Floyd Mayweather irtautuu lähettämästä strippareista, osoittaa pois 18 miljoonan dollarin katsomisen sijaan

Anonim

Troolilla Floyd 'Money'n kautta Mayweatherin sosiaalisen median syötteen kautta, ja sinua tullaan usein tervehtimään tilannekatsauksilla keskimäärin monen miljoonan elämästä. Nopeat autot, nopeat suihkukoneet ja kuluttajamuutokset.

Kuvio A.

#mood video credit: @moneyyaya Musiikki: @otgenasis

Floyd Mayweatherin (@floydmayweather) julkaisemaa viestiä 1. kesäkuuta 2018 klo 16:36 PDT

Kun Mayweather ei tottelemattomasti työnnä omia stripper-imperiuminsa Instagramiin, löytyy hänen viimeisimmän blinginsa. Ja viimeisin bling vie miespuolisten korujen käsitteen kokonaan uudelle tasolle, jossa on 18 miljoonan dollarin hintalappu.

New Yorkissa toimivan Jacob & Co: n tekemässä Billionaire -kellolla on 260 karaattia hermosta ja kasvosta reunustavia smaragdinoituja timantteja. Vuoden 2015 paljastumishetkellä online-katselujulkaisu Blogging Watch kuvasi sitä osana, jossa "Comfort on todella viereen".

"Mikään kuningas ei koskaan ylistänyt mukavuuteen päällään painavasta kullasta valmistetusta metallista", jatkuu.

"Jos et ole etuoikeutettu henkilö, joka käyttää Jacob & Co. Billionaireia, mielestäni teillä on velvollisuus tehdä niin, jotta varoitat ympärillänne ihmisistä siitä, kuka olet, ja tämä velvollisuus ulottuu sen suureen kokoon ja ympärysmittaan .”

Tämä uusi timepiece, sitä kutsutaan "The Billionaire Watch". Jos et tiedä siitä, googlen Billionaire Watch. Tämä on 18 miljoonaa dollaria hintalappu. Ostin tämän kellon maailman parhailijalta, kädet alas @ tadashi1980. Hänellä on parempia hintoja kuin mikään muu jalokivikauppias, joka olen koskaan tehnyt liiketoimintaa koskaan ja luottaa minuun, olen ostanut koruja kaikista jalokivikauppiaista NYC, Vegas, LA, Detroit, Houston ja Miami. Täältä ulos olen vain ostamassa @ tadashi1980 palo teidän jalokivikauppias ja vuokraa @ tadashi1980 Seuraa hänen sivunsa nyt.

Floyd Mayweatherin (@floydmayweather) yhteinen viesti, 27. kesäkuuta 2018 klo 7:53 PDT

Kello ei tietenkään ole vähäpätöinen. Se mittaa massiivisella 58 x 47, 5 mm: llä, ja se on varustettu eksklusiivisella Jacob & Co -rungon manuaalisella käämimäisellä Tourbillon-liikkeellä. Mayweather otti myös hemmottelevan tilaisuuden ylistää hänen viimeisintä kultasepänsä, jonka hän nyt väittää olevansa "maailman paras jalokivikauppias" ansiosta lyömätön kauppa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta