Opas pukeutumiseen hyvin sopivasti hautajaisiin

Anonim

Pukeutumisen taito sopivalla tavalla on aina herkkä affaire, mutta missään vaiheessa se ei ole herkempi kuin hautajaisissa.

Hautajaiset ovat kunnioittavia otteita, ja osa kunnioitusta on pukeutumista kunnolla. Useimmiten tyyli on pukeutumista itsellesi, ilmaisemaan persoonallisuuttasi ja näyttämällä ainutlaatuisen lähestymistapasi muotiin. Mutta kun on kyse siitä, mitä pitää haudata, olet pukeutunut kuolleen ja kuolleen perheen.

Vaatetuksesi on tarkoitettu edustamaan surua, joten päästä hienovaraiseksi, heikoksi ja klassiseksi.

Hautaus etiketti

Funeral etiketti on aihe, joka ei koskaan ylitä mielesi, kunnes yhtäkkiä huomaat tarvitsevan sitä. Useimmat miehet häiritsevät tiensä hautaustoiminnan avulla, toivoen parasta, sitten unohtaa aihe, kunnes he joutuvat muddle kautta seuraava.

Mutta et ole eniten miehiä, joten haluaisit oppia, mitä odotetaan hyvin käyttäytyneestä herrasmies hautajaisissa. Teidän tehtävänne on tukea hankalana ajankohtana, joten toimita tahdissa, kunnioituksessa, herkissä ja arvokkaina. Seuraavassa on muutamia ohjeita:

 • Jos et aio osallistua hautajaisiin, lähetä ylimääräinen aiesopimus. Sen ei tarvitse olla pitkä, mutta sen täytyy olla vilpitön. Ja kiitos, 21. vuosisata tai älä, älä kirjoita surunvalittelutekstiä tai Facebook-viestiä. Nämä olosuhteet edellyttävät käsinkirjoituksesi henkilökohtaista kosketusta.
 • Jos olet perhe tai läheisen läheisen ystävä, käy perheen kotiin, jotta voit ilmaista sympatiaa ennen hautajaista. Tarjoa apuasi jollain tavalla. Tuokaa ruokaa niin perheen ei tarvitse ajatella ruoanlaittoa, kun hän surra, hoitaa lapsia tai hoitaa asiat.
 • Jos osallistut herätykseen tai hautajaisiin, et ole lähellä perheen, esittele itseäsi ja kerro, miten tuntee kuolleen. Älkää jättäkö heitä hankalasti arvaamaan jo vaikeaa aikaa.
 • Aina mennä hautajaisiin, jos voit. Ne ovat epämiellyttäviä ja tunteellisia, mutta se on tärkeä kunnioituksen ja ihmiskunnan ilmaus, eikä perhe koskaan unohda näyttelysi tukea.
 • Katkaise älypuhelin käytöstä palvelun aikana. Sähköpostisi ja Candy Crush voivat odottaa.
 • Älä myöhästy, älä ole aikaisin, äläkä häiritse.
 • Ja lopulta pukeudu asianmukaisesti, mikä tarkoittaa

  .

  jatka lukemista

Funeral Ready Puku

Musta tai harmaa on ainoa tapa

Tummat värit ovat pakko. Musta puku on paras, sen jälkeen tummanharmaa ja sitten tumma laivasto. Jos et omista koko pukua, käytä tummia pukeutumishousuja, joissa on pukeutumispuvu ja solmio, ja niin pian kuin mahdollista voit kysyä, miksi et omista pukua. Korjaa tilanne välittömästi.

Jos hautajaista pidetään kirkossa, jätä takki seremoniaan. Jos se pidetään lämpimässä ilmastossa, ulkona ja päivän aikana, voit jättää takin pois.

Älä koskaan ole mukana hautajaisissa farkuissa, t-paidassa, lenkkareissa tai millään muulla tavoin, jota käytät päiväsi. Vaikka muutkin läsnä olevat miehet olisivatkin tottuneet, odottakaa tarvetta mennä rentoon, ellet ole saanut erityisiä ohjeita perheeltä.

Paidat ja siteet hautajaisille

Valkaista valkoisia tai mustia paitoja, joissa on sileät siteet

Valkoinen paita on vakio, mutta musta paita sopiva vaihtoehto. Jos kyseessä on kaulanahka, mene konservatiiviseen. Vain kiinteät tai yksinkertaiset kuviot, musta tai muu tumma, hillitty väri. Vältä mitään kovilla kuvioilla tai kirkkailla väreillä. Martini-lasillesi tai leopardipisteisiin kuuluvat uutuutesi siteet joutuvat jäämään kotiin.

Riippumatta siitä, mitä valinnainen konservatiivinen asu, varmista, että vaatteesi ovat puristettuja, puhtaita ja hajuja, että kengät ovat kiillotettuja ja että olet hyvin hoidettu. Hautajaiset eivät ole aikaa pukeutua tavalla, joka tekee sinusta erottumaan.

Viimeistely Touch Funeral Accessories

Valitse klassinen musta, hopea ja harmaa lisävaruste

Ottakaa huomioon lämpötila ja sää, kun pukeutat hautajaisiin. Valitse sopivat päällysvaatteet, varsinkin jos olet ulkona. Suunnittele käyttää pitkä musta takki tai tumma mekko takki, jos sää on kylmä ja tuo tumma sateenvarjo jos sade on ennuste. Jos olet tuonut hattu, älä käytä sitä palvelun aikana.

Nyrkkisääntönä, pukeudu kuten työhaastatteluun. Kaikki liian huomaamaton ei ole tarkoituksenmukaista, joten tallenna vaaleanpunainen silkkitasku neliöön toista kertaa. Me rakastamme sanomalehtien sävyjä, mutta säilytetään klassisia aurinkolaskeja hautajaisiin, jos niitä tarvitaan. Korut on pidettävä mahdollisimman pieninä.

Yksi lisävaruste, jonka melkein ei voi mennä vikaan, on kukkia. Kukat voidaan lähettää tai tuoda hautajaisiin, seurakuntaan tai perjantain perheen kotiin. Liitä kortti, joka ilmaisee sympatiaasi. Eri uskoilla on erilaisia ​​perinteitä, jotka koskevat kukkia hautajaisiin, joten määritä, mikä on sopivaa ennen ryhtymistä. Jos perhe pyytää lahjoituksia kukkien sijaan, kunnioittaa heidän pyyntöään.

$config[ads_text5] not found

Itse asiassa kunnioittaa kaikkia perheen pyyntöjä, vaikka (ja varsinkin jos) he pyytävät sinua käyttämään sitä martini-lasin uutuusliitettä.

LIITTYVÄT: Ero virallisten ja puolueellisten selityksissä

1/5

sadetakki

OSTAA

2/5

REISS

OSTAA

3/5

Jil Sander

OSTAA

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista