Älä osta vaatetta, ennen kuin tiedät ero halvan ja kallis

Anonim

Keskimäärin Joe voidaan antaa anteeksi, koska hän ei tunne tarvetta investoida kalliiseen pukuun. Mutta kuka haluaa olla keskimäärin? Huolimatta luksusvaatteista, jotka näyttävät ja tunsivat paremmin kuin nopean rakastesi, yksi kysymys on edelleen: Miksi? jotkut sopivat maksaa 100 dollaria ja toiset 1000 dollaria tai enemmän?

On aika kouluttaa (ja kouluttaa) jotkut teistä avaintekijöistä, jotka muodostavat miesten puku - löytää sellaisen, joka täyttää sartorial-tarpeitasi; Olitpa sitten halpa kaveri vai höyhenpeittäjä.

Kankaan laatu on sopiva tekijä, joka on helppo erottaa vain tuntemalla ja sillä on perusympäristöä luonnollisista tai synteettisistä kuiduista. Sitten on sopiva - joillakin tuotemerkillä valmistaa valmiita pukupukuja, jotka luonnollisesti leikkaavat teräviä olalla ja halaavat vyötäröllä.

Mutta hankalampi (ja tärkein) osapuoli ostaminen on todellinen rakentaminen. Olemme kuulleet termit täynnä, puoli kankaita ja fuusioituja puvut. Nyt on aika hyväksyä tämä kieli itse. Näin tekeminen lisää ymmärrystä siitä, mitä sinä olet todella ostamassa ja mitä olennaisimmin sinä maksat käsityötaidosta.

Koko kankaalle

Kanvaaminen viittaa pukun vaippaan (ei housuihin). Takaa olkapäästä takkin päähän kankaasta koostuu jouhta, joka istuu takin kuoren (tai ulkopinnan) alapuolella. Kuten hyvä farkku, kangas peittää hyvin ja muotoutuu kehoonne ajan myötä; luovat vapauden liikkumisen ja yksilöllisen sovituksen.

Mutta niin moitteeton käsityötaito tulee valtava kustannus. Kankaan ompelu kuoren alle on epäselvä, siihen liittyy paljon ommelta ja se vie aikaa. Ja siihen on taidetta, mikä tarkoittaa, että vaaditaan pätevää räätälöintiä ja räätälöiden kustannukset rahoittuvat.

Koko kangasvaate osana puku on investointikappale, joka on suunniteltu viime vuosina, jos sitä hoidetaan. Pidättämällä neutraaleille, klassisille sävyille, kuten mustaksi, siniseksi ja harmaaksi, tämän pukun dollari-wear-suhde (kun käytät sitä koko elämäsi ajan) osoittaa, että se kannattaa kustannuksin. Ja näytät myös tappaja.

Fused Puku

Varsinaisten keskuudessasi on fuusioitu takki, joka paraatii useimpien high street -myyjien ja pikamusiikkikauppojen hyllyillä. Kiinnitys tarkoittaa pukun sulavaa vuorausta, joka on liimattu (ei käsin ommeltu) pukun kuoriin - sekä etupaneeleissa että käänneissä.

Verrattuna kanavaan, takki on jäykempi ja ei sopeudu kehoon ajan mittaan. Mutta fuusioidut puvut hinnoitellaan murto-osalla kustannukset kantajalle yksi.

Vaikka sulatetut takit ovat huomattavasti parantuneet - kuten kaikki liimattu - liima hajoaa kulumisesta ja kuivapesusta ajan mittaan. Esteettisesti, yhteensopivien puvut edullisuus tarkoittaa sitä, että voit ostaa yhden ilman paljon ajatuksia ja kokeilla trendin mukaisia ​​värejä ja tulosteita (kuten ikkunapaneelit tai vihreät pukuvalot). Ei ole väliä, jos saat yhden tai kahden kauden kulumisen siitä, niin kovaa.

Puoli kangasta

Löydät sartorial-keskikentän puoliväliin pukuun. Se antaa rakenteellisen hyödyn koko kangasta, mutta ilman massasijoitusta. Puolikuvioinen puku käyttää ommeltua kangaskappaleen rintakehää ja takin selkää ja se on suljettu takin pohjaosaan.

Tämä mahdollistaa sen, että kangasrakenne on tärkein osa pukua - olkapää - ja pitää hinnan alhaisena olemalla jäljellä vähemmän käsityötä.

Rakenne mahdollistaa sen, että puku lepää luonnollisesti rintakehän yli näyttämättä jäykkää, mikä tapahtuu kondensoituneen pukineen. Nämä takit kestävät myös pidempään, ja niissä ei ole kuplivaa asioita, jotka tulevat ajan myötä sulavilla takkeilla, kun liima hajoaa.

Jos olet taipuvainen varastoimaan muutamia työpukuja - eri väreissä ja kuvioissa, niin puolet kangas voi olla sinulle ja lompakossasi paras. Ja sen rakenteessa näkee, että saat räätälöidyn työn viimeistelemällä takin yläosaa irrottamatta mahdollisia säästösi talon talletukselle.

Villa Vs. Kasmirmatto

Villa on yleisimpiä pukukankoja ja se tulee kahteen pääjalajalajikkeeseen: hirsipuu (jossa kuidut on kampattu ennen kehruuta) ja villa (ei-kammattu). Pähkinänkuoressa villa on kudottu muodostamaan perinteinen flanelli, tweed, gabardine ja fresko liinat.

Superwool on termi, joka heitetään myös paljon. Super 100-180 (nousussa 20: n välein), numero viittaa siihen, kuinka monta kertaa pahentunut villa on kierretty, kun se on tehty. Mitä suurempi määrä, sitä hienompaa ja kevyempää kangasta tulee, ja kalliimpi puku on.

Mutta kevyempi villapuvut (Super 140, 160 tai 180) eivät pidä myöskään muotoaan. He eivät myöskään ole yhtä kestäviä. Kaikki yli 140: n yläpuolella pitää olla erikoistapahtumia, koska kangas on paljon hienompaa kuin perinteisemmäksi Super 100: ksi. Korkea Super on korkea huolto, joten valmistaudu itse ennen kuin ostat.

$config[ads_text5] not found

Suurin osa teoksista on valmistettu villasta, sillä kangas ylellisyydellä on takin monimutkainen rakenne. Kun olet menossa ei-kudottu takki, valitse myös raskaampaa villaa, kuten tweed tai englantilainen villa. Ne leikkaavat paremmin kehosta ja antavat enemmän strukturoidun ulkoasun, mutta hinta nousee ylös villan sisällön ansiosta.

Cashmere-sekoitus on ylellisempi versio villapukuista. Cashmere tulee villanviljelytuotteiden kasvattamasta vuohen pehmeästä pohjamaaleista. Ja se on työläs, käsityönä tehty työ villan talteen ottamiseksi ja sen jälkeen kampanjalaksi lankaan sopivaksi. Siten se on kallista. Erittäin italialainen, kashmir antaa kivaa loistua pukuun, mutta jos se ei ole teekuppi, pidä enemmän englantilainen mattapuvut tai pussukat.

Puuvilla Vs. Pellava Vs. seersucker

Puuvilla on toiseksi suosituin puvuteksti ja se on peräisin kasvi- kuiduista. Puuvillaiset puvut liikkuvat ja hengittävät hyvin, ja ne ovat tyydyttäviä pehmeydelle. Mutta puuvilla on jäljessä luksusosastossa verrattuna villakankaisiin.

Ihanteellinen kesäkuukausina, liinavaatteet ovat kevyitä, ilmavia ja hengittävät hyvin huokoisen rakenteensa ansiosta. Mutta se nostaa helposti. Ymmärtäminen, että rypistyvät lisäävät merkkejä, auttavat liinavaatteiden syytä. Mutta lähinnä se on tullittomuus; taitettu tai sulautettu. Pieni vinkki: tartu raskaampiin liinavaatteisiin, ylläpitää muotoa ja peittää.

Seersucker on toinen suosikki lämpimimmille kuukausille. Se on kudottu "bunched" tavalla, antaa sille ryppyinen ulkonäkö. Muodostuu osa viehättävyyttä, kuoppia olisi syytä omaksua rennosti, että ne ovat.

$config[ads_text6] not found

Alhaalla alhaalla synteettiset kankaat

Nämä ovat halpoja kankaita ja ne sisältävät polyesteriä, raionia ja asetaattia. Ne eivät ole luonnollisia kuituja, joten ne eivät ole hengittäviä, mikä vaikeuttaa niiden kulumista kesällä. Ja synteettiset materiaalit ovat jäykempää ja näyttävät halvilta katsomaan. Useimmat fuusioituneet puvut valmistetaan synteettisistä kankaista, villan tai puuvillan pitoisuus kasvaa korrelaationa hinnan kanssa. Ainoa etu tästä kankaasta on se, että ne ovat ryppyjä ja ovat melko kestäviä.

Suit Makerin asiantuntijalausunto

Yleensä halvempi puku hinta, halvempi kangas ja tehdä. Pohjimmiltaan, kalliilla pukuilla voit odottaa kolmesta keskeisestä osatekijästä: kangasta, sopivuudesta ja tekemisestä. Kuitenkin on mahdollista, että se sopii hyvin halvemmaksi, ei kaikissa tapauksissa, mutta se on mahdollista.

Elinkaaren suhteen se riippuu siitä, mitkä tuotemerkit katsotte. Esimerkiksi suuret kansainväliset brändit - jos maksamalla yli 1500 dollaria on yleensä lyhyempi elinikä, koska he käyttävät herkkiä ja hienoja kankaita. Joten näitä tuotteita pitäisi käyttää säästeliäästi.

Me tarjoamme kotimarkkinoillemme jonnekin keskellä. Jossa käytät laadukkaita ja laadukkaita kankaita, joiden kestävyys ja elinkaari ovat korkealaatuisen tuotemerkin mukaisia. Tämä on mitä nykypäivän kuluttaja odottaa.

Dom Bagnato - suunnittelija / johtaja

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista