Olennaiset esivalokuvavalvot varmistaaksesi, että näytät aina parhaiten

Anonim

Se on tosiasia, että emme aina voi ottaa hyvää kuvaa. Onko se valaistus, tapa, jolla hiukset kuuluvat tai vain ei-niin-imarteleva ilmaus, se ei koskaan tule olemaan täydellinen.

Silti tiedämme, että olet parempaa, joten olemme asettaneet henkisen tarkistuslistan yhteen, jotta voit välttää noloa Facebook-tunnisteita ja varmistaa, että olet esillä muulle maailmalle upeana paskiaisena.

Tässä on tärkeä tehtävä ja ei ennen kuin joku napsahtaa mukasi.

Suoristaa

Olet menettänyt vaivaa käyttää rahaa mukavaan pukuun ja solmioon, vain jos se näkyy rypistyneissä ja hämärissä valokuvissa. Kaksi asiaa: hyvä asento ja hyvä kuivapesu. Varmista, että yhdistelmäsi alkaa kokonaan painettuna (ja puhdas) ja kun salamavalaisimet alkavat sammuttaa, kiinnittää, näyttää teräväksi ja pitävät selkäsi suorina. Kukaan ei kuitenkaan tykkää sloucherista.

Vältä Raverin kulmaa (Disco Froth)

Jep. Tarkoitamme liiallista sylkeä ja rapea, joka voi muodostua suun kulmissa. Ei vain se on melko kovaa, se näyttää myös kammottavalta valokuvissa. Jos se tarkoittaa hiljaisen nurkan löytämistä ja taskutietokoneen käyttämistä lautasliinaa, niin olkoon se. Älä anna sen tapahtua.

Tuck Your Tie Alle Collar & Tuck Your Collar In Your Takki

Tiedämme, jos olet laiska tai kiire, takki ja solmukkuus voi olla jälkivaikutelma tai jopa lisävaruste. Mutta olemme ajattelutapa, "jos aiot tehdä sen. Tee se oikein'. Tämä tarkoittaa koko tie sitomisprosessin suorittamista, työntäen kauluksenne takkiisi ja viimeistelemällä sen kiinnittämällä solmu siististi kauluksen alle. Jättäen sen vielä hieman löysäksi, näyttää siltä, ​​että näytät 70-vuotiaana.

Yritä puhua (tai syödä)

Ei tarvitse olla mykistystä, mutta kun valokuvaaja alkaa vaivaa sinua, on merkki siitä, että nielemme sen ruoan ja pidät jabbering mahdollisimman pieneksi. Kyllä, rehelliset valokuvat voivat usein korostaa parhaita omaisuuttasi, mutta kun pilkkaat kumppaneitasi, luultavasti et näe hienoimpia.

Vältä vaikeaa kaulaa

Pidä se yksinkertaisena, typerys. Ei ole tarpeen etsiä, alas tai sivulle. Pidä pääsi ylös ja takaisin suoraan. Pyyhkäisemällä pääsi alaspäin antavat sinulle kiiltävän salamakuvan otsa tai kaksinkertaisen leuka, ja kaareva ylös tekee vain sinusta näyttävän.

Tarkista teesi

Hampaat voivat tehdä tai rikkoa valokuvan. Ehkä olet työskennellyt läpi pari lasillista punaista, tai olet ottanut mieltymyksesi persiljan kanttiin. Joko niin, on olemassa suuri mahdollisuus, että helmiäiset valkoiset eivät näytä parhaalta. Ota yksi kumppaneistasi tarkastaaksesi kouristasi tahrat tai ruoka-ainejäämiä ennen kuin valokuvat alkavat.

Yritä ole vilkkua

Tietenkään ei ole olemassa selkeää leikkaavaa tapaa välttää tätä, mutta jos tuntuu tarpeelliselta vilkkua, ota se pois järjestelmästäsi ennen kuin kamerat alkavat napata. Toinen vinkki on sulkea silmäsi kokonaan, kunnes kaikki sanovat "juustoa", mutta voit vaarantaa hieman outoa. Ei ole mitään pahempaa kuin hieno ryhmätapahtuma, jossa on yksi Blinky Bill.

Korjaa hiuksesi

Kukaan hiukset eivät näytä täydellisiltä loppupuolella, varsinkin jos olet pistänyt tanssilattiaa. Mutta ennen kuin otat kuvia, varmista, että hiukset ovat hiipuneet alas, työntyneet takaisin tai poissa kasvoistasi. Tämän kaiken salaisuus on ennalta tapahtuma-esikuvasi. Älä yritä ohittaa tuotetta, mutta juuri niin, että kädet kädestä hiusten läpi myöhemmin illalla työntää sen takaisin paikoilleen.

Valitse hymynne

Voittajat ovat grinnerit. Jos näytät parhaiten hampaiden virneestä, ajattele jotain, joka tekee sinusta naurun luonnollisimmista tuloksista. Jos olet enemmän smirker, muista, missä määrin hymyili mairittelevaan valokuvaan ja jäljitellä sitä.

Ota tuo juoma kädestäsi

Jotkut fiksu henkilö sanoi kerran, etten koskaan päästä valokuvia ottamalla juomalasi kädessä. Olemme samaa mieltä, se ei ole hyvä näkyvyys ja voi usein tehdä sinusta tuntemattomammaksi kuin mahtava. Juoma vain roikkuu kuin lisäliitäntä. Tämä sääntö sisältää olutta, viiniä ja samppanjaa. Yksi juoma, joka on hyväksyttävää, on Pina Colada, mutta vain jos olet purjelaivalla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta