsnäolon rakentamiseen miellyttävällä tavalla. Olitpa hissillä tai kokouksessa, se varmistaa, että asetat oikean jalan eteenpäin, kun huomaat.

Huomaa: Banaanin tasavallan luova johtaja Simon Kneen kertoi kerran Forbesille, että "en käytä tuoksua töihin. Mutta luulen, että vaatimaton tuoksu on OK. Uskon todellakin allekirjoitushauteisiin. Olen käyttänyt samaa hajua 25 vuoden ajan. "

Korjaa paasiasi

Liian monta vuotta, joka on viety PC: llä haudutettua DOOMia vastaan, on todennäköisesti vähentynyt kehon luonnollista asennetta. Nyt on aika korjata se. Huono asento aiheuttaa väärän sanoman toimistoympäristössä, jolloin sinusta näyttäisi olevan ahdistuneita ja sopimattomia töitä varten - ei ole hyvä näkyvyys, jos se on vain kymmenen. Aseta selkäsi siihen. Istu suoraan, ota itsellesi kunnollinen ergonominen tuoli, näe fysioterapeutti, jos tarvitset ja ratsasta aatteen onnistuneen aallon loppupäivään asti.

Silmäkosketus on kaiken

Jos tulit alas polville ja pyytänyt kumppanisi naimisiin, kun katsot heidän jalkojaan, luuletko he sanovat kyllä? Mahdollisesti - jos sinulla molemmilla oli jalka fetissi. Mutta kohta on, silmäkontaktin ylläpitäminen varmistaa, että puolue, johon olet tekemisissä, vie sinut vakavasti. Pakonomainen valehtelija pyrkii välttämään silmiinpistävää kosketusta ja kun aiot ravistella monen miljoonan dollarin käsitellä, tämä on viimeinen vaikutelma, jonka haluat antaa. Joten projekti äänesi asianmukaisesti ja ylläpitää silmäyhteyttä oppiaineesi. Sitä kutsutaan kunnioitukseksi.

Älä koskaan unohda kengät

Monet miehet uskovat edelleen, että hyvä puku jättää huonoa kenkäparia. Tämä ei ole Magnificent Bastardin tapa. Päivittäinen kuluminen pienentää jopa hienointa työjalkinepukua, joten pitää ne aina tarkkailussa ja sateelta, jotta ne näyttäisivät parhaiten. Katso oppaamme siitä, miten loistava kengät kuin todellinen mies ylläpitoon ja jos et ole varma siitä, mikä sopii hienoiksi työjalkineiksi, katso valikoimamme viidestä edullisimmasta ja parhaimmasta näköisestä kengistä. Kun olet valinnut aseen, oppia tekemään tyylisi oikein vaatteillesi.

Työskentele tarvikkeellasi

Joissakin osissa yritysmaailmaa miesten lisävarusteet, kuten siteet, tasku-neliöt ja hienot korut, saavat tyytyä kollegoilta. Tämä johtuu usein työtilan satunnaistamisesta, jossa hyvin pukeutuneita miehiä pidetään nykyään voiman nälkäisenä, huomiota herättävinä fiileinä (myös tyydyttämättöminä sanoin "olet menossa työhaastatteluun, mate?".

Olemme eri mieltä tämän liikkeen kanssa ja uskomme, että yksinkertaisten ja tyylikkäiden asioiden pitäminen pitkällä tavalla rakentaa oman henkilökohtaisen urasi profiilia. Oikeat ihmiset huomaavat sinut yhdessä niiden kanssa, joilla ei ole väliä. Joten pelata keskimäärin pastelli paita ja tummanharmaa puku hieman booli. Lisää mukava tasku-neliö tai solmupalkki ja varo, ettei sitä koskaan liioitella. Avain on erottua väkijoukosta, koska se ei näytä kaltaiselta kävelypöydältä.

Ole varovainen värillä

Samoin väri voi olla sinun ystäväsi ja pahimman vihollisen toimistossa, joten pelaa sitä ehdottomasti varovaisesti. Tutkimukset ovat osoittaneet, että värien kuluminen voi johtaa palkankorotuksiin ja myynninedistämistoimiin, koska se herättää jonkin verran valtaa ja luottamusta. Meidän on korostettava, että asiat pysyvät kiinni.

Ajattele kirkkaampi solmio tai pukeepaita, toisin kuin täysi puhallettu klovnipuku. Mitä haluat myös välttää, se on värikkäämpi kuin esimiehet. Muista, että tavoitteena on erottua joukosta, älä ota huomionne pomoasi.

"Huomattu on viileä, mutta haluat sen oikeista syistä. Älä ole kaveri, joka käyttää kovaa vaatetusta, mutta ei ole mitään pinnan alla. Valitse "sharpe", tämä sanoo ammattimaista ja pätevää. "- Luc Wiesman, perustaja D'Marge

Ylläpitää kasvojen hiukset

Kasvohoito on yksi luonnollisimmista tavoista, joilla mies voi tehdä hyvän vaikutelman työpaikalla. Saalis? Se on myös vaikein osa sen ylläpitämistä kunnioittaville standardeille. Työpaikasta riippuen perinteinen toimisto ei usein ole paikka suositulle hipsterin partaalle.

Puhdas, raikas puku ei myöskään auta kovinkaan paljon tämän häiritsevyyden peittämiseen, joten jos aiot roikkua kasvojen hiuksista, pitää sänki lyhyt ja puhdas, jotta vältyttäisiin poikamaailmalta. Vaalea parta on myös hieno, koska siinä tutkitaan kypsyyttä ja valtaa työpaikalla. Ajattele Tony Stark miinus cockiness. Katso oppaamme siitä, miten se tehdään oikein.

Siirry laatua varten

Tämä on yleinen sääntö kaikenkirjeessä, joka koskee kaikkea sovituksesta kengille miesten hoitotuotteisiin ja -varusteisiin. Emme puhu yllämainituista vaatteista, se on enemmän tunne mukavasti omissa vaatteissasi laadun kautta. Mitä parempi lanka on, sitä todennäköisemmin teet huippusi työssä. Se on ilmeinen näkökohta, mutta usein unohdetaan halvempia vaihtoehtoja. Oletko koskaan halunnut käydä kädet kanssa hikinen polyesteri kaveri hissin? Emme myöskään ole.

"Saat sen, mitä maksat. Ei ole mitään elämää, miten se tuntuu hyvältä. Et halua häiritä töissä huonolaatuisia vaatteita tai kenkiä, jotka hajoavat muutamassa kuukaudessa. "- Jeff Lack Stylist

Hygienia on pääministeri

Henkilökohtainen hygienia ei ole vain tärkeä työpaikalla, vaan jokaisen ihmisen on oltava vastuussa. Aloita leikkaamalla ne sormen kynnet. Mikään asiakas ei halua kädet kädestä kanssasi, jos keinuvat raakalaisina pitkiä sormen kynsiä tai pahempaa, yksinäinen pidennetty kynsi. Jos olet altis hikoilulle, suihketa aamulla ennen kuin lähdet töihin tai poistut kuntosalilta. Ei ole mitään pahempaa kuin miesten hikeen haju, joka on naamioitu kölnin pinnalla peitettyjen vaatteiden peitossa.

Anna muiden ryhtyä johtamaan


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, anna valtuudet laskea niille, jotka kutsuvat laukausta. Jos olet uusi työpaikka, anna entistä paremmin kunnioitettujen ihmisten asettua mallin ja asenteen esimerkki etukäteen ja varmista, etteivät ne poikkea liian kauas tästä standardista. Se on avain integroitumiseen uuteen työpaikkakulttuuriin ja voi muodostaa rakennuspalikoita oman maineesi vertaisryhmien keskuudessa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta