Opas Coolest Sneaker Brands on Planet

Anonim

Mutta se, mikä alkoi pelkkänä suuntauksena - eli ylellisyyden sekoittuminen aktiiviseen kulumiseen - on muuttunut miesten muotiilmiöksi. Ja nöyrä sneaker oli suuri osa. Ei 90-luvulta lähtien sneaker ollut niin keskeinen miesten tyyliin kanooni. Mutta Noughtiesissa he ovat hienostuneita ja tyylikkäitä. Ja meillä on eurooppalaisia ​​muotitaloja ja joitain tyyliltään miellyttäviä urheilu-brändejä, kiittääksemme sitä.

SHOP: Suosikki sneaker -myymälämme

OSTA SNEAKERS @ END BUY SNEAKERS @ MR PORTER

Tunne perusasiat

Kuten nimestäkin ilmenee, perustyyppiset ovat ne, joita voit helposti noutaa paikalliselta jälleenmyyjältäsi ja polttaa 12 kuukauden kulutuksen jälkeen. Yleensä kankaasta tai nahasta erikoisversioihin, perusteet vaihtelevat hi-topista alhaiseen, pitsiin tai slip-on, kun Converse ja Vans ovat suosittuja merkkejä.

Ne ovat halpoja ja klassisia, eivätkä todellakaan ole kovinkaan ajattelevia. Pidä näitä rentoja rentoina päivinä tee, farkut tai chinos ja denim shortsit - ei luxe tarpeeksi räätälöintiä.

Retro OG Urheilu Sneaker

Retkeilyn lenkkitossut ovat osoittaneet, että lenkkarit tekivät elpymistä viime vuosina. Kuten perusasiat, ne tarjoavat ajaton siluettia ja ovat mukavia, mutta ne poikkeavat sanoista, Chucks yleisen reunan suhteen. Niiden vintage-look tekee niistä täydellisiä mokkanahkoja yhtä hyvin kuin klassista nahkaa.

Mutta väri on paikka, jossa retro-urheilu loistaa. Kokeile tuotemerkkejä ja malleja, kuten New Balance, Nike Air Max 90 ja Reebok Pump. Pidän täydentävästä ja analogisesta värinkyllästyksestä, joka antaa täydellisen lausuntokengän farkkujen ja paidan alla. Pukujen ja blazerien pitää vaatteet puolueettomina, jos haluat värillisiä retrojalkoja. Muussa tapauksessa harmaa, laivastonsininen ja musta painatus kenkiin on loistava ja leikkele vaateasi vastaavilla värillisillä osilla myös kengilläsi.

Uusi Urheilu Sneaker

Nike Dart Sock

Nämä lenkkarit ovat todella suunniteltu aktiiviseen harrastukseen kuntosalilla tai ulkona, joten varo. Uusia urheilumalleja ovat Nike Roshe Runs ja Adidas Ultra Boost; niiden hyper-väriset sävyt - oranssi, vihreä ja sininen - sähköistää tavallisen miehen vaatekaappi - jos se kuluu oikein.

Nämä lenkkarit näyttävät hyvältä yhdistettynä "athleisure" -laitteisiin: jumittuspusseihin, neopreenipomoottoreihin ja teeihin. Pysy kaukana rennosta nippusateistä, jotta et näyttäisikalta miedeltömiltä ja perinteiset housuvyöt eivät istu hyvin näiden kenkien aktiivisen tunnelman yli. Saatavana ei-fluoriväreissä, neutraali toiminta auttaa näiden teknisten kuntokeskusten yhdistämisessä casual wear -työkalussa.

Super Yachty Sneaker

Saint Laurent

Superyacht-tennarit tekevät mainstream-urheilusta uudet, ylellisyystasot, joiden ansiosta miehet voivat käyttää kouluttajia tyylikkäästi. Vaikka posh-versiot säilyttävät saman siluetin ja toimivat kuin edelliset, Givenchyn, Valentino- ja Saint Laurent -tyyppisten leimojen krokotiili-nahka, poni-iho ja python - jotka tekevät vähän kaipaamaan lehmän pientä, näyttävät melko tavallisilta.

Näiden lenkkareiden hinta tekee niistä investointikappaleita ja niitä on käsiteltävä huolella - kuten pukeutumiskengätkin. Älä koskaan käytä niitä kuntosalille ja pidä asuistasi parin tyylin kanssa. näiden kengän sujuvuus istuu älykkäästi rento puku näyttää. Valitse paita tai pusero takin alla napinläheisen paidan sijaan ja rajatut housut ilman sukkia lisää ylimääräisen reunan.

Avant-Garde "Hectic" lenkkarit

Avantgarde-lenkkarit futuristisen tyylin ansiosta on huolehdittava siitä, että ulkonäkö näyttää oikealta. Kaikkien miesten tyylityyppien vuoksi kengät - jotka ovat suuret Rick Owens ja Yohji Yamamoto - ovat pitkospuita, muttei värin ulkonäöltään, jotka istuvat verhoja ja ylisuuria ylimielisiä.

Nämä saappaat ovat usein hi-top-siluetteja ja yhdistävät ylelliset nahat urheilullisten, teknisten kankaiden kanssa hybridikäyttöön ylellisessä sneakerissä. Kuten vaatteen vaatima vaatekappale, näiden sukkapuiden väri on parhaimmillaan kirkkaalla valkoisella ja kiinteällä mustalla, antamalla ulkomaalaisille kenkiä ja niiden ulkopuolelle ominaisia ​​kankaita.

RELATED: Naisten lenkkarit vaatteilla on miehen lippu Sartorial Freedomiin

1/24

adidas

Todellinen klassikko, Adidas tarjoaa suorituskykyä, katuja ja ylellisiä yhteistyökumppaneita. Siellä on sneaker joka sopii kaikille, kun se tulee Adidas.

OSTAA

2/24

Converse All-Star

Luultavasti alkuperäinen sneaker, Converse All-Star on monipuolinen ja pitkäikäinen.

OSTAA

3/24

Jack Purcell

Klassisen Converse All-Star -palkinnon versio. Saatavana kankaalle ja nahalle.

OSTAA

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta