Dwyane Wade näyttää sinulle kuinka voit suurentaa Fanny Packin Look With $ 44,000 Rolex

Anonim

Emme sie sinä. Rock oli edelläkävijä. Rappers hienosti sitä. Ja nyt Dwyane Wade on korottanut polarisoivan fannypaketin tyylin kokonaan uudelle tasolle.

NBA-tähti oli Los Angeles -tapahtumassa, kun hän pariutui ylimitoitettuun valkoiseen fanny-pakkaukseen, jossa oli musta tee, hiilellä pesty denim, jossa on rullatut hihansuut, mustat sukat ja valkoiset isät. $ 44, 150 Rolex Day-Date 40 kelloa.

Näyttä ei varmastikaan ole kaikkien mieltymys, mutta ei kieltäydy siitä, että rintakehän suuntainen bumbag (fanny-pakkaus) on kehittynyt ansaitsemaan paikan nykypäivän huippumuotivalikoimaan (monien emojen rinnalla).

Näemme yhä useammat hype-peto-kaverit, jotka vihaavat Supreme fanny-pakkauksia heidän streetwear -saikaansa vastakkain viimeisten "ladojen" kanssa. Riippumatta siitä, onko tämä hyvä asia tulevaisuuden miesten muotia varten, on jotain, jonka annamme sinun päättää.

Meidän on sanottava, että se näyttää paikoiltaan Waden vaimon, Gabrielle Unionin vieressä. Tarkoitamme todella, mitä todella tarvitset kuljettamaan tuossa fanippipaketissa?

1/4

2/4

3/4

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yhteishankkeet käynnistää Bag Collection for AW15

Candice Swanepoel x Gilles Bensimon Maximille

Best Dressed miehet viikolla Feat. Liam Hemsworth & Chris Brown [06.11.15]

Mitä miehet käyttivät: 2016 Billboard Music Awards