Tässä on kuinka monta kahvia sinun pitäisi juoda päivä pysyä terveinä

Anonim

Me kaikki tiedämme, että hyvä kahvi voi olla ratkaiseva tekijä henkisesti murhata pomosi kello 9: ssa tai heille lyyrinen heistä viime yön EPL-pisteestä.

Conor McGregor on kahvinkeitin

No, pavun ystäville, nyt on vielä parempia uutisia tutkijoilta. Southamptonin yliopiston tutkijat väittävät, että voimme todella nauttia enemmän kahvia päivässä kuin mitä aikaisemmin pidettiin turvallisena. Tarkemmin sanottuna nämä laboratoriotuotteet viittaavat siihen, että juomakahvin yleiset edut ovat todellisuudessa suuremmat kuin riskit. Ota tämä, korkea verenpaine.

BMJ: ssä julkaistu tutkimus on epäilemättä perustunut 220 muuta kahvia koskevaan tutkimukseen, ja ehdottaa, että juomisen jopa neljän kupin ruskeaa kamaa päivässä voi olla merkittäviä terveysvaikutuksia. Näihin etuihin sisältyi maksasairauden, diabeteksen, dementian ja joidenkin syöpien riskin väheneminen. Tutkimus meni jopa niin pitkälle kuin väitti, että kahvijuomat olivat vähemmän todennäköisesti kuolleet aivohalvauksesta.

Tarkasteltaessa lukuja vieläkin lähemmäksi, paljastui, että kolmesta neljään kuppiin päivässä verrattiin 17%: n vähenemiseen kuoleman mahdollisuudesta - kaikista syistä. Niille, jotka menevät kaikki ulos ja juovat jopa seitsemän kupillista päivässä? Onnittelut - olet kaukana kuolemasta räjähtävästä sydämestä tutkimuksessa, jossa vaaditaan 10 prosentin vähentyneen mahdollisuuden kuolemantapauksessa.

Luonnollisesti nämä väitteet on otettava varoen ja tieto siitä, että terveysetuudet eivät ole yleisluonteisia. Esimerkiksi raskaana olevia naisia ​​varoitetaan korkeasta kahvin kulutuksesta. Oletetaan, että sama pätee myös sydänvaivoista kärsiville (joka on eräänlainen outoa, jos yrität kuolla ei juo kahvia).

Tämä uusi tutkimus tukee British National Health Servicein kofeiinisuosituksia, joissa todetaan, että raskaana olevat aikuiset voivat kuluttaa jopa 400 mg kofeiinia päivässä. Kahvissa puhutaan neljästä muki kahvia 100mg kofeiinia per muki, kolme kupillista suodatinta kahvia 140mg kofeiinia kuppia kohden tai viisi kuppia teetä 75mg kofeiinia per muki.

Kuten Refinery29 totesi, nämä terveysväitteet perustuvat havaintoaineistoon, joka tukee olemassa olevia tutkimuksia eikä vankkoja todisteita.

"Ihmisten, olipa ihmiset polttivat tai eivät, ja kuinka paljon harjoittelua heillä oli, heillä olisi ollut vaikutusta", kertoi BBC: lle tutkimusjulkaisijan professori Paul Roderick. Hänen näkemyksensä tukee kuitenkin kahvin kulutusta.

"Elämässä on tasapaino riskien kanssa, ja kahvin kohtuullisen kulutuksen edut näyttävät olevan suurempia kuin riskit."

Ehkä kylmä kahvi voi olla vastaus?

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta