Näin vältät pelästyneestä Skinny-Fat-kehosta

Anonim

Kuvittele tämä. Sää lämmittyy ja vuosittainen pyhiinvaellus paikalliseen uintipaikkaan on täydessä vauhdissa. Immaculate ulkonevat ruumiit ovat täynnä hiekkaa, kuten koukussa valaat urheilu kuusi pakkausta, massiivinen neloset ja halpa bronzer. Ja sitten irrotat paidan.

Ihmisen ihmiselle ei pitäisi koskaan altistua myrkyllisen rasvan kiusalliselle vaikutukselle. Se on se kauhea tilaa ruumiinmuotoisessa limboissa, jossa et ole kovin rasvaa, mutta ei lihaksikas, jotta se voisi tehdä jyrsijöitä. Ajattele miehiä, urospuolisia muffinssejä ja hyytelöitä.

Onneksi on keino päästä eroon pelästyneestä laiha-rasvasta näyttää hyvissä ajoin paita-off season. Kuuntele ja hikoile sitä.

Mikä aiheuttaa ihon rasvaa?

Osa hyvistä ratkaisuista on ongelman alkuperän tunnistaminen. Ihottuma-rasva-ilmiö tulee alas ruokavalion mukaan Jordan Ponder, fitness asiantuntija ja perustaja Paramount Recreation Club.

Hän sanoo, että rasvaiset ihmiset ovat niitä, joilla on usein massiivisia viikonloppuja, töitä ja stressiä, jättäen vähän aikaa tai energiaa säännölliselle liikunnalle ja vakaan ruokavaliolle.

"Ihon rasva on seurausta korkeasta tuotoksesta viikon aikana. Päinvastoin tämä on avainasemassa. Se on johdonmukaista viikon aikana ja sitten viikonloppuna jonkin verran maltillisuutta. "

Toisin sanoen, rasvaton rasva syntyy, jos parit ilman liikunnan ilman painoarvoa. Ponder pitää sitä vain sopimattomana.

"Ihon rasvaiset ihmiset, jotka saattavat näyttää hienolta vaatteiden alla, eivät ole ylävartalon lujuutta eivätkä voi tehdä leukaa", sanoo Ponder.

"Hieman isompi henkilö, joka lyö kuntosalilla ainakin on vahvuus ja koordinointi. Ihon rasva on vähäisen lihasmassan puuttuminen. "

Kuinka päästä eroon iho-rasvasta

On olemassa tiettyjä tapoja kohdistaa rasvahappojen vaikutukset ja kaikki alkaa liikkeentunnistasi vaihdettaessa korvaamalla joitakin sydänliikkeitä nostamalla painoja.

Unohda painosi

Mitä iho-rasvaiset miehet pitäisi keskittyä on niiden kehon rasvaprosentti, koska tämä ominaisuuksia ulkonäköä laihdutus-rasvaa. Ihon rasvaiset elimet kuljettavat noin 16-25% kehon rasvaa ja ihanteellinen on saada nämä luvut alas 9-12%. Tämä tekee määritelmän kehollemme mukaan lukien rintakehäsi ja absosi.

Suorita vähemmän, nosta lisää

Cardio on hyvä sydän ja yleinen kunto, mutta se ei tee mitään etuja täyttää, että XS T-paita, jos se on kaikki harjoituksen teet. Nostopainot ovat nopein tapa korvata rasva lihaksissa rasvattomien kavereiden kanssa.

Ponder sanoo, että tekemällä push / pull-jalkojen harjoituksia, kuten kaksikymmentä työntövoimaa maasta, on hyvä paikka aloittaa. Sieltä on ydinvoimaharjoituksia, kuten pull ups, deadlifts, burpees ja muut hybridi liikkeitä, jotka auttavat sinua näyttämään leikkaus mahdollisimman nopeasti.

"Perustavan perustan luominen on tavoite siitä, olisiko se laajennuksia tai istuimia", sanoo Ponder.

Kun voimaharjoittelu on täydessä vauhdissa, muista vaihtaa harjoitukset jatkuvasti tai lisätä painoja ja toistoja niin, että lihakset kasvavat. Se on niin helppoa kuin vaihtaa palkki käsipainot. Jos sinusta tuntuu kipeä jälkikäteen, teet sen oikein.

Kick ruokailutottumuksia

Ihon rasvan pelastaminen on yhdistelmä harjoitusta, johdonmukaisuutta ja ruokavaliota. Toisin sanoen vähennä juomista, tupakointia ja ruokailua. Pohdiskaa, että lihavuuden välttämiseksi pientä annosta ruokitaan kolmesta viiteen ateriaa päivässä - ihanteellisesti viisi.

"Se on aamiainen, aamu-tee, lounas, iltapäiväteetä ja illallinen. Ihmisrasvaiset ihmiset jättävät aamiaisen, kahvia, hedelmää, sitten mahtavan lounaan, kuten thai-takeaway. "

"Sen jälkeen he eivät todellakaan syödä paljon, tule kotiin, juo ja sitten potkaista illalliselle."

Huono idea. Ihon rasva on aikapommi asiantuntijoiden mukaan. Kuten Ponder selittää, harvoin näet monia keskiajan ikäviä, laiha-raskaita ihmisiä - he menevät joko alamäkeen tai paranevat.

Lopeta oleminen laiska

Ihon rasva on erittäin helppo päästä eroon suhteellisen lyhyessä ajassa (10 viikkoa), mutta kysymys johtuu siitä, että rasvaton rasvaiset miehet ovat laiskoja aluksi. Tämä pidentää laihdutuskuoren kestoa kuukausina ja vuosina.

Sellaisena, syöminen huonosti ja syöminen hyvin vähän on taustalla syyllinen kun juominen ja tupakointi yhdistää tämän.

"Jos ne ovat johdonmukaisia, tulokset ovat erittäin nopeita", sanoo Ponder.

"Heillä ei ole painonsiirtoa, joten säätiön vahvuus voi tulla melko helppoa neljässä kuuteen viikkoon kurinalaisuudesta."

Joten liikkua, sinä upea laiha-rasvaa paskiainen. Katso nämä yksinkertaiset harjoitukset, jotka saavat sinut isomman ja nopeamman.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta