Great Value miesten kellot, kun sinulla on 1000 & $ 2,000 kulut

Anonim

Älä tee mitään virhettä, paljon miesten kellojen alle 2000 dollaria. Suunnittelussa, liikkeessä ja brändin perinnössä on kaikki tärkeä osa tässä näyttämöllä ja meillä on täällä näkemään sinulle parhaita bongeja, joita teillä on tarjolla.

SevenFriday V3 / 01

SevenFridayn V3 / 01 on yksi hienoimmista tavoista kertoa aika, jonka näet tässä hintarakenteessa. Käyttämällä "Lisätoiminnan periaatetta" tunnit tallennetaan levylle, jonka keskiosassa on merkinnät +0, +4 ja +8 ja 120 asteen tunnistin merkitty 0-4. Hyvin arvostetun ja kestävän Miyota 82S7: n ominaisuuksia päivä / yö-indikaattori ja sekuntilevy, joka toimii myös lisäaineperiaatteella, että tuntia käyttää. Huomionarvoista on myös katsojan rakentaminen, joka toistaa visuaalisia elementtejä ja materiaaleja, jotta erittäin futuristinen ulkonäön näkyvyys olisi tärkeä.

OSTAA

Alpina Seastrong Diver 300 Automaattinen

Alpina Seastrong Diver 300 Automatic on erittäin toimiva sukelluskello, jossa on uskomattoman luettavissa oleva dial ja suuret kädet. 300 metrin vedenkestävyys on varmasti työkalu, joka on valmistettu käytettäväksi vedessä ja joka on myös veden kauneuden kohde. Perinteiseen kellonsoittoon kuuluu Seastrong Diver 300 Automatic, joka on varustettu mekaanisella, itsekäämityksellä varustetulla AL-525-liikkeellä 38 tunnin virransäästöllä. Vahva sukelluskellon tarjonta tästä hintaluokasta pohjustetusta brändistä.

OSTAA

Frederique Constant Horological Smartwatch

Horological Smartwatch on yhdistetty kello, joka näyttää tiedot kädet, eikä digitaalinen näyttö. Tämä tekee suunnittelusta, joka tekee katselusta huomattavasti understated ja tyylikäs näköinen kuin useimmat smartwatches markkinoilla. Powered by Motion X -teknologia MMT-285-liikkeessä, Horological Smartwatch eroaa nykyaikaisemmista ominaisuuksistaan ​​25 kk: n akun kanssa, jota käytetään perinteisellä kello-akulla. Se pystyy seuraamaan kuntotavoitteitasi ja pystyy synkronoimaan aikaa liitetyn puhelimen kanssa - sinun ei tarvitse koskaan asettaa aikaa myös matkustettaessa.

OSTAA

Junghans Max Bill Automatic

Bauhaus-mallin periaatteiden soveltaminen kelloihin Max Bill Automatic antaa tunnustusta miehen brändin luomille kelloille ja rannekelloille. Ylimääräinen taidemaalari, kuvanveistäjä ja tuotesuunnittelija, Max Bill jätti jäljensä katsekokoelmasta, joka näyttää hämmästyttävän yksinkertaisen ja tyylikkään määrän. Max Bill Automatic on valmistettu Saksasta, ja se on mekaaninen, itsevoituva kello, joka näyttää vain muutamia tunteja, minuutteja ja sekuntia komean mustavalitsimen ja 38 mm: n ruostumattoman teräksen kotelon kanssa. Viite 027 / 3400.00 on se jota olet.

OSTAA

Longines Conquest Heritage

Tämän hintarakenteen historiallisen tarkkuuden vuoksi on vaikea välttää Longines Conquest Heritage -periaatetta. 1950-luvun malleihin perustuva Conquest Heritage on uskollinen jäljentäminen aina 35 mm: n kotelon kokoon asti ja jopa kristalli, jota käytetään sen rakentamisessa, jota kutsutaan hesaliittikristalliksi. Rungon ruostumattomasta teräksestä valmistetun mekaanisen, itsevirtauksen omaavan liikkeen ansiosta Conquest Heritage -tuoteperhe on miellyttävän vintage-ilmeen ystäville.

OSTAA

Laco Fliegeruhr tyyppi B, Dortmund

Lacoilla on pitkä historia tuottamaan tunnettuja lentäjien kelloja - historiallisesti suuria, luettavissa ja tarkkoja 1930- ja 40-luvuilla. Fliegeruhr Type B Dortmund -malli on ehdottomasti suuri ja tulee halkaisijaltaan 45 mm. Valitsin on symbolinen B-tyypin ulkoasu, jossa on minuutit, jotka merkitsevät valitsimen ulkosivua ja sisäisen renkaan tunnit, jolloin tunnit ja minuutit ovat helppolukuisia. Fliegeruhr Type B Dortmund on powered by manuaalisesti haavoittunut mekaaninen liike, sitominen vintage tunne lentäjien katsella yhdessä.

OSTAA

Oris BC3 Advanced - Päiväpäivä

Jatkamalla ohjauskellojen teemalla, Oris BC3 Advanced - päiväpäivä on ulkonäöltään nykyaikaisempi, kulmikkaat kotelorakenteet ja karkeat kruununvartijat. Se on saatavana useissa erilaisissa kuvioissa, joista yksi on vanhentunut lumilauta, sininen valitsin ja salamainen musta musta kotelo ja soittaa. BC3 Advanced Day Day on mekaaninen itsekäätyvä Sellita SW 220-1, joka on erittäin monipuolinen kello, joka edustaa hyvää vastinetta rahalle; viisas valinta niille, jotka etsivät kelloa, joka on yksinkertaisesti hyvän näköinen jokapäiväiseen suorituskykyyn.

OSTAA

Casio G Shock MR G

Watch-maailmaan "Sveitsin armeijan veitsellä", Casion MR-G-sarja on yksi monista funktionaalisista kelloista tällä planeetalla. Siinä on Dual Dial World Time, joka näyttää kaksi ajastusta samanaikaisesti kronografin, ajastimen ja LED-valon vieressä sekä yöaikaan ja hälytyksiin. Vaaleanpunaisen titaanin rannekkein upotettu Tough-Movement -rakenne ja Pehmustettu vartiorakenne merkitsevät sitä, että se voi kestää kovimmatkin kolhut ja silti jatkaa potkimista. MRG-G1000D-1A on toiminnallinen ja kova, jolla on hyvä näkyvyys käynnistää.

OSTAA

Stowa Marine Original

1900-luvun alkupuolella olevaan kannelta katsottuna Stowa Marine Original on valmistettu Saksasta, ja se asettaa vintage-taskukellon ranteeseen. Sen kirkkaan valkoisen valitsimen ja arabialaisen numeron ansiosta kello on erittäin helppo lukea, kun taas sen ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kotelosta on käsikääreet Unitas 6498-1, luotettava taskukellotyyli, joka sitoo tämän kappaleen perintöä yhteen.

OSTAA

TAG Heuer Formula 1

Jos on olemassa yksi kello, jonka pitäisi aloittaa kokoelma, se olisi luultavasti se. TAG Heuer Formula 1 on hieno pala aloittaa kuka tahansa heidän matkansa horologiassa. Siinä on miellyttävästi kulutettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu rannekoru, musta valitsin ja 200 metrin vedenpitävyys. Se on pohjimmainen päivittäinen katsella, täydellinen jotain rentoa tai jotain muodollisempaa.

OSTAA

Tissot Seastar 1000 Powermatic 80

Toinen sukeltaja, jolla on hyvä ulkonäkö ja hyvä hinta, on Tissot Seastar 1000 Powermatic 80. Kello yhdistää tunnetun sukeltajan tyylin mielenkiintoisella liikkeellä, ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo ja kumihihna. Seastar 1000: n vesitiivislujuus on 300 metriä ja siinä on keraaminen kehys ja siniset värit, jotka antavat hieman ponnahdus mustavalitsimelle. Kotelon alapuolella on Powermatic 80 -liike, jossa on 80 tuntia voimavaraa, joka on epätavallinen tämän hintaluokan katselussa, mutta varmasti erittäin tervetullutta.

OSTAA

Christopher Ward C9 5 päivän automaattinen

Christopher Ward C9 5 Day Automatic -automaatti on Christopher Ward C9 5 Day Automatic -automaatti, joka on uskomattoman edullinen Swiss-Made-kello, joka on brittiläinen alkuperää. Se, mikä erottaa kaiken muun, on sen liike. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun SH21-mallin sisällä on 5 päivän varausvara, joka on käytännöllisesti katsoen tuntematon tässä hintapisteessä. Yhdessä komean sinisen soittimen ja ruskean hihnan kanssa tämä on hieno näköinen kello, jossa on innovatiivinen liike, jonka jokainen ihminen voi rakastua.

OSTAA

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta