Opas maailman parhaille sneaker-myymälöille

Anonim

Upea paskiainen elämä ei ole koskaan täydellinen ilman paria tuoreita jalkoja auttaakseen häntä kulkemaan tämän suuren huonoon maailmaan. Nosta näitä jalka-haju-höyryjä, jotka houkuttelette rakastava sukukypsä - tänään puhumme lenkkareista, elementtiä, jonka tämän maailman miehet ovat kasvaneet.

Kuten kohtaus, joka on tullut yksi lopullisimmista streetwear liikkeistä viimeisen puolen vuosisadan, sneakerheads jatkaa keskustelua ja selvittää jokainen uusi julkaisu suurista valmistajista. Kaikki mitä me välitämme juuri nyt on, mistä saada ne ennen kuin ne päätyvät eBayen neljä kertaa RRP.

Tässä ovat maailman parhaat online-sneaker-myymälät, jotka pitävät jalat onnellisina.

ystävät

KITH on yksi tunnetuimmista nimistä sneaker-pelissä tänään. New Yorkin suuren savun pohjalta ja lukemattomien sneaker-yhteyksien tukemana brändejä kuten Nike, Adidas ja paljon muuta, KITH tarjoaa laajan valikoiman julkaisuja, olivatpa sitten kaikkein hyped kenkiä tai jotain hieman hämärämpää. Ne toimittavat myös kansainvälisesti useimmille lenkkareille.

Tuotemerkit: Nike, Adidas, New Balance, Asics, Saucony, Diadora, Y-3 ja paljon muuta

SHOP KITH

Sneaker Politiikka

Koot eivät normaalisti kestä yli 3 tuntia erittäin halutuimman mallin vapauttamisen jälkeen. Siksi on aina tärkeää tietää, kuka muu varastoi kultaisen tohvelin, jota olet. Sneaker Politics on yksi näistä paikoista. Yhdysvalloissa sijaitseva myymälä tarjoaa huikean luettelon paitsi tunnetuista suurista nimistä. Ne myös toimittavat kansainvälisesti, kuten muutkin täällä.

Tuotemerkit: Adidas, Asics, Lacoste, New Balance, Nike, Puma, Reebok

SHOP SNEAKER POLITICS

END vaatteet

END Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevat vaatteet ovat tärkeä tekijä ei vain sneaker-näyttämöllä vaan myös yleisessä ylellisessä streetwear-kohtauksessa. Nämä kaverit ovat jatkuvasti ajan tasalla viimeisimmistä sneaker-julkaisuista ja jopa sivuilla, jotka ovat omistautuneet laskeutumaan ylellisimmistä pudotuksista, jotta voit taistella hypebeasten kautta julkaisupäivänä. He tekevät myös kansainvälisiä toimituksia ja pitävät kunnollisia myyntejä satunnaisesti.

Tuotemerkit: Asics, yhteishankkeet Converse, Maison Margiela, täyttöosat, Rick Owens, Saint Laurent, Valentino, Y-3, Thom Browne

SHOP END CLOTHING

Ylilyönti

Todellisten streetwear-potkujen purkulaitteet, joiden ansiosta heidän suunnittelunsa eivät puhu, eivätkä markkinointi luonnollisesti ansaitse Overkilliä. Heidän sneaker-valikoima ulottuu ulkoilusta rullaluistelusta tennikseen takaisin. He perustuvat Euroopassa ja tarjoavat kansainvälisen merenkulun.

Tuotemerkit: Adidas, Nike, Asics, Reebok, New Balance

SHOP OVERKILL

Sneakerboy

Australian ensiesiintymis maailman halutuimmista lenkkareista löytyy Sneakerboyista. Chris Kyvetoksen johdolla hänen ylellinen sneaker-konseptinsa tiilissä ja laasti on varmasti viileä, mutta se on verkossa, missä tarjoukset tehdään. Sneakerboy tuo eksklusiivisia julkaisuja ja iso nimi sneaker -malleihin australialaisille asiakkaille intuitiivisella online-järjestelmällä, jonka avulla ihmiset voivat kokeilla kengät varastossa ennen vahvistamista ostoksen kautta sivuston kautta. Muutaman viikon kuluessa lenkkarit saapuvat kotiovellesi. Helppoa rahaa.

Tuotemerkit: Alexander McQueen, AMI, Balenciaga, Buscemi, yhteishankkeet, täyttöosat, Raf Simons, Nike, Rick Owens, Reebok, Valentino, Y-3

SHOP SNEAKERBOY

Korkeimmat & alhaiset

Toinen luotettava nimi online-sneaker-näyttämöllä on paikallinen pelaaja Highs & Lows. Nämä kaverit varasivat vain kuumimmat mallit yhdessä vaikeiden julkaisujen kanssa. Heidän tiukka valikoima valikoiduista tuotemerkeistä helpottaa jäljittämistä ja paikallislähetys tarkoittaa, että se ei tuhoa elämääsi.

Tuotemerkit: Adidas, Nike, Reebok, Converse

SHOP HIGHS AND LOWS

Solebox

Saksan Solebox on yksi hieno paikka lyödä, jos kaikki suosittuja paikkoja on myyty suosikki sneakeristä. Heillä on melko miellyttävä valikoima joidenkin mallien ollessa näkymättömiä alueen osissa. He tekevät kansainvälistä merenkulkua.

Tuotemerkit: Nike, Adidas, Diadora, Asics, Reebok, Puma, New Balance, Saucony

SHOP SOLEBOX

Footpatrol

Yhdistyneestä kuningaskunnasta Australian ja lähes kaikkiin tärkeimpiin alueisiin maailmassa Footpatrol on online-paikka, jolla voittaa, jos olet sneaker-maailman suurien pelaajien jälkeen. Heidän listansa uusista ja yksinoikeudella julkaistavista lenkkareista on naurettavaa ja ne ovat valmiita lähettämään yhtä nopeasti kuin heille ilmoitetaan. Haluatko alennuksia? Pidä hengästyttääsi vähän aikaa ja saatat löytää pienemmän hyped-sneakerin kokoasi huomattavassa hinnanalennuksessa. Big merkkejä ja viimeisimmät lenkkarit - mitä enemmän ihminen haluaa.

$config[ads_text5] not found

Tuotemerkit: Adidas, Nike, Asics, Reebok, New Balance

SHOP FOOTPATROL

Atmos

Japanissa on yksi kohtauksen kaikkein omistettu streetwear-ja sneaker kohtauksia, joten ei ole ihmeellistä löytää Atmos käsitellä joitakin japanilais-maustettu kengät voit päästä jalat sisään Japanin yksinoikeudella mallit yhdistää joidenkin maailman halutuimmista julkaisuista .

Tuotemerkit: Onitsuka Tiger, Nike, Brooks, Converse, Diadora, Fred Perry, Le Coq Sportif, New Balance, Supra-jalkineet

SHOP ATMOS

JD Sports

Toinen UK: n sneaker-jälleenmyyjä on myös yksi maan vanhimmista. Vuodesta 1981 lähtien JD: llä on laaja valikoima kenkiä, joilla on rajoitettu painos sekä eksklusiiviset mallit sekä Adidakselta että Nikeilta. Myynti on johdonmukainen ympäri vuoden, joten voit voittaa tavaraa tai säästää kuljetusta, jos onnistut noutamaan kunnollisen parin.

Tuotemerkit: Adidas, Nike, Asics, Puma, Converse, Diadora, Fred Perry, Lacoste, Le Coq Sportif, New Balance, Supra

SHOP JD SPORTS

voittamaton

Juoksijoilla on ollut vuodesta 2002 alkaen pyöräillen ja käsitellä joitain kohtauksia hienoimmista potkuista. Niiden valikoima on melko laaja ja sisältää loistavan yhdistelmän ainutlaatuisia katutapoja, jotka ovat yksinoikeudella muotoiltuja. Toimitus on saatavana myös useimmille paikoille ympäri maailmaa.

$config[ads_text6] not found

Tuotemerkit: Nike, Adidas, Asics, Converse, New Balance, Reebok

SHOP EI KÄYTÖSSÄ

titolo

Titolo on säännöllinen suosikki meidän D'Marge, koska he toimittavat uusimmat potkuja kerta toisensa jälkeen, kun muut paikat ovat näennäisesti loppuunmyyty. Sen lisäksi, että tarvitset selvittää valuuttamuunnoksen, kaikki muu on melko suoraan eteenpäin, kun kansainvälinen toimitus on saatavilla ja säännöllinen myynti varmistaa, että voitat hyvän tarjouksen.

Tuotemerkit: Nike, Adidas, Asics, Converse, Diadora, Le Coq Sportif, Uusi Balance, Puma, Reebok, Saucony

SHOP TITOLO

MR PORTER

Online-kohde niille, joilla on syvät taskut ja ylellinen tarve ylpeästi tarvitsevat vain MR PORTERin. Useimmat eivät tiedä, mutta heillä on myös tiukka sneaker-osio, joka vain varastoi hyviä juttuja - yksinoikeudella julkaisut Nike ja Adidas yhdessä joidenkin Italian ylellisin sneaker nimet. Sinun täytyy liikkua nopeasti hakemaan kengät, koska ne eivät kestää pitkään MR PORTER: lla.

Tuotemerkit: Nike, Adidas, Lanvin, Paul Smith, Balenciaga, Tod's, Akne Studios, Converse, Gucci, Valentino, Maison Margiela, Zegna

SHOP MR. PORTER

Sneakersnstuff

Ruotsista kotoisin oleva Sneakersnstuff on online-kauppapaikka, joka vastaa uusimpiin trendeihin tekemättä vaikeita asiakkaita. Ne tarjoavat naurettavan valikoiman kenkiä, mukaan lukien ylellisiä malleja, jotka riittää pitämään kaikki aikuiset miehet tossut fetissi onnellisina. Myynti on myös melko yleistä tässä, joten muista tarkistaa satunnaisesti ennen kuin maksat merenkulusta. Saatat saavuttaa paremman tarjouksen kuin aiot.

Tuotemerkit: Adidas, Y-3, Asics, Converse, FILA, Le Coq Sportif, Uusi tasapaino, Nike, Puma, Reebok

SHOP SNEAKERSNSTUFF

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista