Ellen DeGeneres ilmeisesti paljastaa 175 000 dollarin Rolexin uusimmassa Seinfeldin haastattelussa

Anonim

Hän voi tanssia kuin valkoinen poika, hän voi kysyä kovaa kysymystä hymyillen ja hän voi nauraa ihmisiä. Ja nyt Ellen Degeneres voi lisätä jälleen arvostusta vaikuttavaan ohjelmistoonsa - ylpeä omistaja 175 000 dollarin Rolex Paul Newman Daytona Reference 6241: stä.

Aiemmin Hodinkee-myyntitilanteen mukaan Paul Newmanin Daytona-kellon jälkeinen erittäin haluttu kello oli hieman pimeä hevonen takaisin debyyttinsä päivinä. Siinä oli valkoinen valitsin, jossa oli mustat alaluettelot, painauskronografiset painikkeet ja silmiinpistävä musta akryylilukko. Näitä "eksoottisia" nimityksiä ei näytetty kovin paluiksi vuonna 1969, ja malli istui hiljaa hyllylle vuosille 1980-luvulle asti ennen kuin italialaiset keräilijät löysivät heidät ja antoivat heille Paul Newman Daytonaksen lempinimen, kun hän näki kuvan näyttelijästä, .

Nopea eteenpäin yli 30 vuotta ja kello on nyt yksi tuottoisimmista vuosikerta Rolexes koskaan osuma markkinoilla. Ja täällä meillä on talk show-isäntä Ellen DeGeneres, joka räpäyttelee rennosti ranteesta kolmannella episodiin Netflixin komedian autossa saada kahvia.

Esityksen lähtökohtana on juuri sitä, minkä mielestäsi se on. Koomikko Jerry Seinfeld tapaa Ellen DeGeneresin, toisen koomikon, keskustelemaan kaikesta siitä, miten talk show-isäntä alkoi aloittaa komediassa, perheessä, hevosissa ja ottaa muotiosastoja.

Vielä tärkeämpää on, että vuosikerta Rolex on parikytkin ajallaan oikeaan autoon, kun Seinfeld otti DeGeneresin vuoden 1977 Toyota FJ40 Land Cruiseriin. Et näe Rolexia alla olevassa videossa, mutta näet, mitä pari päätyy.

Tämä ei olisi ensimmäinen kerta kun julkkis on näyttänyt pois hienoimpia katsekokoelmiaan yleisölle. David Beckham viittasi äskettäin 55 000 dollarin kelloon, jossa oli perusvalkoinen tee Tokiossa, kun Floyd Mayweather meni kaikki ulos 18 miljoonan dollarin arvokkaalla timanttipohjaisella kelloilla.

(via Hodinkee)

1/3

2/3

3/3

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta