Tässä miksi jokainen ihminen tarvitsee partaöljyä elämässään

Anonim

Katsotaanpa sitä: on lähes mahdotonta kertoa juuri kenestä tahansa, jolla on itse asiassa pullo partaöljyä ilman, että olette yksi tällaisista tyypeistä. Lumber Seksuaalinen tyyppi.

Mustapähkinä saa samanlaisen huonoa rapia huolimatta siitä, että molemmat näistä tuotteista ovat ehdottomasti avainasemassa, kun pidät rakkaasi kasvojen hiukset tarkasti (ja mikä tärkeämpää, terveellisempää), päätätte, että sinulla on oikea halkeama kasvamassa parta.

Koska olisimme todellisia toiselle, ei ole mitään turhia parran kasvamisesta, ja siellä varmasti, että paska ei ole mitään kivaa siitä, että haluaa olla mukava kasvattamalla partaansa.

Hiukset teidän lantio on yhtä tärkeä kuin hiukset päällä pää, joten voit myös kohdella sitä hieman enemmän kunnioitusta. Näin on.

Mikä on partaöljy joka tapauksessa

Ne toimivat pohjimmiltaan eräänlaisena jälkiruokana ilman parranajoa

Jos olet joskus ollut vanhainkoulun parturiin tai uudenikäiseen miesten hoitokauppaan, olet todennäköisesti nähnyt parranajon niissä lääkekasveissa olevissa pulloissa, joihin heillä on tapana tulla.

Partaöljy toimii pääasiassa partaalle, viikseksille ja iholle sekä kasvojen hiusten alla. Se koostuu yleensä luonnollisista öljyistä, joita on pitkään käytetty kosteutukseen ja hoitoon, tavallisimmin Jojoba, Almond, Castor ja Argan Oil.

Sitten se yleensä tuoksuu luonnollisiin esansseihin, jotka toimivat pohjimmiltaan eräänlaisena jälkiruokana ilman parranajoa.

Miksi aloitan sen käytön?

Partaöljyn edut ovat loputtomia

Parta-öljyn edut parille kasvavalle parille, parran ylläpitämiselle tai jopa terveelle kerrokselle sängylle ovat loputon.

Partaat ovat ohuempia ja viileämpiä kuin normaalit hiukset, mikä tekee niistä paljon alttiimpia kuivumiselle ja vahingolle päivittäisestä altistumisesta elementteihin. Partaöljy auttaa parantamaan partaasi samalla tavalla kuin hoitoaine hiuksillesi, mikä auttaa pitämään sen paitsi parempana, mutta täynnä, terveellisempää ja kaunista. Joo. Käytin sanaa herkullista.

Päänahka on paljon vaikeampaa kuin kasvojen ympärillä oleva iho, ja kuten kaikki, jotka ovat yrittäneet kasvaa partaan, kiehtovat sinua kiihkeästi, se saa veren ärsyttää jonkin ajan kuluttua.

Parta ja viikset pyrkivät imemään kosteutta pois sinun kasvoistasi, ja kun olet mennyt tiettyyn pituuteen, mikään kosteusvoite ei auta väistämätöntä kutinaa, jonka jokainen innokas kenkäslääkäri joutuu kärsimään.

Partaöljy voi auttaa tätä paitsi pehmentää kasvosi kasvot, mutta jättää kosteuttavan kerroksen öljyä iholle alla rauhoittavaksi.

Myös partaöljy haisee parasta, mikä tekee siitä erinomaisen, hienovaraisen vaihtoehdon Kölnille, jos et halua saada Eau de Parfumia kaiken irti.

Key Beard Oil -kysymykset

Haudutetut kyselyt eivät ole niin hämmentäviä

Kuinka käytän partaöljyä?

Partaöljyn kauneus on sen yksinkertaisuus. Sen jälkeen, kun partaasi sai hyvän pesun (voit käyttää kasvojen pesua tai shampooa, mutta saatavana on enemmän lempeä partapesu), vain hieroa 4 tai 5 tippaa öljyä partaalla käden ulottuvilla. Voila.

Tuleeko partaöljy kasvattamaan partaani paremmin?

Anteeksi ei. Partaöljy tekee hiuksista, jotka kasvavat kasvoissasi paljon terveellisemmäksi, mutta nopeus, jolla partaasi kasvaa, on melko alhainen sukupolvenne yksin.

Mikä tämä parraksibalssi pitää jatkuvasti?

Partaalihappo on olennaisesti partaöljyä, jos se muuttuisi kosteuttajaksi. Sen sijaan, että tulet öljyä partaasi kautta, parran balsami ottaa klassisemman, kosteuttavan kaltaisen lähestymistavan asioihin, jolloin voit työskennellä sen partaalle hiuksille ja ympäröivälle iholle.

Myös partabalmilla on joskus hieman kiinteämpi pito kuin normaali partaöljy, mikä tekee niistä erinomaiset niille, jotka haluavat hallita kauemmin, röyhkeitä parveja tai lyhyitä, karkeita parveja, joilla on enemmän flyawayjä.

Partaöljybrändit katsomaan

Tässä on hieman jumalallinen väliintulija parrakasta miestä. Ja ei, ei Jeesus.

Kapteeni Fawcett

Ricki Hallin Booze & Baccy

Suositeltava tuoksu: Ricki Hall's Booze & Baccy

Kapteeni Fawcett on noin OG kuin se saa kun se tulee parta ja viikset hoito. Sinä maksaa hieman ylimääräistä kapteenin nimeksi, mutta hän tekee tuotteesta melkein toisin kuin mikään muu.

Sellaisena Fawcett on tehnyt yhteistyötä joidenkin kuuluisimpien parrakkaiden kanssa, mukaan lukien edellä mainitut Ricki Hall ja Jimmy Niggles.

OSTAA

Beardbrand

Neljä vettä

Suositeltu tuoksu: Neljä vettä (tupakka, kahvi, humala ja kannabis)

Beardbrand on todella parhaillaan parhaillaan parhaillaan johtava partakoneiden hoitotyöntekijä, ja vaikka ne ovat hieman vaikeampaa löytää alas, niiden valikoima on vertaansa vailla, venyttely parrasöljyistä ja balmista partakarvaukseen, parran huuhteluaineista, hoitotuotteista, kiinteästä Kölnistä ja vain kaikesta muusta.

OSTAA

Weirdy Beardy

Weirdy Beardy

Suositeltu tuoksu: Woodpecker

Käyttämäni itselleni Weirdy Beardy on Australiassa kasvanut ja käytetty, käsin sekoitetaan ja kaadetaan partaöljyä Sydneyyn.

Ne tarjoavat vain kaksi tuoksua, mutta molemmat ovat ehdotonta laatua, ja ne tarjoavat myös käsin tehtyä mattapinoa, jos haluat säilyttää todelliset hiukset yhtä tyylikkäinä kuin parta.

OSTAA

The Groomed Man Co

Mangrove Citrus on öljy

Suositeltava tuoksu: Mangrove Citrus

TGM Co. ei selvästikään ole voittanut yhtään palkintoa luovuudessaan nimessään, mutta ne tarjoavat vakavasti vaikuttavan valikoiman paitsi partaöljyjä, myös shampoot ja hoitoaineet, jotka on suunniteltu toimimaan sekä partaasi että hiuksillesi. Monipuolinen ja yksinkertainen. Kaikki on nimessä todella.

OSTAA

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti