Opas farkuille tuotemerkkejä täydelliseksi sovittamiseksi

Anonim

Cowboista hippeihin, indie rockereista preppy jocks, farkut ovat yksi muotituote, joka on ylittynyt aika, sukupuoli ja monet muoti vaatekaappi. Siksi löytää parasta farkut tuotemerkkejä miehille on edelleen oh-niin tärkeä nykyään.

Mutta denim farkut "avoimuus massojen ei tarkoita ostaa pari tulee luonnollisesti. Kun on aika ymmärtää sopivuus ja kangas, se on välttämätöntä. Tämän jälkeen tulee brändäysvalmistaja, joka nauttii täydellisesti istuvuuden ja kudoksen näkökohdat. Tai voit vain saada farkut räätälöidä ja tehdä-to-mitata.

Onneksi on opas parasta farkut tuotemerkkejä miehille perusteellisesti tutkittu ja kirjoitettu sinulle.

Ennen kuin lähdet sukellukseen parhaan tavaramerkin farkkiksi, tutustu denimspiraatioon. Valikoidemme kuvilla pitäisi olla aivosi tikittää mitä on viileä ja mikä on huono miesten farkuissa.

Vanquishin denim

Hyvät farkut ja japanilaiset käsityöläiset ovat kuin kaksi herneenpalaa, jotka eivät saisi olla shokki, kun tarkastelet Vanquishin japanilaista tuotemerkkiä Denim. Kunnianhimoinen miehistö, he ovat asettaneet itselleen tavoitteen "muodostaa tyylikäs maskuliininen ihanteellinen". Tämän tavoitteen edistämisessä he tuottavat streetstyle-innoitusta denimistä, joka on oikeassa kotonasi go-to-sneaker / tee combo -assuilla. Heidän suosituin linja on jatkuva yhteistyö Fragmentin kanssa, mutta he käyttävät usein kollaaseja - varmistaen, että heidän denim ei mene ohut ja aina on jotain omituista tarjota ihmisille. Pidä silmällä uusia yhteistyökumppaneita koko vuoden ajan, jotta voit virkistää streetwear-vaatekaappisi (koska taivas kieltää, että saat kiinni tavaroista kahdesti).

OSTA NYT

Rag & Bone

NYC-pohjainen Rag & Bone ovat nuorempia kuin jotkut heidän kilpailijoistaan, aloittaen vuonna 2002, mutta se ei tarkoita sitä, että he tulevat lyhyiksi. Offshore-tuotannon maailmassa R & B valmistaa edelleen joitakin linjojaan New Yorkissa, käyttäen huippuluokan kudelaa epäonnistumatta. Rag & Bone on inspiraationsa puhdasta, perintöä räätälöimä, mutta silti tarjoaa kestävää raakanahkaa kavereille, joilla ei ole ylellisyyttä istua työtuolilla koko päivän. Alunperin vain pari Manhattanilla sijaitsevaa myymälää, Rag & Bone on juuri laskeutunut alas, joten postimaksuista ei ole rasitusta - voit pakata itsesi David Jonesin parissa.

OSTA NYT

Haltioissaan

Teidän on todennäköisesti tullut selvemmäksi, että Japani johtaa taistelua tuottaessaan ankaraa denimä, joka voisi selviytyä Armageddonin ydinvoimasta. Spellbound kuuluvat kolmanneksi vanhin japanilainen denim-valmistaja, Domingo Company (myös kannattaa etsiä ei-denim-pakki). Heidän tyylinsä on taipuisan jyrkän päädyn ansiosta, mikä tekee heistä vankan valinnan kovan päivän ajan vaunuun tai polkupyörään. Spellbound on ylpeästi valmistettu Made in Japan -merkinnöistä, ja farkut ovat yleensä 14oz, joten ne ovat monipuolinen keskikokoinen rakenne, joka ei päästä sinua alas mihinkään ilmastoon tai aikaan vuodesta. Kilpailukykyinen hinnoittelu, joten ehdottomasti kannattaa katsoa.

OSTA NYT

Albam

Albam yhdistävät englantilaisen valmistajan vakaa kädet japanilaisilla tuottajilla valituilla blue chip-denimillä. Ne tarjoavat pienen, kurutetun valikoiman denimä, jolla ei ole hienoja ompeleita, rippauksia tai yksityiskohtia, jotka heikentävät heidän ei-hölynpölyttömyyttään, hyödyllisyyttään. Se sopii erinomaisesti päiväsaikaan, ja se on tehty siten, että sinun ei tarvitse huolehtia toisen matkan tekemisestä kauppoihin pian. Albam ei ole missään Aussie-myymälässä, mutta niin hyppää herra Porteria korjasi, jos et ole menossa katsomaan Big Benia milloin pian.

OSTA NYT

Balmain

Balmain on alkanut sodanjälkeisen Pariisin jälkeen, kun se on noussut korkean tason kilpailukykyisiin tikkaisiin vuodesta 1945. Ennen kuin saatat surkeutua, Balmain ei ole sellaista huippumuotia, jota näet vain kiitotiellä tai valokuvissa. Nykyinen kokoelma on melko minimalistinen, hillittyjä ja ohutta räätälöintiä. Katsomalla denimia, heidän biker-farkut eivät näytä paikoiltaan napin painalluksella tai tavallisella tee-sivulla. Helppo sisällyttää olemassa olevaan vaatekaappiin, ilman että katsot juuri lähtenyt Pariisin muotiviikolta. Nyt mainitsin, että Balmain on ylellinen tuotemerkki, eikö? Balmain-farkut voivat asettaa sinut takaisin suureen, joten työskentele vakavalla budjetilla ennen sitoutumista pariin.

OSTA NYT

Nudie Farkut

Ruotsin brändin Nudie Jeansin eetos on kyse kertomuksesta. Nudit-parin kaltainen omien merkkien kautta toistuvasti heittäytyvät, ainutlaatuiset tyypillisesti käyttäytyvän kaverin elämäntapaan ja käyttäytymiseen. Jokainen pari siis on erilainen. Näinä päivinä, käsi kädessä pari nudista on tullut jotain sartorial rituaalin kautta; hieno naurettava nauhoitus, että tunnet yrityksesi (tai teeskentele). Nudie toimii myös eri kaupungeissa eri puolilla maailmaa toimivien korjaamojen kautta, kätevä lahja niille kaverille, jotka ovat työntäneet pakettiaan aivan liian kauas ja joilla ei ole takanaan ammattitaitoa (joka on useimmiten meistä) .

OSTA NYT

Dolce & Gabbana

D & C on yhteistyössä Italian suunnittelijoiden Domenico Dolcen ja Stefano Gabbanan kanssa. D & C tunnetaan upeasta kiitotienäytöksestä, että normaalit kaverit, kuten sinä, eivät koskaan saa kutsua. Tämä syrjään ylellinen tuotemerkki tarjoaa valtavan valikoiman denim lähes kaikkiin mahdollisiin tapahtumiin. Olen tosissani. Jos et löydä sitä D & C: llä, olet luultavasti epäedullinen perfektionisti, jolle kukaan ei nauti ostoksista. Löydät suoran jalkaiset ahdistetut farkut, jotka sopivat täydellisesti laiskanpäivään, ohut, sopivan valkoisen vaihtoehdon vieressä, joka näyttää mustardilta, jossa on cocktailtapahtumaa. Yhdistämisominaisuus on Made in Italy -tunniste, joten sinun on näyttävä melko vaikealta valmistusprosessin vikaantuessa. He ovat hinnoitteluasteikon yläpäässä, mutta viikonloppu oluista luultavasti asettaa sinut investointiin.

OSTA NYT

Levin

Levi's ovat tämän luettelon vanhin Jean-yhtiö. Kädet alas. Ne vievät mukavasti jopa vanhimmat brändit täällä vuosisadalla. HQ'd San Franciscossa, Levi's ovat pohjimmiltaan amerikkalaisia, kuten baseball ja korkean kalorien välipaloja. Leevin oli vastuussa sininen farkut räjähdyksestä joka puolella Amerikkaa 1900-luvulla, ja erottuva brändäys, joka on heti tunnistettavissa niille meistä, jotka ovat olleet kauppoihin jossain vaiheessa vuosituhannen vaihteessa. He ovat täällä hyvästä syystä. Kuten useimmilla ihmisillä, sinulla on todennäköisesti muutamia hyviä tarinoita erästä tuhoutumatonta 501: ta, joita olet viilannut lian läpi erilaisissa onnettomuuksissa. Vaikka niitä ei enää valmisteta yksinomaan Amerikassa, voit silti olla riippuvaisia ​​vakaista denim-farkuista, jotka ovat pelin vakavaan pudotukseen.

OSTA NYT

ACNE Studios

Annamme sinulle tauon japanilaisista tarroista minuutin ajan. ACNE aloitti epävirallisena yrityksenä 90-luvun lopulla Tukholmassa. Suunnittelija, melko hyväntekeväinen poika, jonka ulkonäkö näytti, loi sata paria raakaa denim-farkusta ja lahjoitti heidät kaverilleen. Nykyään denim muodostaa paljon pienemmän osan laajemmasta työstä muotiin ja muotoiluun. ACNE on kuitenkin edelleen arvostettu suurimmista vaatteista, jotka on valmistettu Italiassa ja Japanissa tuotetuista tähtien farkuista. New York Times jopa hyvittää ACNE kipinöimällä laiha Jean suuntaus useimmat meistä ovat nauttineet (syyllistynyt tai ei). ACNE: n esteettinen ylläpitää skandinaavista kimmokkeita vähättelyä varten, joten olet oikealla tiellä, jos haluat farkut, jotka on suunniteltu yksinkertaisuuden vuoksi. Käytetään parhaiten perusjoukon, matalan avaimen, off-päiväpäivinä. Heillä on viisi ensisijaista luokkakategoriaa, joiden pitäisi nähdä sinut kaupungin yön yli tai potkaisevan kotona.

OSTA NYT

APC

Pariisin brändi APC (Atelier de Production et de Creation, annamme sinun käyttää Google-kääntäjää), joka avattiin yrityksille vuonna 1987, ja siitä on tullut upeita neljää korttia. He käyttävät edelleen korkealaatuista japanilaista kengää, joka - jos et ole kuullut - ei petä tai romahda sen ainutlaatuisen viimeistelyprosessin takia, joka pitää kaiken oikein missä se on. Edwinin ja Nudien kaltaisten tuotemerkkien lisäksi ne tarjoavat raakanauhoja, jotka vähitellen hyväksyvät elämäntapasi luonnetta. Joka ilta kaupunkiin, tiekuljetukseen ja poliisin päästäkseen paikkoihin nostavat farkkujen ryppyjä ja häipymistä. Toki, APC on toinen denim-brändi, joka on mennyt kokeilemaan käsiään farkkujen mukavuuden ulkopuolella, mutta niiden farkut, joihin asiakkaat palaavat, ovat kannattavia, jos olet japanilaisen inspiroiman farkun orastava harrastaja.

OSTA NYT

Dsquared2

On helppo unohtaa, että on muita denimvalmistajia, jotka eivät asu Euroopassa tai Japanissa. Vastaavat kaksoset tarjoavat DSquared2: n kansainvälisen keskittymisen iskulauseella "Syntynyt Kanadassa, joka asuu Lontoossa, Made in Italty". DSquared2 ei ole millään tavalla vähäpätöinen tai vaatimaton. Niiden farkut ovat usein ennalta haalistuneita ja repeytyneitä, mikä sopii täydellisesti niille, joilla ei ole aikaa muiden valmistajien tarvitsemaan perinteiseen yllämainittumisprosessiin. Huolimatta siitä, että 90-luvun grunge-esteettisyys on edennyt, Italian laadukkaan käsityön varmuus tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia jakautuneesta haarasta milloin tahansa pian.

OSTA NYT

Visvim

Tokio-pohjainen Visvim jatkaa Japanin kiehtovaa perintöä, työvaatteita ja viiden tähden käsityötä. Omistaja ja käsityöläinen Hiroki Nakamura ylläpitää kovaa omistautumista vintage-sarjaan, ja Visvim oli luonnollinen laajentaminen hänen arvostukselleen vaatteille, jotka kulkevat vuosikymmenien kuluessa omaksumalla käyttäjän ominaisuuksia. Hänen denim kokoelmistaan ​​Visvim on edelläkävijä ennennäkemättömän rakentamisprosessin nimeltään "Sosiaalinen veistos". Pohjimmiltaan hän nauhoittaa denim alas yksittäisiin lankoihinsa, ennen kuin se on rekonstruoitu yksilöllisiin spesifikaatioihin, jotka täydentävät vaatteen kestävyyttä (emme oikeastaan ​​saa sitä, mutta se toimii). Se on erinomainen denim geeks jotka arvostavat elinikäisen suhteen henkilö voi olla farkkujen kanssa. Erityisen käsityöläisvalmistuksen vuoksi Visvim ei anna farkkunsa pois. Ei hätää, vaikka. Jos saat parin näistä, luultavasti ei tarvita toista.

OSTA NYT

Orslow

Orslow ei ole innokas nopeasti muotipeleihin. Hynoon prefektuurista syrjäyttämästä denimikeskisestä Tokiosta heidän tehtävänsä on investoida vaatteiden rakentamiseen hitaammin ja harkitummin, mikä kunnioittaa työvaatteiden perintöä. Oman sanansa mukaan he "esittelevät nopeasti muuttuvan yhteiskunnan ja muotiteollisuuden vastakkainasettelun ja hidastavat sitä". Orslow käsittelee myös työvaatteita tyyliin, joka ei laske tutulta, vaikka muotisuuntaukset nousevat ja alas. Orslow Standard-farkkujen pari merkitse kaikki oikeat laatikot, jotka tarjoavat Japanissa valmistetun selkänauhan monipuolisella 13, 5oz: n painolla, joka ei kestä vuosisataa. on selvää, että hyvä denim ei koskaan olisi kertakäyttöinen ostos joka tapauksessa.

OSTA NYT

Edwin

Edwin ovat pitkään aikaa valmistettuja farkkuja, jotka ovat olleet liikkeessä vuodesta '47. Japanin denim-mekkasta Tokiossa Edwinin johdonmukaisuus on ylistetty surullisten huipujen ja muotojen läpi vuosikymmenien ajan. Niiden kitille on usein tunnusomaista rengastettu lanka. Säästän sinut denim-houkutukselta, mutta se tarkoittaa tehokkaasti sitä, että kangas sietää paljon rangaistusta kuin tavalliset kudokset, vaikka se onkin halvempi prosessi. Ne myös tekevät farkut kevyestä 8ozista tunnetuimmin kestäviksi 16oz-pareiksi, joten on jotain mahdollisia varauksia - tarvitsetko go-to pair -parin kesäksi vai yhden vuoden päiväksi, jolloin yrität palvella auton kotona. Etsi pieniä valintoja keskelle kaupunkia, muuten verkkokaupat ovat paras panostuksesi.

OSTA NYT

Hawksmill Denim Co

Hawksmill Denim Co on tärkeä muistutus siitä, että Japani ei ole täysin monopoloitu puolivälissä kunnollisia denim tuotteita (vielä). Suunniteltu Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja valmistettu Euroopassa, Hawksmill Denim on perinnebrändi, joka on vakavasti edullinen hintaluokassa, ylivoimaisesti alle useimmat muut tuotemerkit, jotka täyttävät samoja perusteita perintöä, ammattitaitoa ja materiaalin laatua. Kuten useimmat naamioista kannattavista denim-tuotemerkeistä, Hawksmill arvostaa denim-historiaa. He rakastavat farkut vintage-erikoistekniikoille (vanhan koulun ompeluvälineet) eikä automatisoitujen koneiden suosimiksi massamarkkinoiden kilpailijoille. Tässä vaiheessa olet todennäköisesti nähnyt sanaa "selvää" tarpeeksi tehdäksesi teille pahoin, mutta HDC ei tyydytä mitään vähemmän, suosimalla 14oz painoa, jolla on kausittainen arvo.

OSTA NYT

RRL

RRL on Ralph Laurenin suhtautuminen amerikkalaisen lännen historialliseen historiaan, amerikkalaisen historian historialliseen aikaan, johon perustui lukemattomia elokuvia ja huonosti suunniteltuja pukujuhlia. RRL: n Yhdysvaltain luoteisosassa sijaitseva "Double RL" -niminen loma-ranch on saanut Yhdysvaltain vanhaan länteen sartorial-vihjeitä tekemättä sinusta John Wayne'ta Alamosta. Valmistusnäytöllä mieluummin Cone Millsin farkku. Cone Mills on yksi yhdysvaltalaisten A-maiden viimeisistä kotimainen myllyistä ja on toiminut nälkäisten amerikkalaisten markkinoiden tarpeita varten 125 vuoden ajan tai sen ulkopuolella, jotta he tuntevat yrityksen. Kun otetaan huomioon, että kääpiösnahasta on määritettävissä alkuperää amerikkalaistyöntekijän tukemiseksi, RRL: n perintöä koskeva vaatimus ansaitsee toisen ilmeen. RRL tarjoaa esipainettuja ja raaka vaihtoehtoja, joten sinulla ei ole rajoituksia tyyliin.

OSTA NYT

Vinkkejä saadaksesi parasta sopivuutta farkuille

Denim on suunniteltu muotoutumaan kehoon - venyttää itseään muodostaessaan rypytyksen ja epäsäännöllisyydet kuluneina aikoina. Farkut sopivat mukavasti tyyliin ja pysyvät jonkin verran joustavina, mikä paranee tuntemalla tosi-fit- tai vyötärömääränne (mittaa juuri laivanvarustuksen alapuolella tai lonkan luun yläosassa ja sijoittamalla sormi kehon ja teippin väliin liikkumisen sallimiseksi).

Pidä tämä mielessä, tässä ovat tärkeimmät valinnat, joita voi etsiä ja miten niitä voidaan työstää vaatekaappiisi.

Skinny Fit farkut

Ihana on laiha jaloille.

Ihon farkut ovat sellaisia, jotka sopivat erittäin mukavasti - lonvasta, reisusta nilkan pohjaan. Parasta kavereille, joilla on ohuemmat, ylös-ja alaspäin olevat kehykset. Vaikka siluetti on menettänyt muodin tuulettimen pohjan ja ohuet ja rento leikkaukset kasvavat suosittuja, skinnies olisi käytettävä liian laiha, joten mennä kokoa voit vain tehdä.

Farkut näyttävät hyvältä pitkällä viivalla ja retro-tennareilla kaupunkien vireille tai rajatulla biker-takalla ja Chelsea-saappailla, kun kanavoidaan rock-tyylisiä.

Vihje: Käytä uusia, laiha farkut talon ympärillä (lohduttavat sohvalla) nopeuttaaksesi luonnollista venytysprosessia. Ne ovat valmiita niiden virgin julkiseen kulumiseen lyhyessä ajassa.

SHOP SKINNY JEANS

RELATED: Paras lenkkarit miehille

Suorat / Slim Fit farkut

Meidän mieluummin sopii täällä D'Marge

Suorat / ohut sopivat farkut ratsastavat hyvin useimpiin runkotyyppeihin, mutta istuvat erityisen hyvin kenkien kanssa, jotka urheilevat sovitusta ja urheilullista runkotyyppiä. Farkut pitäisi hieman halaus reidet, polvet ja vasikat, löysentäminen ympäri nilkkojen. Skinnier-kaverit voivat käyttää tätä tyyliä myös keinona toteuttaa rennompi mukavuustyyli. Yhdessä tavallinen valkoinen tee ja Chukka saappaat tai räätälöity blazer ja puhdas-cut derby kengät yön.

Vihje: Slim fit -mittauksia on ostettava lähemmäksi "oikeaa". Vyötäröllä on vähemmän venytystä kuin laiha farkut, koska se on yleensä löysempi, joten farkut pitäisi jo olla valmiina vyötärön ympärille ennen ostoa.

SHOP SUORAAN DENIM-MERKIT

Rento / Loose Fit farkut

Chill, winston

Tämä sopivuus sopii kavereille, joilla on enemmän irtotavaraa ylöspäin ja yhtä täyhempiä jalkoja. Rento / löysä istuvuus putoaa käytännöllisesti katsoen suoraan vyötäröltä alaspäin ripustettuna luonnollisesti ja käyttäjän muodon mukaisesti. Lisää rento näyttää kuin muut sopii, tummemmat värit pukeutua rennosti sopivat farkut. Roll hihansuissa antaa leveämmälle jalalle enemmän muotoa ja nilkan.

KAUPPA JÄLJELLÄ

Vihje: Osta tämä sovitus tavallisiin housuihin. Sinun pitäisi pystyä kiinnittämään vyö ilman vyötärönauhan rypytystä. Roll nilkkojen epätäydellisesti luoda hetkellinen kapeneva, lisäämällä muotoa sopivaksi.

Tyypit Denim & Farkut

Suurin osa denimista alkaa elämästä raakana, pimeänä ja mustana, kunnes pestään ja käsitellään. Sen lisäksi, että musta, harmaa ja monivärinen denim (jota emme todellakaan kannata), tässä on tärkeimmät siniset pesulatyypit,

Classic Wash farkut

Klassiset viirit

Klassinen pesu, kuten keskimmäinen sinivihreänne, on turvallisin ja hyväksyttävin denim-sävy. Jotta tämä ilme näyttäisi, raakanauha huuhdellaan ja valkaisuainetta lisätään pehmentämään inkyntä. Klassinen pesu sopii parhaiten rentoihin farkuihin (rento sovitus ja klassikko).

SHOP CLASSIC JEANS

Vintage Farkut

Vanha koulu viileä

Suunniteltu niille, jotka haluavat vanhoja kouluja - nyt vintage-pesu vie aikaa irtautumalla uusiin farkkuihin (mikä voi kestää vuosia). Nimenomaan "ahdistunut denim" raakanauha kulkee voimakkaan huuhtelun kautta (riippuen siitä, kuinka kevyt lopullinen väri tulee) sekä hiontaan saumoissa, polvissa ja reiteissä.

Tämä tyyli näyttää viileältä haalistumalla, reikiä ja jopa tyylikkäitä rips.

Dark Rinse Jeans

Tummemmat päivät

Tummat huuhtelukengät ovat lähellä käsittelemättömän denimin alkuperäistä raakaa alkua, mutta ne on pesty kerran tai kahdesti, jotta väri säilyy, mutta irrota raakanauhasta saatu jäykkyys. Usein sävyjen, polvien ja taskujen varjostuksen varjolla, tämän denim tumman sininen toimii kuin mustat housut tekevät. Täydellinen väri laihaihin farkuihin, joissa on kevyt farkkutakki tai klassisen kengänpohjamalliston tyylikkäimpiin rentoihin aikoihin.

Toinen tumma lajike on tavallinen musta farkku. Sävy saavutetaan värjättämällä farkut ja luodaan välittömästi pukeutunut ulkoasu, varsinkin kun se on kulunut osana mustavalkoista asustetta.

Raaka / Selvage

Anna tämä aika murtautua sisään

Tämä on denim on pesemätön (raaka), tiheä ja jäykkä. Selvage-denim on silloin, kun puuvillan rullan kahta päätä käytetään farkkujen tekemiseen, joista vain pari paria voidaan valmistaa ja jotka merkitään rannekkeen valkoisilla rinnakkaisilla linjoilla. Se on raaka-versio, ja se on ainutlaatuinen lähestymistapa denimille.

Raaka farkut ovat kuin antiikkiesineitä, koska ne voivat kestää vuosia, kestää kuukausia osoittaakseen kuluneisuuden merkkejä. Koska ne ovat tummat, ne ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja villahousuihin tai älykkäisiin kinoihin. Rypyt muotoilevat helposti, kun ne kuluvat ohuina tai heikossa asennossa ja välttävät farkkujen ylivaimentamisen ensimmäisten kuuden kuukauden aikana.

SHOP RAW DENIM -merkit

Lopullinen sana

Farkut ovat ilmaisu itsestään, tarjota mukavuutta ja antaa rento viileä vibe tahansa päivän ajan asu. Tummempi väri ja kapeneva asento, he voivat pukeutua yön yli. Joten tee denim-tutkimus. Denim tarkoittaa yksinkertaisten asioiden pitämistä, pienentää koristuksia, logoja ja satunnainen laastari tai ompeleet. Kun on kyse parasta farkut tuotemerkkejä miehille, ota aikaa tietää, mikä kangas ja sopii toimii parhaiten elämäntapaan ja kehon tyyppisi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta