Hiustenlähtö ei ole loppu, tässä on käytettävä sitä, kun menet sitä

Anonim

Se vaikuttaa noin 70 prosenttiin miehistä heidän elinaikanaan. Ja 25% miehistä näyttää ensimmäiset merkit siitä, että kypsä vanhuus on 30 vuotta. Puhun miehen kuvakudosta tai hiustenlähtöä . Koska harvennus kruunun tai temppelien ympärillä on täysin puhaltava kalju, tilastot osoittavat, että et ole yksin folaalisesti haasteellisia.

Olkoon keskustelukysymys ja opimme ympärillämme jokapäiväisessä elämässä - päätä.

Miksi hiustenlähtö tapahtuu?

Hiustenlähtöä aiheuttavat sekä ympäristö- että geneettiset tekijät. Huono ruokavalio, stressi, eikä huolehtia itsestäsi yleensä, kuuluvat entiseen luokkaan; kun taas jälkimmäinen on perinnöllinen eikä siksi voida hallita.

Tämäntyyppinen hiustenlähtö määrittyy miespuolisen lihaksen kaljuuntumisen tai androgeenisen hiustenlähtöisyyden vuoksi ylimääräisiksi dihydrotestosteronin (DHT) tasoiksi, mieshedoniksi, joka aiheuttaa follikkeleiden heikkenemisen ja lopettamisen kokonaan.

Kun valmistaudut tulevaa kaljuuntumista varten, katsokaa sukunimiäsi - etenkin äidin isoisäsi. Hiustenlähtögeenin (kuten korkeudestasi) sanotaan huoltavan olevan äidin puolella, joten katsokaa hänen isänsä osoituksena siitä, kuinka kauan olet jäänyt.

Riippumatta siitä, onko tämä tosi vai ei, olet todennäköisesti yksi seitsemän out of the-kymmenestä miehistä kokea jonkinlaista hiusten ohenemista tai menetys elämässäsi.

Sinun täytyy hyväksyä se

Sinun hiusrajaasi on noussut tuuman viimeisen 12 kuukauden aikana ja olet alkamassa paranoidia; peiliin katsomatta jonkinlainen merkki siitä, että se ei ole niin. Sitten kaverit tekevät ohimenevän "kaljuisen" vitsiä, kun hiukset ryöstää estämään suihkun tyhjennystä pestäessäsi lukkoja. Se on tapahtumassa. Sen sijaan paniikki (stressi aiheuttaa hiustenlähtöä, muista?), Saada otteen.

Hiukset eivät tee miestä, se on vain luonnollinen voimavara, kuten leveät hartiat tai voimakas leuka. Ottakaa mukavasti se, että jotkut maailman "seksimäisimmistä" miehet ovat kaljuja tai kalpeita (kuulleet Jude Law, Bruce Willis tai Jason Statham?). Nauraa 24 tuntia ja jatka.

Tässä on muutamia vinkkejä kaljuuntuneille kampauksille, miten päästä hiustenlähtöön ja näyttää hyvältä.

Muotoilu ja valmistus

Styling harvennus hiukset vaatii hyvä hiusten paksuuntuminen shampoo (Kiehl's, Swell tai Aveda ovat muutamia esimerkkejä) lisätä kukin follikkelia. Käytä leveää hammasta kampaa varovasti kampaamaan paksunnetun muotoilusuihkeen läpi ja seuraa sitten hyvällä puhalluskuivalla (tuuli nostaa hiukset ja lisää tilavuutta). Käytä kevyesti mattapohjaista tuotetta (ei öljypohjaista) ja sekoita säikeet täydellisempiä ilmeitä.

Vinkki: Vältä kokonaan hiusten pyyhkimistä tai hiusten harjaamista (varsinkin silloin, kun kosteat hiukset ovat heikoin silloin).

Smooth Receder

Kun hiuslinja alkaa hiljentyä, on aika mennä lyhyeksi. Päätä hyvämaineiseen parturiin tai kampaamoon ja tilaa seuraavat: Lyhyt takaisin ja sivuille leikatut yhdellä tai kahdella tuumalla pituus ja sivun pituus tuumalla. Pelin tarkoituksena on pitää sivut ja taaksepäin lyhyemmät luoda "paksumman" hiuksen illuusion päälle. Tämä sopii hyvin niille miehille, joilla on kaljuuntuneisuus, tai niille, joilla on yhä suurin osa hiuksistaan ​​kruunun, selän ja sivujen kohdalla.

Military Buzz Cut

Häikäisyn leikkaus on erityisen hyvä, jos hiukset alkavat ohut kruunun ja pään päällä, jolloin sinusta tuntuu enemmän kuin munkki kuin mies. Häikäisyn leikkaus antaa sinulle puhdas, mutta silmänkestävä ilme, jonka aurinkopituus riippuu siitä, kuinka kovaa kaljuuntumista on. Pyydä all-over-parranajokonetta, jossa on 3 tai 2 partakoneen pituutta.

Nämä kaljuuntuneiden kampausten ulkoasut eivät vaadi mitään muotoilua, joten se on helppokäyttöinen, huono-look etsiä kaljuuntuneelle miehelle.

Naked Shave

Allekirjoittava ulkoasu, alaston parranajo on yksi kaljuuntuneista kampauksista, joka sopii hyvin miehille, jotka ovat hyvin kaljuisia ja vähän tuntevat hiukset suurimmalla osalla päänsä. Pyyhi parturi jälleen kerran tähän (älä tee kotitöitä, kunnes etsit ammattitaitoista apua), jossa stylisti voi suorittaa terävimmän parranajon iholle ilman virheitä.

Nyt kalpealla päänahalla varmista, että kosteutet päätä suihkun jälkeen ja säännöllisesti avaa sen, jotta se pysyy puhtaana ja ilman nukkaa.

Au Naturale

Jotkut miehet haluavat olla vähän hiukset päässään, pelkäämään katsomaan kuin kokoukseen kokonaan ajeltu. Vaihtoehtona on antaa minkä tahansa hiukset, jotka olet jättänyt kasvaa, pitämällä se leikattuna ja siistinä. Ompelu parturiin joka neljäs viikko on välttämätöntä, pitäen hiukset hoidettuna ja kesytettyinä.

Tämä menetelmä herättää luottamuksen siihen, että luonto kulkee sen suunnassa ja työskentelee hiukset, joita sinulla on jäljellä. Lisäksi se on touch bohemian ja artsy - jos olet niin sovi.

Ei "Comb Over"

Vältä "comb-over", kuten sitä ei koskaan ollut. Se ei ole vaihtoehto tyylikkäälle pojalle. Ei ole piilossa sitä tosiasiaa, että olet kaljuuntunut päälle, joten pidä sivut lyhyt alhaalla hiusten alueet kaljuja vastaan. Kampaaminen huutaa luottamuksen puutetta ja kuten kengännauha, itse asiassa korostaa kaljuuntasi. Ihmiset näkevät sen läpi.

Ryhdy Kasvohoito Heroiksi

Paljon julkkiksia harvoin hiuksiin tarttuvat kasvojen karvat. Hiukset leuan, leuan ja poskien ympärillä kiinnittävät huomiota kaljuuntuneesta päästään. Tärkeää on huomata, että viikset ja kavioeläimet toimivat parhaiten, toisin kuin lumberjack-parta. Täyspuhallettu parta lisää liikaa painoa pään / kasvon alaosaan, varsinkin kun se on yhdistetty kaljuun päähän.

Ja muistakaa aina.

Hiukset eivät ole kaikki. Kyllä, se on tullut valtava osa miesten grooming kanooni viime vuosina, mutta olemattomat hiukset lievittää sinua stressin muotoilu se joka aamu.

Sen sijaan, että yrität karvatyttää hiustenlähtöä, keskittykää aikaa ja huomiota töiden tai viikonlopun tappiolentojen järjestämiseen - jättäen työtovereit ja ystävät, jotka haluavat, että he näyttivät sinusta - hiukset tai hiukset.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta