Kuinka pukeutua vaikuttamaan kun olet poissa lomalla

Anonim

Jotkut teistä ovat onnekkaita paskiaineita, tammikuussa on kyse uima-altaan valehtelusta ja unohtamatta, että olet ansiotyössä töyteisessä toimistossa 40 minuutin matkan päässä.

Mutta kun on normaalia nauttia potkukelkkaamisesta rannalle jossain, olemme hieman pettyneitä, että vuosiloma tropiikissa on tullut tyhjäksi, kun pukeudut kuin olet mäntyvaipan vittu ja vastaten Ubereatin ovelle.

Toivottavasti olet arvostettu kriitikko Bintang-singlet-joukosta kuin me. Mutta jos ei, olemme koonneet pikaisen oppaan, kuinka pukeudumme lomilla, koska me kaikki tiedämme, että maailma ansaitsee paljon, paljon enemmän kuin keskimääräisen Aussie-punterin ulkomailla tekemät brutalaaliset sartorial-ponnistelut.

Pack Essentials (ja ole häikäilemätön siitä)

Matkailuvalo kuten nomadi. tyylikäs nomadi

Matkatavaraantumiset lähes aina tappaavat loma-buzzin, ja se alkaa yleensä ylikapselilla.

Voit nauttia vankka viikkoa kestävä loma hyvin järjestetty messenger laukku (jos olet onnellinen pestä perusteet toistuva käyttö). Älä ole hermostunut, joka pakkaa kolmekymmentä kiloa hyödytöntä paskaa ja whinges koko tapa, kuinka kipeä voit saada kuljettaa ne kaikkialla, tai kuinka paljon on kyllästynyt odottamaan matkatavaroiden vaatimusalueella sylkemään pyydyksiä.

Lomat eivät ole odottamassa linjausta matkatavaroiden tarkistamiseen ja maksamaan sen jälkeen naurettavaa palkkioa. He eivät todellakaan ole surunneet kadonneen pussiin, että heidät jätettiin Tyynenmeren saarille. Pakkaa valo, olkaa armoton, ja sinulla on helpompi pukeutua lomalle. Meillä on jopa opas sinulle, miten tehdä se oikein.

Tee hotellesi ja lomastasi Bintang-Free Zone

Ajattele liinavaatteita ennen singletteja

Australialaiset ovat kasvattaneet ainutlaatuista maineensa siitä, että se on todella, todella helppoa heidän vaatekaappeistaan ​​ulkomailla. Ja se imee.
Luultavasti ärsyttää, kun jalkakäytävän poikaset tulevat kaupunkiin, jotka näyttävät ratbagsilta tai kun festivaalijuhlien hyökkäävät paikalliset leipomot kauhistuttavilla tyylipäätöksillä. Paikalliset luultavasti tuntevat samalla tavalla matkailijoita.

Joten sen sijaan ratty singlet, käytä rentoa liinavaatteet. He ovat yhtä mukavia, ja pääset sinut ovesta arvokkaita kaupunkeja. Boardit ovat välttämättömiä, mutta pakkaa myös chino shortsit. Asia on, että muut arabialaiset voivat pukeutua pienimpään yhteiseen nimittäjään - mutta se ei tarkoita sitä, että tarvitsisit yhtä hyvin.

Tuo yksi tai kaksi kaunista (ish) ulkoasua

Varmista, että lounas- tai päivällispaikka sopii

On aika kiihottaa, rentoutua ja ruskea, mutta tulet todennäköisesti lopulta menemään ravintolaan tai (jos olet todella tylsää) menemällä kauppaan kauniimmissa osissa kaupunkia. Kannattaa pakata vähintään yksi älykäs varmuuskopiointi - chinos, paita ja mölypäät - jos aiot osua laattoihin tai tarkistaa joitain kaupungin arvostetuista liitoksista.

Etsitään osaa kunnioittaen paikallista aluetta ja asukkaita ja avaamaan mahdollisuuksia, joita et varmasti saa, jos olet pukeutunut singlettiin, jota ei ole pesty kolmessa päivässä, ja pari pariskuntaa, jonka sinä varastit koulussa vuonna 2005.

Up Your Sandal & Sneaker-peli

Thongs on mukava ja osa australialaista kulttuurikokemusta, mutta he ovat harvoin (eli koskaan) imartelevia ja melko karkeita jaloillasi, jos sinulla on pitkä matka jonakin vaiheessa. Vaihda heidät sandaaleilla (ei huonoilla vanhoilla ihmisillä, jotka "hierovat" jalkojasi) ja sinulla on parempi loma siihen.

Sandaalit ovat kypsyneet kauas maineensa rasististen vauhdikkaiden jalkineiden ja eläkkeellä olevien eurooppalaisten turisteille ensimmäisellä matkallaan Australiaan. Löydä jotain, joka ei näytä One-Nation-äänestyksen setäsi krokkereilta tai hipstereilta Birkenstocksilta, ja voit siirtyä altaasta paikallisiin baareihin ilman minkäänlaista tyytymättömyyttä tai hylkäämistä.

Jos tarvitset apua, teimme tuoreen ominaisuuden täällä sandaaleilla, jotka kulkevat D'Margen sartorial-haistelutestillä.

Mutta jätä suuret asiat takana

Saint Laurent ei ole Laurent lomilla

Vaikka voit mennä fancy-ravintolaan tai klubiin jossakin vaiheessa ollessasi, olet vielä tuntemattomassa paikassa.

Lomat tuovat häiriöitä rutiineihin, kohtaavat retkeilijän outoja retkeilijöitä, paikallisia asioita, joita unohdit tipata ja yleensä hallitsematon ympäristö, jossa asiat voivat kadota, vaurioitua tai puristaa. Yleensä sinun pitäisi vain tuoda vaatteita tai lisävarusteita lomalle, joka ei aiheuta hermoromahdusta, jos menetät ne.

Tämä ei tarkoita sitä, että Australian ulkopuolella olevat ihmiset todennäköisemmin vaihtavat omaisuuttasi, mutta yleensä loma tuo vähän ylimääräistä kaaosta, ja viimeinen asia, jota tarvitset, on kadonnut iltapäivä paniikkihakuun lepotuoleissa ja hostellissivuilla puuttuvan kellon tai esi-isän bling. Jätä korkealaatuinen luksus paska kotona, kiität meitä myöhemmin.

Älä unohda ihoa

Muista: et ole voittamatonta kuin Bond

Katsotaanpa, että loma voi aiheuttaa stressiä keholle. Roska ruoka, liiallinen aurinko ja väkevät cocktailit auttavat olemaan etsimästä parhaasi (muista lapset, "aurinko koskettanut" ei ole kohteliaisuus).

On tärkeää säilyttää säännöllinen ihonhoitorutiini, kun teet suurimman osan ajastasi. Kaikki kestää on pieni kosteusvoide ja kosteuttava kerma pussiin. Jos on liian paljon kysyä, voit todennäköisesti ostaa jotain, kun olet siellä.

Ja mitä teet, hyönteiset, käytät aina aurinkovoidetta. Sinun narsistiset Instagram-tarinat #blissful Bali rannat saattavat olla hieman vitsi, mutta näyttää kuin kutistunut op-shop nahkainen käsilaukku tai saada ihosyöpä, ei ole.

Brändit, jotka toivot seuraavalla lomallasi

Venroy

SHOP VENROY

Orlebar Brown

SHOP ORLEBAR BROWN

J miehistö

SHOP J.CREW

1/10

2/10

3/10

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta