Kuinka hyväksyä elämän julma totuuksia, joita et voi muuttaa

Anonim

Kuinka monta asioita on elämässäsi, mitä toivoit, oli erilainen? Ehkä hiustenne luonnollinen väri? Sinun pituutesi? Sinun perillesi? Tai talous?

Jos haluatte, olen varma, että voisit löytää asioita, joita halusitte vaihtaa itsestäsi tai maailmasta, johon olet. Mutta haluammeko todella haluta muuttaa jatkuvasti haluamaansa elämää?

Se on mahdotonta. Totuudenmukaisesti ajatus siitä, että sinun tarvitsee muuttaa jotain sellaista, jota et voi, vie elämäsi pois kokonaan juuri nyt. Epäyhtenäisyys on yksi kärsimyksen suurimmista syistä.

Kun maailma on ripustettu näyttämään kaikille kuinka he ovat täydellisiä ja kuinka hämmästyttävä elämä on, me jatkuvasti haluamme muuttaa ja parantaa. Ajatus siitä, mikä on täydellistä, on vienyt pois hyväksymästä täydellisyyttä siitä, mikä on.

"Pyrimme jatkuvasti hallitsemaan elämäämme sen sijaan, että olisimme virtaavassa tilassa."

Olen varma, että asioita, joita haluat muuttaa. Minulla on muutamia ehdotuksia sinulle. Nämä voivat vapauttaa sinut tarvesta muuttaa kuten koskaan ennen.

Valitset tämän

Niin paljon kuin se voi ärsyttää sinua tai olla vaikea kuulla, mitä me kokemme kokeilemme. Jos voit hyväksyä tämän, sen sijaan, että katsotte asioita, joilla on tuomio, miksi yrität tarkastella, mitä saat kokemuksesta? Kysy itseltäsi: Mitä olen oppinut itsestäni?

Tunne kaikki

Emme yleensä ole olosuhteita tai asioita, jotka haluamme muuttaa. Todellakin, meillä on tunne siitä, ettemme enää halua kokea. Joten sen sijaan, että vastustat sitä, omaksua, miten tunnet sen, yrittämättä päästä eroon tunteista. Tämä on tärkeä askel lopullisesti sallimalla itsesi vapaaksi nykyisissä olosuhteissa.

Hiekka

Kuvittele, että katsot taaksepäin elämästäsi, kun se oli tehty ja pölyttänyt. Jos otit kaikki asiat ja hetket, jotka ajattelitte olevan ajan tasalla, voisit todennäköisesti täyttää koko rannan hiekkarannoilla, jotka edustavat joka hetki. Joskus saamme niin jumiin asioihin, joiden mielestä on tärkeää, että unohdamme suurta kuvaa. Ota mielestäsi asioita, kuten hiekka ja jatka. Sinulla on paljon enemmän kokemusta. Miksi sallia yhden asian ottaa kaikki tilat, kun elämä on asennettu niin paljon sinulle?

Todiste

Ystävä on toteuttanut nämä kolme asiaa. Hän ei ole tyytyväinen elämän mahdollisuuksiin - olosuhteista riippumatta. Hän oli vain 18-vuotias, kun hän melkein kuoli laskuvarjo-onnettomuudessa.

Se oli ihme, jonka hän selviytyi. Hän rikkoi selkänsä ja kertoi, että hän ei koskaan enää kävisi. Hän päätyi jälleen kävelemään, vaikka hänellä on vielä asioita, joita hänellä on vahingon aiheuttaneen jokaisen meistä. Yksi niistä on, että hän ei voi hallita rakkoaan. Hän kirjaimellisesti märkää itsensä joka päivä.

Etsin onnellisuutta, kunnes hyväksyminen toi minulle onnellisuuden.

- Noo. Sentina 20. elokuuta 2018


Hämmästyttävä asia on hänen hyväksyntänsä. Jos tapaat hänet, et voi sanoa, että hänen komplikaatioitaan oli edes vaiheissa. Hänen jano elämänsä on uskomattoman. Se on muistutus minulle, että elämässä voi olla sellaisia ​​asioita, joita emme voi muuttaa. Voimme kuitenkin hyväksyä ne. Näiden asioiden hyväksyminen on kaikkea. Elämän lahja on jotain arvokkaampaa. Sitä ei saa koskaan ryöstää, koska meillä ei ole tahtoa hyväksyä mitä on ja nautimme tämän upean matkan mahdollisuuksista, joita me kutsumme elämiksi.

Joten, lopeta pieni. Ota aika hyväksyä elämäsi, mikä se on. Saatat sitten huomata, että tilanteesi muuttuessa ei ainoastaan ​​muutu tueksi sinulle tavoilla, joita et koskaan kuvitellut. Mutta voit myös saada onnellisuuden tunteen ilman mitään syytä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta