Floyd Mayweather lähti 26 miljoonan dollarin summasta käteisellä Beverly Hills Mansionin alueella

Anonim

He eivät kutsu häntä "rahoiksi" mitään. Hänen voitonsa Conor McGregoria vastaan ​​viime kuussa Floyd Mayweatherilla on massiivinen palkkasoturi, joka polttaa reiän taskussaan - niin massiivinen se saattaa asettaa hänet yli miljardin Yhdysvaltain dollarin arvoksi palkintorahoitukseen hänen voittamattomassa urassaan.

Mikä on mestari, kun hänellä on niin monta nollaa puhaltaa? Kiinnitä kiinteistöön tietenkin. Mayweather hiljattain putosi 26 miljoonan dollarin arvosta - käteisellä - viileässä uudessa osoitteessa Beverly Hillsissä.

Kartano ulottuu yli 15 000 neliöjalkaa päähän 90210-alueelle. Ilmoituksen mukaan kiinteistöön kuuluu kuusi makuuhuonetta, 10 kylpyhuonetta, muodollinen olohuone ja ruokailuhuone, kirjasto, gourmet-keittiö, perhehuone ja cocktailbaari, jossa on vaikuttava näyttö viinin kokoelmaan. Siellä on myös henkilökuntahuoneisto, kuntosali, kylpylä, nelipyöräinen autotalli ja 20-paikkainen elokuvateatteri, jolla on oma toimilupa.

Hotellissa on useita kohoavia vanhoja palmuja kuvan täydelliselle Los Angelesi-asumukselle ja uima-allasalue, joka ei näytä paikkaansa Miamin Miami Beachilta. Musta ja marmori raidallinen kannen alue on suuri ja runsas, jossa on kylpytynnyri ja kahluuallas ja runsaasti tilaa viihdyttävä. Siellä on jopa palo kuoppaan niille harvinaisille viileille yötä SoCal.

Entisten omistajien omistajat ovat miljardöörin liikemiehen vaimo ja elokuvan tuottaja kääntyi huippuluokan Hollywood Hillsin kiinteistökehittäjäksi.

Kaunis poika näyttää melko tyytyväiseltä hänen uuden ostoksensa kanssa. Mayweather on viettänyt viimeiset kaksi päivää häpeällisesti esittelemällä kartanonsa Instagramissa. Tai kun hän kutsuu sitä, "linnani."

Minun viinikellari Beverly Hillsin linnassa.

Floyd Mayweatherin (@floydmayweather) jakama viesti syyskuun 18. päivänä 2017 kello 22.30 PDT

Beverly Hills lifestyle.healthy, varakkaat ja stressitön.

Floyd Mayweatherin (@floydmayweather) jakama viesti 19. syyskuuta 2017 klo 11.20 PDT

Grabbing muutama välipala ennen kuin katsot Sportscenter minun Beverly Hills Palace elokuvateatteri, joka mukavasti paikkaa 50 ihmistä.

Floyd Mayweatherin jakama viesti (@floydmayweather) 20. syyskuuta 2017 klo 16:25 PDT

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti