Kuntosalivirheet, jotka varmistavat, ettet koskaan näe voittoja

Anonim

Terveys- ja kuntotavoitteiden saavuttaminen vie enemmän kuin murskata kuntosalilla tuntia päivässä ja lisätä kalaa ruokavaliolle. Kävele painotalon ympärillä ja näet paljon harhaanjohtavia harjoitteluyrityksiä. Nämä kaverit eivät ole vain asettamalla itsensä vaaraksi loukkaantumisesta, he tappavat harjoittelun pisteen ensiksi.

Älä ole tuo kaveri. Alla on neljä yleistä, ja joskus vaarallista, kuntosalin virheitä, jotka voisivat tappaa edistymisesi.

Arvonmääritys yli laadun

Olet nähnyt kaverit, jotka näyttävät elävät kuntosalilla, mutta sinun ei tarvitse peittää makuupussia pukuhuoneessasi edistymään. Intensiteetti on enemmän kuin harjoittelun kesto.

Sinun on parasta mennä täyden kaasun puoleen tuntiin kuin puolet siitä 2 tuntia. Säästät aikaa ja parannat harjoittelua, jos työnnät itsesi työskentelemään korkeammalla intensiteetillä. Toisin sanoen, se ei ole kuinka monta minuuttia laitat, se on mitä teet niiden kanssa, jotka laskevat.

Liian paljon korostusta numeroilla

Toisin kuin pankkitilisi, suuremmat numerot eivät välttämättä ole parempia harjoittelun suhteen. Kilpailukykyinen puolesi voi halutessaan näyttää keinona vetämällä ulos 100 painaa tai pinoamalla enemmän painoa, mutta vastustaa kipeästi.

Lisää stressiä elimistössä kuin se on valmis käsittelemään on varma tapa aiheuttaa vahinkoa ja asettaa edistymisesi takaisin. Ole kärsivällinen, lisää painoa ja toistoa vähitellen, ja asutte nostaaksesi toisen päivän.

Vain vahvuus

"Venyttely on sissiä varten. Todelliset miehet nostavat painoja. "Tämä asenne luo epätasapainoisen harjoittelun, joka lisää loukkaantumisriskiäsi ja estää etenemistäsi.

Et halua laiminlyödä suuria alueita kiinnittämällä vain yhtä harjoitustyyppiä (esim. Vain vahvuus). Voimaharjoittelijat tarvitsevat sydän. Kestävyysharjoittajat tarvitsevat voimaa. Ja jokainen voi käyttää venyttelyä tai joogaa rakentaa joustavuutta ja nivelten liikkuvuutta.

Ajattelu Tulokset tapahtuvat vain kuntosalilla

Harjoitus on kriittinen pala terveys- ja kunto-palapelistä, mutta se on silti vain pala. 23 tuntia päivässä, että et ole kuntosalilla, yhtä paljon, jos ei enempää.

Juna kovaa, syödä oikein, juoda runsaasti vettä, saada laadukasta unta - hyvin monipuolinen lähestymistapa terveyteen on välttämätöntä todellisen kehityksen saavuttamiseksi. Paras tapa saada ylimääräinen kunto pitkällä aikavälillä on luoda elämäntapasi tukemaan tavoitteitasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta