Kuinka pukeutua kehosi tyyliin, kun olet suurempi Gent

Anonim

Olitpa luonnollisesti suurikokoinen, sinulla on alhainen kilpirauhas tai kokemus vähän itsestään aiheuttamasta suuruusluokasta sen takia, että nautit vievää useita lihapastoja kerralla, ylipainoinen kaveri ei saa olla vapautettu katsomasta tähtiä.

Tässä on oppaasi muotia suuremmalle herrasmiehelle.

Se ei ole kaikki huonoja uutisia vaatekaapissa

Vaikka olet jo matkalla laihtuminen, sinun on vielä opittava pukeutumaan nykyiseen kehosi tyyppiin. Emme sano, että sinun täytyy laihtua, jotta se näyttää hyvältä.

Mikä tärkeämpää on, kun on kyse muotia suuremmasta herrasväestöstä, hyväksyminen, että useimmat valmisvaatemuotemerkit eivät ole ystäväsi, eivätkä myöskään aikakauslehdet ja muotipuvut, jotka paraivat vaatteensa. Joten kääntäkää tämä kiiltävä sivu hyväksi. Olemme täällä auttaaksemme sinua imemään tuon suolen, puhkaisemaan tuon tynnyrin rintakehän ja heittämään tyylisi painosi hieman.

Koska näyttää hyvältä on kyse luottamuksesta, rajattu pois joitakin yksinkertaisia ​​muoti vinkkejä. Aiomme sinut menemään rasvan ihmisestä suurelle miehelle.

Käytä Visual Trickeryä

Avain teräväksi ja ohuemmaksi katsomaan on visuaalinen huijaus. Ensinnäkin minimoidaan pinta-ala. Tämä tarkoittaa, että aina pukeutuvat paitapuseroihin housuihin ja vyöhön hajottamalla vatsa haaroilta, vaikka se pyrkii jumittumaan entisestään. Luo pystysuora viiva - v-kaula tai rivi painikkeita - piirtää katsojan keskittyä kehon keskustaan, ei sinun suolistasi.

Tummata suuret paikat - vatsa, selkä tai reidet - joita et halua korostaa ja käyttävät kevyempää sävyä ohuemmilla alueilla. Meillä kaikilla on ei-huono-paremmalle omaisuudellemme, joten ymmärrä itsesi ja tee niistä työtä puolestasi.

Solid neutraaleja ja klassisia tulosteita

Jotta vältät itsesi näyttämästä jättimäisestä hedelmäkappaleesta, vältä paikoilla ja yläosilla välttäviä kirkkaita sävyjä, kuten punaista, purppuraa, vihreää, keltaista ja vaaleanpunaista. Värilliset housut ovat hienoja, mutta kiinteät neutraalit värit ovat jossa voit loistaa: laivasto, suklaa, oliivi, musta ja harmaa. Nämä leveät, lohkotilat tummissa sävyissä täydentävät muotoilua, sopivat täydellisesti tees, takit ja neuleet.

Katso standardimallit, kuten napit painat ja raidat, koska niillä on houkutteleva elementti ja maistelee tylsää työtä. Kokeile töitä tummien sävyjen ja hienovaraisten nauhojen vaaleissa hiljaisilla sävyillä. Siinä on kyse kevyistä tekstuureista, joissa on tulosteita, eikä mitään kiireellisiä grafiikoita tai kuvioita.

Terrifically räätälöity

Jokainen ihminen tarvitsee räätälöidä, ja muotia suuremmalle pojalle ei ole poikkeus. Koska olet normaalien mittasuhteiden ulkopuolella ja todennäköisesti ei voi ostaa pukua vähittäiskaupasta, ohita boutique välittömästi ja näe miehen mittanauha ja lanka. Suunniteltu mittatilaus tai omaperäinen, jossa voit valita kaiken painikkeen väreistä ranteen leveyteen, maksaa enemmän kuin varastossa, mutta se sopii sinulle kuin käsine.

Ja laadukas kangas, joka on ajaton sävy, kestää sinut läpi aikojen. Housuille, valitse täydellinen tauko minun housuillani, housunvärinen kantapää tai hieman lyhyempi. Takin pitäisi leikata olkapää terävästi ja kiinnitettäessä istua tasaisesti ilman vetoa, hämärtää kauniisti vatsa tai "höyry".

Fervently Fabric

Kevyet, mutta tukevat kankaat pitäisi tehdä vaatekaappisi. Liian paksu ja materiaalit lisäävät irtotavarana kehystäsi; liian ohut ja sinä paljastat kokkareita ja kuoppia. Sopii, erottaa, päällystää ja neuloa, mene villalle, kashmirille ja silille, välttäen polyesteriä. Heikot, edulliset kankaat säilyttävät lämpöä ja lisäävät hikoilua.

Puuvilla on avain paidoille, teeille ja kineille, mutta kaikki tarvitsevat pienen määrän polyesteriä (joten lue tarra ompeleessa). Synteettikuitu voi lisätä kestävyyttä ja kestävyyttä sekä tarjota muotoa ja vähemmän rakoja. Yhteenvetona, mene sileisiin, luonnollisiin kankaisiin (joissa on ripaus polyesteriä), jotka roikkuvat kehon lähellä katsomatta. Selvedge denim on fasettien avain, ja muotoutuu muotoilusi räätälöityyn sopivuuteen. Mutta työnnä ensimmäiset epämiellyttävät kuukaudet, joissa denim voi olla hieman jäykkä.

Kun on kyse muista housutyypeistä, ja tärkeä sääntö muotia suuremmilla pehmeillä, luonnollisista kankaista pitää sinut viileänä ja kestävästä kankaasta, luo puhtaan viivan vyötäröltä maahan.

Rakenteelliset ja yksinkertaiset

Yksinkertaisuus on sinun muoti ystäväsi. Etsi vaatteita, jotka ovat puhtaita ja muotoiltuja kehoon. Avain on rakenteelliset puvut, takit ja blazerit, jotka lisäävät mukavan "squaring" olkapäistä alas ja antavat muodon automaattisesti. Sitten, kuten takkipeitteinä, keho luonnollisesti kehystyy ja sisällytetään vaatteeseen. Jälleen rakenne on avain myös pohjalla.

Housut ovat silhouette, jota haluat, toisin kuin seurata housuja ja urheilullisia pyydyksiä, jotka voivat tarjota epätarkkuutta - ellet työskentele. Erottimet tarjoavat mukavan tasaisen etukappaleen, mutta varmistavat, että ne ovat puhtaita ilman vekkoja. Jos tilaisuus on enemmän rento, chinos ovat iso kaveri on pois päältä duty-go. Muita yksinkertaisia ​​vinkkejä: poista kappaletta lompakoita ja avaimia taskuista sijoittamalla asiakirjan pidikkeeseen, salkkuun tai takaisin pakkaukseen, jotta virtaviivaisempi harppaus olisi helpompaa.

Suuret Gentin muotituotteet

puvut

Hanki puku muokattuna. Mene hitaasti housut, lyhyt tauko ja ranneke jalka pituus. Takin on oltava terävä olka ja vältä kaksirivinen; yhden painikkeen avulla voit luoda keskipisteen, joka tehostaa.

Takit / Takit

Rajattu pommikone tai nahkainen biker-takki luovat viileän, vähärasvan siluetin. Lämpimämmässä säässä avoin paita myös V-kaulan yli. Kylmemmissä sääolosuhteissa pitkä päällystakki on erinomainen tapa tehdä vankka vaikutelma koko kehossasi. Valitse perinteiset tuotemerkit, kuten Hackett tai Burberry.

Knits

Neuleet on käytettävä villaa tai kashmiria. Tämä auttaa tasoittamaan etupuolen vatsaan, mutta vain jos se on lähellä ja ilman kohoumaa. Ja valitse v-kaula, luoda pystysuora viiva. Neuleet voivat olla haaleita, mutta ne on asennettu ja ne ovat tärkeitä vaatekaappeja. Valitse yksi kaulus, kuten huivityyppi, räätälöinnin ilmeeseen ollessaan rento.

paidat

V-kaula-aukkojen ja Henleysin pitäisi olla teidän niittejä niiden laihtumiseen pääntiessä ja pystysuorissa polttopisteissä. Ja raidalliset paitapuserot - muista vain tuoda tuonne sisään. Kiinteät tuotemerkit ovat Ralph Lauren, lauantaisin NYC ja Perry Ellis.

pohjat

Shortsit eivät ole ystävällisiä, joten valitse polven pituudet, jos kesän sateet vaativat, välttäen lastien suuret taskut. Valitse vähäinen nousu (lyhyempi etäisyys vyötäröosan yläosan ja haaran väliin) chinos tai housut ja älä istu housun alla vatsasi, koska tämä pidentää vartalosi näkyvän lyhyinä ja kaarevina. Katso lyhyitä ja housuista tuotemerkkejä, Nautica ja Maine New England - jotka on tehty suuremmille pojille.

Farkut

Täydellisiä big-guy-merkkejä farkkuihin ovat Wrangler's Texas fit, Lee's Brooklyn Big & Tall ja J Jasper Conran. Nudie Jeans ja 3Sixteen tekevät myös hienon denimin.

Lisätarvikkeet

Ripustimet ovat tärkeitä, takitaskujen tai pukuvaatteiden alla, jotta housut eivät pääse liikkumaan vatsaan. Ja tasku-neliöitä, vyötärönauhoja ja siteitä ovat siellä, missä voit lisätä ylimääräisiä värejä, pintakuvioita ja kuvioita ulkoasuun.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta