Fitness-asiantuntija paljastaa salaisuuden kasvattaakseen kaksikymppisenä

Anonim

Nuori mies, on aika jutella. Epätavallinen kaksikymppinen on vuosikymmen täynnä (mis) seikkailua, kokeilua ja kasvaa miehenä. Tällä matkalla kaksikymmentä jotain ihmiskehoa joutuu kohtaamaan useita vastahakoisia, usein itse aiheutettuja ja täysin vältettäviä. Mutta juuri nuori on oikein?

Puhuimme kahdelle terveydenhuollon ja kuntokeskuksen asiantuntijoiden kanssa, jotta voimme puuttua siihen, mikä on usein tapahtunut kehossasi 20-vuotiaiden aikana ja miten voit huolehtia siitä, jotta se varmistaisi, että se menee vaivattomasti kauemmin kuin kolmekymppinen.

Aseta rutiini ja kiinnitä siihen

Emme aio olla äitiys D'Marge, mutta kun pätevä kunto asiantuntija korostaa tarvetta pitää kiinni pelisuunnitelma, sinun pitäisi luultavasti kiinnittää huomiota. Jordan Ponder, joka on Transform Health -yrityksen perustaja Sydneyssä, sanoo, että suurin kaksikymppisten miesten huoli on tasapainottaa sosiaalista elämää säännöllisellä liikunnalla. Älä ymmärrä ajattelemalla, että kehosi voi lyödä, koska se on sen päällä.

"Sinä palaat takaisin, mutta se johtuu siitä, että stressi ei ole niin korkea", sanoo Ponder. "Asiat alkavat kestää tiemaksua myöhään kaksikymppisenä, kun stressi ja vastuu lisääntyvät". Ajattele ostamaan omaisuutta, ottamaan päivittäiset työn paineet ja hoitamaan suhteita.

Kun on kyse kaksikymppisen ruumiin pitämisestä huippumuodossa, on elintärkeää käyttää päivittäin vähintään tunti riittävän voimakkaasti. Tämä voi olla kuntoilun istunto, juoksu tai uinti. Tämä varmistaa, että energiatasot pysyvät yhdenmukaisina silloin, kun ihmisen aineenvaihdunta hidastaa suurta aikaa myöhään kaksikymppisenä.

Yksinkertaisesti sanottuna, "luo rutiini, johon olet vastuussa. PT kokoukset, henkilökohtaiset luokat olet varannut sinä et voi jättää väliin, tiistai pyöräily

.

että se on vastuussa rutiininomaisuudesta. "

Tehosta ruokavaliota

Varmistamalla kaksikymppinen ruokavalio varmistaa, että elimistössäsi on kaikki tarvitsemasi ravintoaineet, jotta voit parantaa immuunijärjestelmääsi. Yksi suuri väärinkäsitysohjelma tässä ikäryhmässä on heidän kuolleisuuden aste.

Terve ja tasapainoinen ruokavalio on kaikki, jotta varmistetaan, että helposti vältettävissä olevat sairaudet voidaan pitää paikallaan. "Dietary viisas, aamiainen aamulla jokapäiväistä. Jotain voit tehdä itseäsi sen sijaan, että syövät, mikä on tulossa suuntaus näinä päivinä ", sanoo Ponder.

"Rajoita myös alkoholin saanti kahteen päivään viikossa ja älä salli sosiaalisten juomien ponnahtaa enemmän kuin he tarvitsevat."

Pidä mielenterveyttäsi tarkistettuna

Privée Clinicin Dr. Zac Turner sanoo, että kaikkien ikäryhmien miehet ovat kaksikymmentä miestä todennäköisesti kuolla itsemurhista, auto-onnettomuuksista tai ennaltaehkäisevistä vammoista.

On äärimmäisen tärkeää, että tämän ikäryhmän miehet puhuvat, kun he kamppailevat henkisesti. Näin tekeminen johtaa pitempään ja terveellisempään elämään Turnerin mukaan.

"Kun on kyse miehistä heidän kaksikymppisenä, älä pelkää kysyä toisilta ja ystäviltä, ​​miten he tekevät henkisesti. Puhuminen asioista "se on kunnossa" asenne on yksi tapa nähdä mielenterveyshäiriö ".

Yritä Headspace pitää se aivosi sinun tarkistaa. Se on helppo seurata ohjattua meditaatiota.

Valitse oikea alkoholi

Uskokaa tai älkää, nuoret miehet juovat suuria summia 20-vuotiaillaan ja on oikea ja väärin tapa tehdä se. Kun olet astumassa ammattitaitoiseen työvoimaan tai trendikäs yrittäjä kohtaus on kaksikymppisenä, se on yleinen tosiasia, että liiketoiminta on yleensä tekemistä alkoholin avulla.

"Nuorille, kokeile vähän halvan alkoholin juomista ja käytä sitä hieman kalliimmaksi; alkoholia, joka on tislattu paremmin ja jolla on vähemmän säilöntäaineita kuten 100% agave tequilaa. Hyvä tequila on vähiten jalostettua alkoholia, joten se ei jätä sinua krapulaan ".

"Tässä vaiheessa se on saada aikaan älykkäämpiä. Opi palauttamaan paremmin. Monet ihmiset viettävät tämän vuosikymmenen kirjallisesti pois viikoittain. Tee työtä, kun voit ja ei voi saada kirjallista pois ja löytää joitain hangover cures, jotka toimivat sinulle. "

Jos olet taipuvainen krapula, paras aamu on munat. Tauriini auttaa myös vähentämään pahoinvointia ja päänsärkyä.

Itse riskienhallinta

Suuri osa terveyden ylläpitämisestä 20-vuotiaille on itseriskien hallinnasta. Kun huumeiden ja alkoholi löytyy ensimmäistä kertaa tämän vuosikymmenen aikana, epäilemättä on lisääntynyt vamman tai kuoleman mahdollisuus.

"Näyttää siltä, ​​että olemme korkeampia riskinottajia tällä kaudella", kertoo tohtori Zac Turner.

Hänen suuntaansa arvioimaan itsensä riskit kaksikymppisenä ovat seuraavat:

  • Asettamalla järjestelmät paikoilleen, jotta et voi ottaa riskejä tai niin monta riskiä
  • Tiedä, mitä huumeita käytät. Itsetutkimuslääkekoostumukset ovat vapaita tai naurettavan halpoja ja tarvitset vain murto-osaa pilleriin, jotta se testataan sen selvittämiseksi, onko MDMA tai jotain, joka voisi mahdollisesti lopettaa elämäsi
  • Jos aiot ottaa riskin tehdä hallusinogeenisia lääkkeitä, tee se valvotussa ympäristössä tai muualla, jossa et voi vahingoittaa itseäsi

Kiinnitä huomiota kehosi muutoksiin

Useimmilla 20-vuotiailla miehillä on keho, joka on parhaimmillaan. Jos havaitset, että immuunijärjestelmäsi on heikko tässä vaiheessa, luultavasti kuuluu niiden ryhmään, jotka työskentelevät itseään väsymättä ennen tauon jälkeen ulkomailta. Se on täällä, missä sairaus tulee. Toisin sanoen sinulla voi olla nuori ja joustava elin, mutta et voi paeta nukkumaan ja lepoon. Keho tarvitsee sen korjaamaan, torjumaan viruksia ja toipumaan.

Toinen alue, jolla seurataan kehon muutoksia, on proteiinin tuominen elimistöön.

"Ei ajatella, että jokainen proteiinilisä on nopea lisäosa, on ratkaiseva", Turner sanoo.

"Proteiinijauheiden ja juomien takaa on oltava, koska ne ovat täynnä paskaa suurimmaksi osaksi. Me ikääntymme enemmän, koska meillä on runsasvalkuainen ruokavalio. "

Ihon kohdalla on pitkään ollut kyse Australiassa. Aurinko palaa nuorempina vuosina, erityisesti teini-ikäisten aikana, masentaa ennakolta ihmisiä melanoomiksi myöhemmin elämässä.

"Paljon enemmän kuin muina vuosina, tämä on silloin, kun käytät suurimman osan ajasta auringossa", sanoo Turner.

Tarkasteltaessa eturauhasta tämän vuosikymmenen aikana asiantuntijat sanovat, että se ei ole vielä tarpeen. Sen sijaan nuorten miesten pitäisi kysyä perheen historiaa ja keskustella siitä, kuka oli sairas, kun he olivat sairaita ja miksi he kuolivat.

"Jos sinulla on setä, isoisä ja joku muu, joka kuoli suolen syöpää, sinun pitäisi luultavasti puhua GP siitä. Tee selville, mitä asiat ovat menneet väärin perheessä ja oletko altis diabetekselle, syöpää ja jopa kaljuuntumista. Kyse on ennalta ehkäisemisestä tulevaisuudessa. "

"Tiedä kehosta, mutta älä yritä diagnosoida sitä Googlen kautta."

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta