Tässä on todellinen syy, miksi et näe kuntosi voittoja

Anonim

Yksinkertaisesti, pakkomielle syntyy nopeaa edistystä. Me kaikki puhumme löytää tasapaino monissa elämäntavoissamme. Kokemukseni mukaan tasapainoinen lähestymistapa tuo kuitenkin hitaampia ja tasaisempia tuloksia, ja nykymaailmassa hidas ja vakaa vain ei vähennä sitä.

Itse asiassa koko elämänsä ajan olen ollut taipuvainen lähestymään asioita puhtaalla pakkomielellä ja intohimolla, mutta myös laittamalla menetelmiä, joilla estetään polttaminen liian nopeasti. Minulle tämä on minun tasapainoni.

Maksimaalinen kipu saa maksimiarvon

Se vanha sanonta

Sen sijaan, että menen elämän läpi jatkuvassa tasaisessa nousussa, kuten jalkapallokentällä, mieluummin vaihdan tasaisen sprintin ja tasaisen kävelyn välillä. Ajattele, kun lähdet ajamaan, että hidas lenkkeily on niin tylsää! Se ei ole liian nopea, ei hidasta. Se on maltillinen haaste, ilman paljon tuskaa ollenkaan. Sprinting on mikä vaatii suurinta vaivaa. Se on voimaa, voimaa, taitoa ja kestävyyttä.

On aina paljon kipua mukana. Se on nopein polku pisteiden 1 ja 2 välillä, ja sinulla ei yleensä ole häiriötekijöitä. Sinulla on selkeä visio, tunnelin visio. Et voi ajatella mitään muuta. Tällöin keskityt vain käsillä olevaan tehtävään, tämä on suoritusaika.

Kävely on mittakaavan päinvastainen pää. Olet tarkoituksellisesti ottamassa helppoa, palauttamaan ja rentoutumaan, aika palata takaisin sprintin vaiheeseen ja nollaa tavoitteesi seuraavalle tehtäväksi. Tässä mielessäni on vapaus tutkia, seurata ja ihmetellä. Tämä on aika aivoriihi ja pohdintaa. Minulle tämä on loma, rannalla päivä, perheeni kanssa, ratsastaa Harley.

Sana "pakkomielle" on usein huono juttu jollekin, mutta minulle se on, miten elän elämäni. Tiedätkö tarkan pakko-osaston määritelmän? Katsotaanpa.

RELATED: totuus käyttäminen peptidejä ja miten ne vaikuttavat terveyteen

Obsession Defined

Katsokaa kuinka huonoa haluat

Pakkomielle on kolme keskeistä määritelmää:

  • Idea tai ajatus, joka jatkuvasti kiinnostaa tai tunkeutuu ihmisen mieleen.
  • Tilanne, josta joku ajattelee joltakulta tai jotain jatkuvasti tai usein erityisesti tavalla, joka on valtavan intohimon tavoin.
  • Toiminto, johon joku on kiinnostunut tai viettää paljon aikaa.

Saatat luulla olevani hullu, mutta mielestäni kuvaus ei kuulosta liian huonoilta, ollakseni rehellisiä. Se saa minua innoissaan ja nälkäisenä seuraavassa hankkeessani. Pakkomielteyden arvo laskee siihen, mitä tämä henkilö on pakkomielle.

Minun pakkomieleni ovat se, mikä ajaa minua menestymään, elävä terve eteneminen on ensisijainen tavoite minulle. Älä katso pakkomielteesi vääriä valoja ja avaa silmäsi siihen, että se on yhtä hyvä tai yhtä huono kuin tavat, joita olet pakkomielle.

Obsession tulee yksinkertaisista tavoitteista

Ajattele sitä ensimmäistä asiaa, jota teidät koskaan ajettiin saavuttamaan

Muistan ensimmäinen pakkomieleni; Playing FIFA (jalkapallo) PlayStationilla. Valvoa, kuinka nopeasti nämä pelaajat voivat tehdä päätöksiä ja pelata palloa tarkkuudella. Näyttää pelin näytöllä ennen kuin se tapahtui. Halusin pystyä ajattelemaan, että nopeasti reaalimaailmassa, halusin pystyä reagoimaan ja pelaamaan sitä terävästi. Olin pakkomielle, että olin yhtä hyvä kuin virtuaalinen todellisuus jalkapalloilija. Joten näin.

Haluan viettää jokaisen vapaan minuutin ajan takapihalla potkimalla ja pelaamalla jalkapallolla. Ihastelemalla sitä seinää vasten niin kovaa kuin voisin ja reagoin pomppuun, parantaakseni refleksejä ja kosketusta. Haluaisin ajaa nopeuksia ajamaan ajokseeni lisäämällä nopeuteni ja tehoani, joskus vetämällä roskakori tai kaksi lisäämällä painoa. Ja jatkaisin pelin tutkimista PlayStationilla ja Fox Sportsilla, jokaisen pelaajan siirron viimeisen yksityiskohdan. Olisin kapteeni jokaisen joukkueen, jonka pelasin (ja minä).

Olin ehdottomasti pakkomielle tämän ajan, kunnes tunsin saavani huippunsa ja rakensin vahvan tietämyksen pohjan. Sitten oli aika katsoa taaksepäin ja pohtia ja valita seuraavan tehtävänni; tämä on melko paljon, miten olen lähestynyt kaikkea mitä olen koskaan ollut kiinnostunut.

Kun olen tässä vaiheessa, en rajoita sitä, kuinka monta tuntia päivässä sitouduin edistymiseen ja oppimiseen liittyviin tehtäviin, mikä tarkoittaa, että oppin nopeasti ja edistyn nopeasti. Kun olet pakkomielle, voit siirtyä aloittelijasta edistyneeseen hyvin lyhyessä ajassa käsillä olevaan tehtävään.

Suurin otteeni täältä on, kun uppoutat jotain, etene nopeasti ja menestykää nopeasti, älä pidä itsesi takaisin tai anna kenenkään muun pidättää sinut takaisin. Chase unelmasi riippumatta siitä, kuinka hulluja he saattavat näyttää, kyllä ​​tämä voisi keskittyä pois muualta elämästäsi, mutta se on OK, voit tehdä nämä myöhemmin.

Pysykää omaksi elämäsi intohimoksi.

Valmis lopulta rakentaa tuon kaadetun kehon?

Seuraavassa kerrotaan perustavan Special Forces -elimen, joka perustuu Scott Evennettin laatimaan 7-vaiheiseen ohjelmaan.

Scott Evennett on terveys-, kunto- ja mielenterveystyön asiantuntija, joka on toiminut Australian erikoistoimintaneuvostossa (SOCOMD) Australian kommandina

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti