Kuinka pukeutua liiketoimintaan Casual & Own Smart Office Style

Anonim

Työpaikka on yhä epävakaa (syytetämme sinua ja niitä valehtelevia Adidas-sandaaleja, Zuckerberg), mutta se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi näyttää jokaisesta toimipisteessä olevasta kaapeliverkosta. On aika puhua miten pukeutua liike-elämän rento.

Ei liike-elämän, mutta ei koskaan liian rento, käsite hienostuneesta vielä mukavasta toimistokoodin koodista on vaarallisesti epäselvä, ilman konkreettisia kehäalueita. Olemme nähneet kauhun: miehet huonosti sopivissa paidoissa, laukkuja housuissa ja erottumattomissa blazereissa, jotka eivät ole toimistotyylissä ja jotka eivät tunne lievää alas yritystortaista. Ei ole liian myöhäistä. Lue yrityksesi rento tyyli vinkkejä ja tärkeimmät palat kannattaa sijoittaa.

Klikkaa diaesityksenä parhaita liike-elämän rentoja ja ostaaksesi ne.

Focus On Fit

Kultainen sääntö, joka on räätälöity miesten tyyli, on ostopaikka, joka sopii sinulle oikein. Mikään ei tuhoa vaatetta - mitä pukeutumiskoodista tahansa ja kuinka kalliita vaatteita - kuten huonosti sopiva takki, paita tai housu. Jotkut miehet ovat yleensä vaatteita vaatteisiin suuri, joka näyttää, kun taas toiset vaativat "laiha" sopii, jotka ovat liian tiukka elimistössä. Ensimmäinen salainen älykäs salaisuus on oikein mitoitettu.

Rakentaa perusasiat

Kun olet kiinnittänyt sopivan, voit alkaa rakentaa vaatekaappisi. Aloita kappaleilla, jotka on helppo sekoittaa ja sopia yhteen, joten voit saada suurimman bang-pelin, vaihtaa takit housuihin ja paitoihin, joilla on siteet erilaiseen ilmeeseen joka päivä.

Kun olet rakennettu kiinteä kapseli, voit aloittaa entistä luovamman tekstuurin, värin ja kuvion. Nyt lukea kappaleita, jotka tarvitset pukeutua liike-elämän rento.

OSTA MÄÄRITÄVÄT PERUSTEET @ ASOS

Business Casual Essentials

Jos valitset perusasiat huolellisesti, voit saavuttaa maksimaalisen monipuolisuuden vähimmäisvaatimustasolla (mikä on kriittinen aamuisin ja et ole vielä saanut kahvia).

Bleiseri

Jalkojen poistamisesta sopivaksi, takin pitää istua neliömäisesti ja siististi olkapäillä (ei ylhäältä) ja leikata ohuet sivut ja päätyä selkänojan alapuolelle. Hiha viimeistely muutaman senttimetrin yläpuolella peukalo liittyä paita mansetti voidaan nähdä, vain. Katso räätälöidä kaikki tämä sinulle.

Kesällä, kesällä ja kaikilla lämpötiloilla on kolme takkia, jotka kannattaa harkita. Ensimmäinen on klassinen laivastonsininen, yhdellä rintatyylillä, jossa on huiput tai rintatyynyt. Kevytvillaa, laivasto on vähemmän mustetta kuin mustia ja on tarpeeksi tumma, että se sopii fysiikkaan ja häivyttää heti kaiken ulkoasun.

Jäähdytetään aamuisin harmaata tweedblazeria . Se on ihanteellinen injektoitavasta tekstuurista (miesten vaatteiden vastaus lisäämällä kiinnostusta korttiväreille, jossa on karkea tuloste), ja se sopii hyvin muihin tuntemattomiin kankaisiin vaatteissasi, kuten kashmir-neuletakki, silkki-neuletakki ja chambray-paita.

Kun lämpö on päällä, beige puhdas puuvilla tai pellava-sekoitus bllazer auttaa pitämään sinut viileänä toimistossa. Ja sen lämpimät, maanläheiset sävyt kirkastavat toimistoa, uivat meri-laukkuja ja tekevät sinusta erinomaisen syyn.

SHOP @ ASOS (VAIHTO) SHOP @ MR PORTER

paidat

Huonosti sopivat paidat ovat yleisiä, koska emme ole kaikki malleja, suhteessa kaulasta vyötäröön. Jälleen kerran, päästä sovi oikein harteille ensin. Siirrä sitten: kauluksen ja kaulan välissä oleva tila sopii mukavasti kahteen sormeen, ja paita-mansettin on täytettävä peukalon liitos.

Jos olkapäät ovat laaja, etsi vartaloa tai harkitse darttien saamista. kaksi yksinkertaista suoraa saumaa, jotka on sijoitettu paidan takaosaan ja kimmoisiksi kelalla. Tämä opas pukeutumistarkkuja varten auttaa sinua päättämään, mikä kangas sopii parhaiten ilmastoon ja pukeutumiskoodiin. Yleensä Oxford-paidat ovat kokeiltuja ja testattuja painikkeita, ja ne tulevat monista väreistä, kuvioista.

Kiinteät materiaalit ovat luonnollisimmin helpoimpia yhteensopivia, joten aluksi keskitytään esimerkiksi valkoisiin, vaaleansinisiin ja vaaleanpunaisiin tasoihin, siirtyvät kirkkaammiksi väreiksi ja kuvioiksi tällaisiin raidoihin, sekteihin tai gingham-versioihin. Pidä aina mielessä, että sinun pitäisi olla enemmän liiketoimintaa kuin rento, joten käytä vain paitaa, jos kaulus voi nousta ylös ilman solmua.

SHOP @ MR PORTER

Housut

Viime vuosina toimistossa pukeutuneiden takkien vähenemisen vuoksi housut ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Joten, alkaa investoida nyt. Chinos - keskipainopuuvillaa - ovat puoliksi muodollisen työvaatteen valinta. Stick klassisilla väreillä - laivastonsininen ja kameli - ja valitse sellainen sovitus, joka on hoikka mutta ei laiha.

Housut erottavat uudestaan ​​monikäyttöisellä värillä, ja ne ovat seuraava askel ylöspäin, harmaaseen tai beigeen, erityisesti talvella rikkaaseen flanelliin tai vakosamppuihin. Miestenvaatteiden nykyinen pakkomielteisten housujen pakkomielle tulisi todella minimoida (investoida yhteen tai kahteen max). Jos olet ajaton jälkeen pysy säännöllisesti, niin trendit tulevat ja menevät.

Lopuksi, farkut ovat sopivia - työpaikka sallii. Siirry jotain muuta denim-spektrin muodolliseen päähän: keskeltä tummalle pinnalle ja ehdottomasti repeämiä tai raskasta häipymistä. Toimiston farkut tulisi myös olla ohut, ei koskaan laiha. Mitä muita denimeja? Ei shortseja.

SHOP TROUSERS @ MR PORTER

kengät

Pukeutumiskengän klassikot ovat turvallisimpia jalkineesi osalta. Loafers, Oxfords, Derbies, brogues ja monk hihnat näyttävät kaikki hiljaa toimistossa. Ja täydentää kaikkia edellä mainittuja kappaleita, jotka perustuvat ulkoasuun, koska kaikki kootaan yhteen.

Rento perjantaisin voi sallia minimaalisen, puhtaan leikkauksen sneakerin toimimiseen, mutta taas, kuten jean-sääntökin, tarkista ensin pomosi.

Laadusta nahka on aina parempaa, musta, ruskea, oksiblood ja rusketus, kun valitset värin. Kesällä kokeile värillä ja jopa mokalla. Tämä opas - miten käyttää värillisiä kengät - auttaa.

SHOP SHOES @ ASOS SHOP-KENGÄT @ LUISA VIA ROMA

Vapaaehtoiset liikekieriset lisävarusteet

Jos todella tarvitset vaatetta, joka sanoo "Suoraan suoraan alkuun, parasta aloittaa kulmakonttorin selvittäminen, ASAP", olet valmis hylkäämään nämä valinnaiset liike-elämän rento ekstrat sekoitukseksi:

Polos

Polo vie napinlävetistä paitaa vaivatonta liiketilaa varten. Tuleva puuvillakärki tai retro-neulottua lajiketta, kaulusta voidaan käyttää napitettuna kaulaan, puhtaaseen viimeistelyyn.

Muuten jättäkää kolmen ylätason painikkeet auki ja luodaan luonnollisesti, yhdistämällä kesän kaksirivinen takki ja vaaleat väriset chinos (ja mokkanahkat) pelaten työstä-voisi-olla-loma-tunnelma.

Knits

Jos olet tyyppiä, joka käyttää rohkeampia värejä, pusero on erinomainen vaatekappale, joka antaa muutoin tylsää työvaatekaapin vähän popia. Vältä neulepuseroita, joissa on hulluja kuvioita, sekä mitä tahansa paksummassa (kuten kaapelihattu).

Oikeat neulot tarvitsevat lippua takin alla tarvittaessa, mutta ovat tarpeeksi painavia pitämään omia sooloaan. Parasta on lohkojen värejä, ohutta sovitusta ja istua hihnan pituudella, hienoisella rei'itetyllä helma ja mansetti. Cardiganit ovat loistava blazer-korvaus ja tasapuolisempi paremmuusjärjestyksessä, jättäen aina pohjan kaksi nappia irti.

OSTA COOL KNITS @ MR PORTER

Lopullinen sana: Accessorise

Näiden keskeisten toimistotarvikkeiden ottaminen, leikkiä värillisten ja tulostavien yhdistelmien avulla sekä lisäämällä perinteisiä vaatekappaleita tai ottamalla käyttöön rennon ulkoasun, joka on täynnä.

Lopulta, kun on kyse lisävarusteista, sanomme, että vähemmän on enemmän. Lisää nahka folio rannekelloon, irrota solmio ja tartu ajatukseen "rento". Tietäen säännöt, voit nyt taivuttaa heitä vähän, eikä näytä hölmöltä. Näin italialaiset tekevät sen. Sprezzatura!

OSTA JOTKA LISÄVARUSTEITA

1/21

Brunello Cucinelli folio

OSTAA

2/21

Cambridge Satchel folio

OSTAA

3/21

Yhteishankkeet sneaker

OSTAA

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta