Paras kellot, joita voit saada alle 1000 dollaria juuri nyt

Anonim

Kukaan ei syntynyt rikas. Okei, jotkut ovat, mutta muille meistä on siirtymäaikaisia ​​kellojakin - kellot, jotka esittelevät oman matkansa valtavaan tarkkuusajankohdan maailmaan.

Puhumme maagisesta $ 1, 000 merkistä - hintapisteen, joka osoittaa kellojen luonteen ja tietynlaisen laadun rikkomatta pankkia.

Alpina Startimer Pilot Chronograph

Menemme vain ulos ja sanomme sen. Jos sinulla ei ole varaa IWC Big Pilot -ohjelmaan, Alpina Startimer Pilot Chronograph on katsottava. Kello näyttää hyvin samanlaisen estetiikan ilman suurta hintalappua, kun se on edelleen Sveitsissä. Kauppa? 44 mm: n ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kotelosta löytyy Alpina-kaliiperi AL-372-kvartsi, eikä automaattista liikettä. Alpina-liike on hieno työ, vaikka kronografin toiminnot näyttävät 60 sekuntia, 30 minuuttia ja 1/10 sekuntia. Tunnit, minuutit ja sekunnit kädet, mukaan lukien merkinnät, ovat kaikki valmiit valkoisina vastakkain silmiinpistävän sininen valintakiekon kanssa. Kello on kiillotettu naarmuuntumattomalla safiirikristallilla ja ruskealla nahkahihnalla, jossa on kontrastivärjäys.

Kotelo: Ruostumaton teräs
Koko: 44mm
Toiminnot: Kronografi, päivämäärä, tunti, minuutit, sekuntia
Vedenkestävyys: 100m

OSTAA

Hamilton Khaki Field Titanium Watch

Liity pimeään sivuun rikkomatta pankkia. Hamiltonin Khaki Field -kellossa on 42 mm: n musta PVD-titaanikotelo ja kiinteä musta titaanin kehys, joka on yhdistetty mustalle tekstiilihihnalle. Mustalla soittimella on kontrastiväreät kädet ja arabialaiset numerot, jotka myös tulevat 24 tunnin merkkiin. Lisätoimintoja ovat Hamiltonin kaliiperi H-10 automaattinen liike, joka sisältää 80 tunnin varauksen. Ei huono ehdotus sveitsiläiselle ajastukselle, joka on alle $ 1, 000 merkkiä.

Tapaus: titaani
Koko: 42mm
Toiminnot: Päivämäärä, tunti, minuutit, sekuntia
Vedenkestävyys: 100m

OSTAA

Frederique Constant Horological Smartwatch

Ne, jotka rakastavat nousi kultaa, mutta eivät hintalappu, voivat valita tämän Sveitsin ruostumattoman teräksen tarjonnan Frederique Constant. 42 mm: n kotelo on valmistunut ruusukeltainen sävy ja yhdistetty metallisella navy blue dial ja alligaattori nahka hihna. Tässä hintatasossa sinun on ratkaistava kiinteällä kehyksellä, mutta sen ei pitäisi olla liikaa kysymys, kun otetaan huomioon tarkkailupinnan yksityiskohdat. Rose kullanväriset kädet ja vuorottelevat indeksit ja roomalaiset numerotunnistemerkit tekevät tyylikkään näköisen kappaleen, joka on määritelty yhdistelmäpäivällä / 1 / 100. sekunnin kaksoisosoittamalla kello 6. Liike lajitellaan Frederique Constant kaliiperi FC-285-kvartsiliikkeellä ja viimeistellään naarmuuntumattomalla safiirikristallilla.

Kotelo: Ruostumaton teräs
Koko: 42mm
Toiminnot: Päivämäärä, tunti, minuutit, sekunnit, kalenteri
Vedenkestävyys: 50m

OSTAA

Farer Carter II

Houkutteleva muotoilu ja toimivuus on voittaja täällä Carter II GMT: n kanssa, joka on itsessään houkutteleva vaihtoehto matkustajille. Kahden ajan ja päivämäärän funktioita, joita harjoittaa sveitsiläinen Ronda 515.24h -liike, samalla kun harjattu musta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo, joka on asetettu 39, 5 mm: iin, on mukava käyttää. Valitsimessa on päällepainatut numerot, jotka ovat vastakkaisia ​​rikkaan mustan kahden äänivalinnan kanssa. Koko kappale on kiillotettu kiinteällä pronssi-kruunulla, safiiripinnoitetulla lasilla ja nahkahihnalla.

Kotelo: Ruostumaton teräs
Koko: 39, 5 mm
Toiminnot: GMT, tunti, minuutit, sekuntia
Vedenkestävyys: 5ATM

OSTAA

Glycine Airman SST 12 Automaattinen

Tämä on hyvä esimerkki kohtuuhintaisesta hopeasävyisestä kellosta, johon kuuluu hopeaverkko-rannekoru. Mitä 43 mm: n ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kotelosta puuttuu siirrettävällä kehyksellä, se sopii monimutkaisiin yksityiskohdat sinisellä kaltevuuskellolla. Valoiset hopeasävyiset kädet, indeksin tunnistemerkit ja 24 tunnin merkinnät ulkovaippaan tekevät alkuperäisestä näköisestä palasesta. Automaattisella liikkeellä ajetaan myös päivämääränäyttö kolmella merkillä. Sveitsiläinen kello on viimeistelty naarmuuntumattomalla safiirikristallilla.

Kotelo: Ruostumaton teräs
Koko: 43mm
Toiminnot: GMT, kalenteri, tunti, minuutit, sekuntia
Vedenkestävyys: 200m

OSTAA

Gucci GG2570

Muoti fiendit eivät tarvitse kuluttaa suuria osia hankkia tyylikäs kello. Gucci GG2570 tarjoaa 41 mm: n ruostumattomasta teräksestä valmistetun kotelon, jossa on luotettava kvartsiliike. Tämän kappaleen toiminnot sisältävät tunteja, minuutteja ja sekuntia käsiä hopeassa kontrastina mustavalitsinta vasten. Myös päivämääräikkuna on kello 6. Kello on valmistettu vihreällä ja punaisella nailonhihnalla.

Kotelo: Ruostumaton teräs
Koko: 41mm
Toiminnot: Päivämäärä, tunti, minuutit, sekuntia
Vedenkestävyys: 100m

OSTAA

Bamford Watch Department Mayfair

Klassinen yksinkertaisuus on teemana Bamford Watch -yksikön sub- $ 1, 000 -tarjonnan takana. 40 mm harjattu ruostumaton teräskotelo sisältää Miyota 2035 Quartz-liikkeen ja liukas mustavalitsin valkoisilla Super-LumiNova-indekseillä. Ulkopuolella on yksisuuntainen pyörivä kehys, safiirilinssi ja musta nahkahihna. Ei huono britti-valmistettu pala tällä hinnalla.

Kotelo: Ruostumaton teräs
Koko: 40mm
Toiminnot: Tunti, minuutit, sekuntia
Vedenkestävyys: 10 bar

OSTAA

MIDO Ocean Star-kapteeni

Sveitsiläinen MIDO tekee liukasta kosketusta ylellisyyteen sen ruusuisen kullatun ruostumattoman teräksen tarjonnan kanssa. On yksisuuntainen pyörivä ruusu kullattu päällys musta musteellä rengas, joka virtaa hienosti musta soittaa valoisa ruusu kulta-ääni kädet ja indeksin tunnin merkkejä. Kaliiperin 80 automaattinen liike tarjoaa 80 tunnin tehovarannot sekä kronografin, suuren päivämäärän, päivän, tunnin, minuutin ja pienen toisen toiminnon. Naarmuuntumaton safiirikristalli ja musta kumihihna varmistavat kellon kestävän aktiivisen elämäntavan.

Kotelo: Ruostumaton teräs
Koko: 42, 5 mm
Toiminnot: igdte, päivä, tunti, minuutti, pieni sekunti
Vedenkestävyys: 200m

OSTAA

Baume & Mercier Classima

Baume & Mercier tuo ajattoman ilmeen kohtuulliseen hintaan, jossa on nimeltään Classima. 40mm hopeavärinen ruostumaton teräskotelo, joka on yhdistetty mustalla nahkahihnalla, on vasta alkua. Kellossa on valkoinen soittokello, jossa on hopeanitäisiä käsiä ja indeksin tunnit, kun taas roomalaiset numerot merkitsevät 3, 6, 9 ja 12 kelloa. Myös päivämääränäyttö on kello kolmella hetkellä. Tarkka kvartsiliike ja naarmuuntumaton safiirikristalli viimeistelevät ajastimen hienosti.

Kotelo: Ruostumaton teräs
Koko: 40mm
Toiminnot: Päivämäärä, tunti, minuutit
Vedenkestävyys: 50m

OSTAA

Ball Fireman Automaattinen

Ball tuo sveitsiläisen estetiikan peliin Fireman Automaticin avulla, maskuliininen pala, joka näyttää perinteisen tyylin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 40 mm: n kotelo on yhdistetty ruostumattomasta teräksestä valmistetun rannekkeen kanssa. Mustalla soittimella on valoisat hopeanitäiset tunnit ja minuutit kädet samalla kun sekuntikäsi on kirkkaan keltainen. Myös päivämääränäyttö on 4-5 kpl. Ball-kellon virtaa automaattisella liikkeellä, jossa on 38 tunnin varaus.

Kotelo: Ruostumaton teräs
Koko: 40mm
Toiminnot: Päivämäärä, tunti, minuutit, sekuntia
Vedenkestävyys: 100m

OSTAA

Raymond Weil Freelancer

Tässä segmentissä Raymond Weilin silmiinpistävä kappale tulee suurempana 42, 5 mm: n ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kotelosta, joka on yhdistetty mustaan ​​kumihihnaan, jossa on kontrastipunainen ommel. Sininen valintapyörä vaatii huomiota hopeasävyisten käsien ja arabialaisten numeeristen tunnistemerkkien kanssa, kun taas pienet merkit merkitsevät ulkoista reunusta. Automaattinen liike tarjoaa 38 tuntia virtalähdettä samalla kun naarmuuntumaton safiirikristalli pitää asioita, jotka näyttävät uudenlaiselta tämän Sveitsin valmistetun kappaleen osalta.

Kotelo: Ruostumaton teräs
Koko: 42, 5 mm
Toiminnot: Päivämäärä, tunti, minuutit, sekuntia
Vedenkestävyys: 100m

OSTAA

Oris Artix Automatic

Toinen täysi ruostumaton teräs, joka tekee hyvää tässä hintapisteessä, tulee Orikselta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu 39 mm: n kotelo on yhdistetty ruostumattomasta teräksestä valmistetun rannekkeen kanssa. Keskuskappale on sininen valitsin, jossa on valoisa hopeanitävä kädet ja indeksit, joissa on arabialaisia ​​numeerisia tunnistemerkkejä. Oris-kaliipin 733 automaattinen liike 38 tunnin tehovarressa käytetään antamaan päivämäärät, tunnit, minuutit ja sekuntitoiminnot tälle sveitsiläiselle valmistetulle kappaleelle.

Kotelo: Ruostumaton teräs
Koko: 39mm
Toiminnot: Päivämäärä, tunti, minuutit, sekuntia
Vedenkestävyys: 100m

OSTAA

Shinola Guardian

Jotain muuta kuin mitä olemme nähneet on Shinola, amerikkalainen kelloyhtiö, joka tekee hyvää tässä hintasegmentissä. Se on rento näköinen pala, jossa on 41, 5 mm hiekkapuhallettu PVD musta kotelo pariksi tan aniline latigo nahka hihna. Liike lajittelee Argonite 705, joka on ylpeästi rakennettu Detroitissa Sveitsin osista.

Kotelo: Ruostumaton teräs
Koko: 41, 5 mm
Toiminnot: Tunti, minuutit, sekuntia
Vedenkestävyys: 5ATM

OSTAA

Sekford Type 1A

Puhdas ja yksinkertainen rivi auringonpurkauksen kellarissa on Sekfyn tarjouksen avain. Siinä on kyse tyylikkäistä brittiläisistä designista, jotka on saumattomasti yhdistetty sveitsiläiseen suunnitteluun. Tuloksena on 40 mm: n ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo, joka kestää kullatun Ronda 702-kvartsiliikkeen. Musta nahkahihna ja mineraalilinssi peittävät asioita mukavasti.

Kotelo: Ruostumaton teräs
Koko: 40mm
Toiminnot: Tunti, minuutit
Vedenkestävyys: 3 bar

OSTAA

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta