Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta

Anonim

Kun kiinnität itsesi seuraavaan lumimyrskyyn tai ehkä nopeaan hiihtämatkaan ulkomaille, sinun on investoitava luotettaviin, monipuolisiin ja tietysti tyylikkäisiin miesten päällysvaatteisiin. Onneksi useammat brändit ovat tulossa markkinoille korkean teknologian vaatteiden hiihto, vaellus tai kiihkeä talvilämpö saada maitoa kaupungissa.

Jokainen tarjoaa valikoiman gilettejä (eli liivejä), alas täytettyjä parkerteja, kuoret ja yksinkertaiset suihkukuivit, joten olet varmasti katettu missä tahansa tilanteessa.

Olemme kurantaneet valikoiman tuotemerkkejä, jotka uskomme olevan huippu tyyliä ja laatua nykypäivän miesten päällysvaatemarkkinoilla - muutama muoti eteenpäin, toiset soveltuvat seuraavaan arktiseen seikkailuun. Kysymys kuuluu, mikä on sinulle sopivaa? Ja missä on seuraava seikkailu?

RELATED: Winter Assault Vehicles

1/13

Hetrego

Vuonna 1916 Luigi Minardi perusti Hetregon pienyritysten, jotka ovat erikoistuneet koristetulppien jalostukseen ja kauppaan. Tämän pitkän kokemuksen ansiosta Hetrego tarjoaa tänään ainutlaatuisten päällysvaatteiden kokoelman.

OSTAA

2/13

Musta Yak

Viimeisten 40 vuoden aikana BLACKYAK ja Dongjin Leisure ovat kehittäneet vuorikiipeilyä, ulkoiluvaatteita ja pyydyksiä. Ensimmäisestä brändikaupasta "Dongjin Mountain" vuonna 1973 olemme yrittäneet tulla yksi johtavista ulkoteollisuuden yrityksistä. Älä tee virheitä, Blackyak on merkki, joka vie sinut Everestin kärkeen.

OSTAA

3/13

Arc'Teryxin

Arc'teryx ottaa epätavallisen nimen Archeopteryx Lithographica, ensimmäinen matelija kehittää höyhenet lennolle ja vapauttamaan horisontaalisen maailman rajoituksista. Brändi asettaa tavoitteensa samalla korkealla korkeudella: rakentaa parhaita mahdollisia tuotteita alpinismille, kiipeilyyn, snowsports, vaellus, juoksu ja elämä välillä. Heidän pyrkimyksensä täydellisyydestä merkitsee, että urheilijat ja alan ammattilaiset eivät vain testaa uusia pyydyksiä, vaikka suunnittelijat itse testaavat tuotteita todellisissa olosuhteissa kattavan arvioinnin suhteen.

OSTAA

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti