Opas Melbournen parhaaseen häät & Made To measure Suits

Anonim

Yksi tärkeimmistä miehen elämässä olevista omaisuuksista on räätälöity puku, joka istuu sangen vaatekaapissa palkittujen kellojen ja unohdettujen valokuvien vieressä.

Koska on vaikea löytää sopivaa pukua nykymaailmassa, olemme ottaneet vapauden päästä eroon hakatuista telineistä etsimään Melbournesta hienoimpia mittatilaustyönä ja tekemään mittasuunnittelua. Nämä ovat parhaita räätälöityjä puvut, joita Melbourne on tarjonnut.

Sarti Tailors

150 Lonsdale Street

Niille miesten puku, joka on todella erityinen, pudota Sarti Tailors. Heidän asiantuntijaryhmänsä ovat ylpeitä hienoimmista vaatteista telineen ulkopuolella varmistaakseen, että voimakas lausunto tehdään, kun poistut yhdestä pukuistasi. Saavuttaakseen tämän tason räätälöityjen ja mittasuunnitelmien avulla, Sarti luottaa yli 100 vuoden kokemukseen kollektiivisesta kokemuksesta. Ja kyllä, he tekevät myös hääpukuja.

Tuotemerkit: Sarti

American Tailors

68 Bourke Street

American Tailors perustettiin vuonna 1950 aikana, jolloin kaikki asiat amerikkalaisia ​​pidettiin rohkeina ja moderneina. Vaikka tämä ei todellakaan voi olla nykyisessä todellisessa maailmassa, niiden puvut pysyvät uskomattoman vahvoina, kun heidän maineensa tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaasta ja ammattitaidosta. Kaupan pienikokoinen tila on intiimi ostokokemus, kun taas materiaalit omille vaatteilleen ovat peräisin koko Euroopasta.

Tuotemerkit: American Tailors

Ermenegildo Zegna

Kauppa 1, 45 Collins Street

Erinomaisen sovituksen toimittajat eivät tarvitse päästä Eurooppaa pärjäämään. Melbournen ikioma Ermenegildo Zegna -kauppa on toimittanut hienoimpia mittatilaustyönä tehdyissä mittatilaisuuksissakin moitteetonta käsityötä. Lisäksi puhdasta eurooppalaista charmia, asiantuntevasti räätälöityjä puvut valmistetaan myös australialaisesta puusta ja suunniteltu siten, että miehet näyttävät olonsa pitemmältä, ohuemmilta ja laajemmilta. Valmis tuote ei ole halpa, mutta ei myöskään brändin ammattitaidon allekirjoituslaatu.

Tuotemerkit: Zegna

Suit Shop

1A Crossley Street

Suit Shop vaatii henkilökohtaisia ​​varusteita, jotka takaavat oikean istuvuuden, joten varaus etukäteen on välttämätöntä. Patrick Johnson valmistaa räätälöitä P. Johnson Tailorsin, joten se on melko tukeva panos, että nämä kaverit tietävät, mitä he tekevät. Puku kestää noin 4-6 viikkoa saapumisen jälkeen.

Tuotemerkit: Suit Shop

Carbone Master Tailors

297 Lygon Street, Brunswick

Melbournen isän ja pojan Power duo Pino ja Dominic Carbone omistavat tämän perheyrityksen lupaukset premium-kankaista kaikissa omissa vaatteissaan. Vielä tärkeämpää on, että ne noudattavat kolmea pääperiaatetta sen rakentamiseksi: laadun, yksityiskohtien ja vanhojen koulujen tyylikkyyden tarkkailu, jota et löydä muualta. Vuonna 1959 perustettu pari on asettunut vakavaksi kilpailijaksi paikallisessa räätälöinnissä. Ne sopivat myös häätpukuihin, muodikkaisiin vaatteisiin, mittatilaisiin paitoihin ja nykyaikaisiin päällystakkeihin.

Tuotemerkit: Carbone Master Tailors

P. Johnson

1 Crossley Street

Patrick Johnson ja Tom Riley ovat kauniita herroja, jotka ovat tehneet P.Johnsonin nimen tänään. Tiimi ohjaa asiakkaita kaiken ja kaiken kautta, kun kyseessä ovat mittatilaustyönä tehdyt tilaukset mittauksista, kankaista ja tyyleistä. Nämä tiedot viedään sitten Eurooppaan, jossa mittatilaus tulee elämään.

Tuotemerkit: P. Johnson

RELATED: Opas Sydneyn parhaan pukukorvaajille

Joe Black

149 Little Collins Street

Joe Black on ylpeä voidakseen luoda kaikenlaisia ​​miehiä sopiviksi, olitpa ammattitaitoinen räiskintä tai asianajaja.

Joe Blackin mittatilaustyönä tehdyt sovitukset sopivat kestämään, kun taas heidän myymälänsä on kuin miehen luola, joka on varastoitu mallasalilla ja kylmällä olulla kuulemisen aikana. T-perinnön paras ominaisuus? Räätälöidyt puvut ovat valmiita vain neljän viikon kuluttua kuulemisesta - täydellinen niille viime hetken tapahtumille.

Tuotemerkit: Joe Black

Oscar Hunt

43 Laitteiston kaista

Jos olet mies, joka kaipaa maskuliinista vähittäiskaupan ympäristöä, jota ympäröivät kaikki asiat sartorial, niin Oscar Hunt on sinun nimetty haunt. Heidän tehdyt toisiinsa sopivat puvut ovat täynnä asiakkaita, jotka pystyvät kokeilemaan kokoelmia tai sovittamaan muovi-nahkakaappien väliin. Monimuotoisuus on myös Oscar Huntin voittaja, joka pyrkii toimittamaan valmiit puvut, jotka heijastavat henkilökohtaista tyyliä.

Tuotemerkit: Oscar Hunt

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta