Hanki innoittamana näitä 50 tapaa Rock Stripes For Almost Occasion

Anonim

Kaistaleet ovat olleet menswear-nauha melko pitkälle, mutta kaikki raidat eivät ole samanarvoisia. Raidallisen ilmeen kiihtyminen on oikeanlaista valintaa kehon tyyppisestä, sopivasta asustasi vastaavasti ja tasapainon löytämisestä rohkeasta ja konservatiivisesta.

Meillä on sisäinen kauha siitä, kuinka käyttää raitoja ja inspiraatiota, jos tarvitset hieman ylimääräistä rohkaisua.

Kaistaleet sopivat

Helpoin tapa liittää raidat sovitukseen on luonnollisesti pinnoituspuku. Pinstripe-puku on yritysvaatekaapit, mutta tällä hetkellä se myös tekee päivityksiä toimistokäyttöön. Se ei ole enää tavallista tavalliselle pinstripe pukille - se on nyt oivallinen, sartorial-look, joka voi olla yllättävän moderni ja seikkailullinen. Näin voit käyttää sitä:

  • Siirry vankka värillinen paita, jos haluat jotain yksinkertaista ja tyylikästä. Yhdistä neuleen väri värisävyn väriin vetämään ulkoasua yhteen. Ylös kaikki pois miedolla kuvioidulla solmulla.
  • Jos haluat erottua, siirry lihavoiduksi raidallisilla raidoilla. Kyllä, voit sekoittaa raidallinen paita, jossa on raidallinen puvut (mutta älä mene mihinkään lähellä raidallista nyöriä), edellyttäen, että vältät samanlaisen raidan yhdistämisen.
  • Jos raidat² on liian ylhäältä makuusi, mutta silti tuntuu siltä, ​​että se on hieman karkea, kokeile sen sijaan vyötäröä.

Smart Casual

Ensin sinun on selvitettävä, mitä helvetti älykäs rento on ensinnäkin - ja onnea sinulle, olemme jo kirjoittaneet oppaan, joka auttaa sinua tekemään juuri niin. Pähkinänkuoressa, mitä olet tarkastelemassa ovat blazers, button-down-paidat, tees, chinos, tumma denim ja räätälöity shortsit. Älykkäät casual-jalkineet voivat olla mitä tahansa kaikkea Oxfordsista Converseen, riippuen tilanteesta, vain selviytyä kaikesta, joka näyttää olevan kuntosalille. Voit viedä raitoja tyylikkääseen rentoon ulkoasuun useita tapoja:

  • Kun kyseessä on neule ja t-paita, mene horisontaalisille raidoille. Klassinen brittiläinen raita on täydellinen ulkoasua, joka tarttuu virallisen ja rennon väliseen riviin. Muista, että haluat pukeutua kehosi tyyliin. Vaakasuuntaiset raidat soveltuvat parhaiten miehille, joilla on korkeat, kapeat kehykset. Lyhyempiä ja / tai raskaampia kappaleita korostetaan kaikilla väärällä tavalla horisontaalisilla raidoilla.
  • Paidat ovat ohuet pystysuorat raidat. Mitä laajempi raita, sitä vähemmän tyylikäs se on. Pusero, joka sekoittaa eri painoja ja värejä, on hienostunut vaihtoehto. Pystysuorat raidat luovat korkeuden harhakuvitelman ja tekevät kehosta näyttävän virtaviivaisemman tai ohuemman.
  • Enemmän dandified miehet voivat haluta kokeilla raidallisia housuja. Se on mahdollista, jos sinulla on luottamus vetää se pois ja harkitse tarkkaan loppuosa outfit.

Rentoutunut ranta

Raidat valmistettiin käytännössä rantaan. Merenkulkujärjestöt tekevät niistä täydellisen valinnan rentouttavan päivän veteen. Tässä vaiheessa ulkoasu on niin rento, että voit tehdä kaikkea mitä haluat, mutta silti on olemassa muutamia sääntöjä, joita kannattaa noudattaa:

  • Siniset ja valkoiset raidat toimivat parhaiten. Se on klassinen ilme. Et voi mennä vikaan.
  • Valitse raidalliset shortsit tai raidallinen t-paita, mutta eivät molemmat. Vain siksi, että olet venytetty hiekkaan, joka nauti auringosta ja surffaa (tai pukeutunut näyttämään voi olla), ei tarkoita, että voit hävittää kaiken tunnustuksen.

Klikkaa inspiraatiokuvagalleriaamme, jotka tekevät raitoja oikein lisää ideoita siitä, miten tämä näyttää.

1/50

2/50

3/50

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta